:: FiGa :: Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Wiem tylko, że bardzo się spodobał i są dobrzy ludzie chętni na niego. Z niemieckich adopcji zawsze dostajemy zdjęcia, myślę, że tu nie będzie inaczej. Wszystko jest dopięte, pozostaje czekać na info i zdjęcia :) Quote
:: FiGa :: Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):To już ustawione na pewniaka??Z tego co się oriętuję to tak :) Quote
kamilka91 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 huuuura! :multi::multi: Chyba trzeba przenieść ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 To czekamy na super - fotki z kochającego domku ! :loveu::multi: Quote
:: FiGa :: Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 :niewiem: Trzeba się z Danką i Kasią skontaktować, a one zabiegane są i w psach po samą szyję siedzą :shake: Jak będą to na pewno wrzucimy :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Dziewczyny, wynikła straszna pomyłka :( Pongo nadal szuka domu! Nadal przebywa w Konińskim schronisku! Do niemiec pojechał inny Pongo, a jednoczesnie temu psu zmieniono imię na Borys, ja zgłupiałam :( Szukamy Boryskowi domku!!!!!! Quote
Mike i Morgan Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Dziewczyny, wynikła straszna pomyłka :( Pongo nadal szuka domu! Nadal przebywa w Konińskim schronisku! Do niemiec pojechał inny Pongo, a jednoczesnie temu psu zmieniono imię na Borys, ja zgłupiałam :( Szukamy Boryskowi domku!!!!!! Ale Cię Figa w konia zrobili :crazyeye: Szkoda Ponga(Borysa)ale i tak on znajdzie dobry domek:loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 :splat: Moja głupota mnie przeraża :shake: Quote
kamilka91 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Tak w sumie to się dziwiłam, czemu na łaciatym nic nie jest napisane :evil_lol: No, ale ważne, że wszystko się wyjaśniło (w myśl zasady - lepiej późno niż wcale :evil_lol:) No to szukamy domku Borysowi... Quote
Mike i Morgan Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 kamilka91 napisał(a):Tak w sumie to się dziwiłam, czemu na łaciatym nic nie jest napisane :evil_lol: No, ale ważne, że wszystko się wyjaśniło (w myśl zasady - lepiej późno niż wcale :evil_lol:) No to szukamy domku Borysowi... No to Borysku na pierwszą:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 kamilka91 napisał(a):Tak w sumie to się dziwiłam, czemu na łaciatym nic nie jest napisane :evil_lol: No, ale ważne, że wszystko się wyjaśniło (w myśl zasady - lepiej późno niż wcale :evil_lol:) No to szukamy domku Borysowi...Ja o tym dowiedziałam się przez tel podczas rozmowy z którąś z dziewczyn, na forum czasami zdarza się, że nie napiszą, zwyczajnie nie wyrabiają. Ale kiedy podczas wystawiania allegro trafiłam na psa imieniem Borys choć na zdjęciu widziałam Ponga to mnie to zastanowiło :shake: I tak cholera straciliśmy ważne tyg w szykaniu domu :angryy: :wallbash: Quote
kamilka91 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Figa, możesz zmienić tytuł, żeby było Borys a nie Pongo? ;) Na razie to: Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj reszta później ;) Quote
:: FiGa :: Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Czy to że nie lubi innych czworonogów go skreśla? :placz: Quote
:: FiGa :: Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Bosys Borys... piękny i bez domu? Quote
Recommended Posts