dalmibea Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 super ,dzieki ze wstawilas je tutaj ,ja cielak nie umiem, chyba jestem za bardzo blondynka :)))))) Quote
R-oy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Strasznie się cieszę :cool1: 3maj się chłopaku !!!! Quote
dalmibea Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 wstawiam tutaj skopiowany tekst z dalmatynczykiwpotrzebie od nowego pana Borysa, ciekawiloby mnie wasze zdanie na ten temat ??? czy to normalne ze trzeba bac sie Strazy Miejskiej ??? Wczoraj wróciłem z Gorzowa do Poznania z Borysem. Będąc z nim na spacerze o godz. 20.05 w Poznaniu na ul. Norwida zostałem zaatakowany przez Straż Miejską Poznania (chamskie, wredne i nieuzasadnione przepisami prawa zaczepki ze strony Straży Miejskiej w Poznaniu są standardem). W tym miejscu pozdrawiam tych pseudo strażników z radiowozu nr 05 o nr rej. PO-6667U!!!. Strażnik nie przedstawiając się i nie podając przyczyny interwencji żądał ode mnie dowodu, a wtórowała mi strażniczka wymachując mi pałką przed nosem. Gdy zacząłem nagrywac rozmowy, ich zapał zgasł, a nawet zaparkowali swój samochód w sposób prawidłowy po tym, jak zrobiłem im zdjęcie w momencie jak parkowali w miejscu zakazu i w dodatku na trawniku. O tym zdarzeniu chciałem powiadomic dyżurnego, ale dzwoniąc pod 986 konsekwentnie przez pól godziny - niestety nie dodzwoniłem się (nikt nie odbebrał telefonu)! Podejrzewam, że pseudo strażnicy chcieli sprawdzic chipa u Borysa, ale dopóki nie nauczą się kultury i dobrych manier, oraz nadal będą przekraczac swoje uprawnienia łamiąc służbową dyscyplinę - po prostu niewiele wskórają. Popieram byłego Prezydenta miasta Lodzi za jego słowa "należałoby was rozwiązac" (chodziło mu o Straż Miejską). _________________ lidzbararas/wielkopolska Quote
majku33krakow Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Toffina']:multi:Hip hip huuuraa w końcu jest domek dla Boryska po tylu miesiącach :lol: !! Co do tekstu to nie bardzo rozumiem po co właściciel chciał nam to właściwie przekazać ?? Ale ze strażą tak bywa zawsze sa tam gdzie nic się nie dzieje, wola wlepiać mandaty za brak kagańca niż pilnować parków przed wandalami.. to standard :)[/QUOTE] allle sie ciesze,i ładny usmiechniety chłopak Quote
kamilka91 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jaki Boryś szczęśliwy... :multi: Aż mam łzy w oczach jak na niego patrzę... Taki uśmiechnięty... :loveu: Quote
Recommended Posts