:: FiGa :: Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Żadnych nowych wieści od psiaka.... Quote
:: FiGa :: Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Nie rozumiem czemu nikt go nie chce. Co mu brakuje? Quote
:: FiGa :: Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Nie wiem, ja go nie ogłaszalam. Przydałby się ktoś kto napisze fajny, chwytliwy tekst :oops: Quote
:: FiGa :: Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Pongo pies dalmatyńczyk z tych drobniejszej postawy, kastrat .............................. to przemiły i kochany psiak. Jest bardzo czujny i stróżuje doskonale. Zwraca na siebie uwagę na każdy możliwy sposób. Ciągle sie śmieje i merda ogonem nieprzerwanie. Nawet jak nabroi to taką skruchę zrobi że nawet chwilę się na niego nie można gniewać. Jest wrażliwy, wylewny w uczuciach, natychmiast je odwzajemnia. Nadaje się doskonale do szkoleń. Jest bardzo karny i lubi być chwalony, za jakąkolwiek nagrodę zrobi praktycznie wszystko. Każdą wyuczoną komendę wykonuje natychmiast i aż się trzęsie żeby zadawać mu kolejne zadania. Bardzo lubi spacery a na widok smyczy aż podskakuje do góry i robi obroty w powietrzu. Idealny pies do domku poza miastem z dala od innych zwierząt gdyż ich nie akceptuje. Ogólnie to bardzo duży indywidualista i zazdrośnik potrzebujący miłości. Pewnie z tej zazdrości całą ludzką miłość chce zachować dla siebie i nie dopuszcza innych zwierząt w swoje pobliże. 4 lata , kastrat , chip i paszport gotowe..............................Taki kochany...... Quote
LadyS Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Mogę jutro napisać jakiś łzawy tekst i wystawić psa na allegro - reflektujecie? Quote
:: FiGa :: Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Może w końcu coś ruszy, on już tak długo czeka..... Kontakt możesz dac na mnie 788468007 Quote
:: FiGa :: Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 no jak to jest, że tel o kundelasy się mi urywają, a o Boryska nikt nie pyta....? To przecież rasowiec, a takie psy w przekonaniu społeczeństwa są lepsze :razz: Tylko że jakoś to nie przekłada się na adopcje :shake: Quote
Anusia&Saba Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Miejmy nadzieje że Borys też szybko znajdzie dom! Quote
:: FiGa :: Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Borys szuka już domu od ponad roku...... Quote
Recommended Posts