Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, że żyjecie teraz Częstochową, ale mam pytanie:

Czy ktoś z was dostał potwierdzenie z Poznania, bo to już minęło trochę czasu od terminu zgloszeń, a tu nic?

Może nie jestem jedyna? :( :-? :evil: :evilbat:

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W piatek byl wydruk wstepny katalogu - mysle, ze od poniedzialku zaczna wysylac. Bede w ZK 22 X, to najwyzej zapytam.

Szykuje mala niespodzianke dla staffikowcow i bullomaniakow 8)

Posted
W piatek byl wydruk wstepny katalogu - mysle, ze od poniedzialku zaczna wysylac. Bede w ZK 22 X, to najwyzej zapytam.

Z góry dzięki, a ja jeszcze bede tam we wtorek dzwonic

Szykuje mala niespodzianke dla staffikowcow i bullomaniakow 8)

Juz mnie ciekawość zrzera

Posted

Szlak mnie trafi

Właśnie dzwoniłam do ZK Poznań i okazało się, że zgłoszenie Lapisa nie dotarło (mimo, że mam potwierdzenie faxu) i nici z wystawy

Qr.. wyć mi się chce.

Tufi, a może Ty możesz coś jeszcze zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!

Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!11

Posted

kuwa, kuwa, kuwa, kuwa...

staff-ka to nie jest śmieszne ja już tak się cieszyłam

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :placz: :placz: :placz:

nie sądziłam, że jak mam potwierdzenie fax, to on mógl nie przejść, a pani powiedziała, że niektórzy przesyłają czystą kartkę.

kuwa, kuwa, kuwa, kuwa.......

szlak mnie trafił

Posted
OOO ilosc bullików swiadczy o obsadzie sedziowskiej - hihihihihi

szczena mi opadła :eek2: wystawa miedzynarodowa asędzia A.J. jest chyba bardziej kompetentny niż E.N. no i fajny tytuł do wywalczenia. Ja wprawdzie nie zgłaszałam, ale reszta znajomych deklarowała się sumiennie, że będą, a tu tylko 2 psy w młodzieży :o

lapis nie płacz :buzi: nie ta wystawa, to bedzie inna. I teraz bedziesz robić tak jak ja....zgłaszać mailem, wysyłać faxem, potem potwierdzać telefonicznie i na wszelki wypadek poślesz jeszcze pocztą :cunao:

Jak ci po takiej akcji nie przyjmą zgłoszenia będziesz mogła z czystym sumieniem wynając ruskich... :2gunfire:

Posted

szczena mi opadła :eek2: wystawa miedzynarodowa asędzia A.J. jest chyba bardziej kompetentny niż E.N. no i fajny tytuł do wywalczenia. Ja wprawdzie nie zgłaszałam, ale reszta znajomych deklarowała się sumiennie, że będą, a tu tylko 2 psy w młodzieży :o

Może i tak, tylkoszkoda, że można przewidzieć, jaki pies wygra!

Jak pojeździsz trochę po wystawach i prześledzisz wszystkie wyniki, no może prawie wszystkie, to będziesz wiedziała, dlaczego taka jest ilość buli.

A poza tym, niestety Poznań, odkąd stał się jednodniową wystawą międzynarodową!, to jeden wielki koszmar. Bałagan jest niesamowity. W tamtym roku się o tym przekonałam!

Posted

Moze i bardziej kompetentny :wink: na pewno nie dentysta :-? ,ale ni jak OBIEKTYWNY - oczym tak jak fair napisala ILOSC ZGLOSZEŃ - latwo sie robi u niego CH.majac psiaka z pewnym przydomkiem :wink: niekoniecznie LADNEGO 0X - a szkoda,ze tak jest BO CHCIALAM SWOJE PSY W POZNANIU ZAPREZENTOWAĆ :( - ale tam ostatnio cos oddzial "kuleje" z obsada :-?

Natomiast jako czlowiek - NAWET GO LUBIE :wink: :)

Posted

no staffko, co jak co ale z zaniemysla wyjechałas z przyczepą pucharów, miedzy innymi od niego :wink:

czyli do poznania nie przyjezdzasz?

ja sie ciesze na ten poznan bo i wystawa i jade zobaczyc maluchy z jamaru :angel: