dysia-u Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ***Paulina*** napisał(a):A moja już nie chce chodzić po śniegu... Jak było około zera to uwielbiała biegać po śniegu a teraz jak już koło -10 jest to nie chce... tylko ją wynoszę na chwilę żeby załatwiła swoje potrzeby... no to pańcia z niej :eviltong: jakby widziała co Mejsi wyczynia na śniegu też by nabrała ochoty.:multi: Quote
mTa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 moja teraz też włazi w śnieg, ale tylko załatwi co ma załatwić i zabieram ją do domu;) także nic jej wielkiego się nie dzieje:) Quote
***Paulina*** Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dysia-u napisał(a):no to pańcia z niej :eviltong: jakby widziała co Mejsi wyczynia na śniegu też by nabrała ochoty.:multi: No jak było koło zera to można przyrównać ją do Mejsi... Wchodziła w największy śnieg, a teraz za zimno jej... Quote
dysia-u Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://img165.imageshack.us/img165/1718/dsc0061rg3.jpg jakie niewiniątkooo :eviltong: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Słodziak z ostrymi ząbkami:loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://img165.imageshack.us/img165/2857/dsc0062xs1.jpg Diabełek z ostrymi ząbkami :diabloti: Quote
mTa Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 no ma fajne falbanki na ząbkach *serduszka*:D Quote
Karolina. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Co tu tak cichutko? Kiedy będą nowe fotki? Czekamy :loveu: Quote
mTa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 przepraszamy za tak długą nieobecność:) troszkę nas nie było, dużo się działo;) między innymi: powypadały nam wszystkie ząbki do kłów i wyrosły nowe i zaczełyśmy chodzić na tresurę i szkódol mimo, że dalej jest mało posłuszny to jednak sprawdza się w skakaniu przez przeszkody, chodzeniu po równoważni, czy wylatywaniu z tunelu;P to kilka zdjęć: kąpiemy się: uczesana: trenujemy: Quote
mTa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 ***Paulina*** dziękujemy:D dzisiaj było dużo gorzej niż tydzień temu:) ale myślę, że regularne treningi i będzie ok:D a kokardka jest ładna, a raczej była;) bo szkódol zrywa ją sobie z głowy i gryzie ze złości;p Quote
***Paulina*** Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 http://img19.imageshack.us/img19/7967/53914998.th.jpg No super wam idzie:multi: http://img19.imageshack.us/img19/8769/kokardka.th.jpg Śliczna:loveu: Mamy taką samą kokardkę:loveu: Quote
Karolina. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Witamy :loveu: Napisałam wcześniej, że śliczny piesek, ale nie zauważyłam że to jest sunia :oops: Tak więc się poprawiam - śliczna sunia :loveu: Już tak urosła, ledwo co ją poznałam :p Quote
mTa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Witamy :loveu: Napisałam wcześniej, że śliczny piesek, ale nie zauważyłam że to jest sunia :oops: Tak więc się poprawiam - śliczna sunia :loveu: Już tak urosła, ledwo co ją poznałam :p no jak na drożdżach:) ale od miesiąca już tak stoi z wagą i wzrostem:D Quote
laurin Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Witamy Sunia śliczna i jak fajnie po tych przeszkodach sobie pomyka :cool3: ile ma obecnie miesięcy i jakie ma wymiarki i wagę? Quote
mTa Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 ma 5 miesięcy i 6 dni;), 2,3-2,5 kg, w kłębie ma 22cm, a długość koło 28cm;) Quote
mTa Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 tutaj Gazela wygrzewa się na słonku i biega po trawie:D mamy nieprzycięte uszka;P ale maszynka przyszła dzisiaj pocztą więc sie tym zajmiemy:D Quote
mTa Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 cześć:) a dziękujemy chyba w miarę dobrze;) myślę że z miesiąca na miesiąc bedzie lepiej, bo z gazeli dalej jest mały głupek;) i trudno jej się skupić na dłużej niż 5 min;P ale najważniejsze, że nie sprawia jej to problemów i lubi to robić:D jest bardzo zadowolona i sama dzisiaj np ładowała się do tunelu, na palisadę czy równoważnie:D Quote
Karolina. Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Witamy środowo :multi: Śiczne zdjęcia :loveu: Quote
mTa Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 dziękujemy dziękujemy;D w czwartek znów jedziemy się pobawić i poskakac:D Quote
Recommended Posts