Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

***Paulina*** napisał(a):
A moja już nie chce chodzić po śniegu... Jak było około zera to uwielbiała biegać po śniegu a teraz jak już koło -10 jest to nie chce... tylko ją wynoszę na chwilę żeby załatwiła swoje potrzeby...

no to pańcia z niej :eviltong: jakby widziała co Mejsi wyczynia na śniegu też by nabrała ochoty.:multi:

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja teraz też włazi w śnieg, ale tylko załatwi co ma załatwić i zabieram ją do domu;) także nic jej wielkiego się nie dzieje:)

Posted

dysia-u napisał(a):
no to pańcia z niej :eviltong: jakby widziała co Mejsi wyczynia na śniegu też by nabrała ochoty.:multi:

No jak było koło zera to można przyrównać ją do Mejsi... Wchodziła w największy śnieg, a teraz za zimno jej...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

przepraszamy za tak długą nieobecność:) troszkę nas nie było, dużo się działo;) między innymi: powypadały nam wszystkie ząbki do kłów i wyrosły nowe i zaczełyśmy chodzić na tresurę i szkódol mimo, że dalej jest mało posłuszny to jednak sprawdza się w skakaniu przez przeszkody, chodzeniu po równoważni, czy wylatywaniu z tunelu;P

to kilka zdjęć:

kąpiemy się:

uczesana:

trenujemy:

Posted

***Paulina*** dziękujemy:D dzisiaj było dużo gorzej niż tydzień temu:) ale myślę, że regularne treningi i będzie ok:D

a kokardka jest ładna, a raczej była;) bo szkódol zrywa ją sobie z głowy i gryzie ze złości;p

Posted

Witamy :loveu:
Napisałam wcześniej, że śliczny piesek, ale nie zauważyłam że to jest sunia :oops: Tak więc się poprawiam - śliczna sunia :loveu:
Już tak urosła, ledwo co ją poznałam :p

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Witamy :loveu:
Napisałam wcześniej, że śliczny piesek, ale nie zauważyłam że to jest sunia :oops: Tak więc się poprawiam - śliczna sunia :loveu:
Już tak urosła, ledwo co ją poznałam :p

no jak na drożdżach:) ale od miesiąca już tak stoi z wagą i wzrostem:D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

tutaj Gazela wygrzewa się na słonku i biega po trawie:D

mamy nieprzycięte uszka;P ale maszynka przyszła dzisiaj pocztą więc sie tym zajmiemy:D

Posted

cześć:) a dziękujemy chyba w miarę dobrze;) myślę że z miesiąca na miesiąc bedzie lepiej, bo z gazeli dalej jest mały głupek;) i trudno jej się skupić na dłużej niż 5 min;P ale najważniejsze, że nie sprawia jej to problemów i lubi to robić:D jest bardzo zadowolona i sama dzisiaj np ładowała się do tunelu, na palisadę czy równoważnie:D