aniao Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 oj noo wtedy się nie znałyśmy a potem była przerwa długa.. a teraz już jesteś :) Quote
aniao Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 to jeszcze trochę Was pomęczę moim dzidziusiem :) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 beżowe buldożki są piękne :loveu: buldożek to jedyny faflowy pies którego tak bardzo lubię :) Quote
Inez de Villaro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wygląda tak, jakby był pluszakiem, niesamowicie gładka i czysta sierść, pozazdrościć przy moich brudaskach :) Quote
aniao Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 dzięki dziewczyny Inez to chyba kwestia koloru jest :) chociaż fakt, że ostatnio za dużo nie spacerujemy, bo Vitek w taką pogodę nie ma ochoty.. trzeba go na siłę z domu wyciągać, a na dworku szybkie sioo i koo i biegnie do domu :) Quote
aniao Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 i w ramach relaksu kilka zdjęć z urodzin :) wszyscy imprezowicze :) walanki z Yogim tort Quote
aniao Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 torty gościnne sjesta lanie po mordzie :) i poszli goście :( a jeszcze prezenty ...cdn ;) Quote
danka4u1 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 HEHEHE balanga była super, a Vicio to nie dzidziuś już tylko Pan Vito..i gości lał po mordkach...bojowy pies. Dzieki, że mnie Aniu- ???- zaprosiłaś do Was, ale dlaczego nic nie wiedziałam o balandze...niedopatrzenie Quote
aniao Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Danusiu ta balanga to już jakiś czas temu była, tylko dopiero teraz wstawiłam zdjęcia :) dzięki za odwiedziny Quote
Angel Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Vituś jest przesłodki, kocham ta rase od zawsze ale niestety to znaczy stety mam moja kochana sunie jamniczke ! :) kocham ją nade wszystkoo ! a vituś jest śliczny, fotogeniczny i wogóle przesympatyczny ten pycholek ! Quote
aniao Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Angel ale jedna jamniczka nie wyklucza przecież drugiego buldożka ;) Quote
Angel Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 oczywiście że nie :loveu: tylko teraz jedynym psem jakiego bym wzieła gdyby mie warunki pozwoliły to mój schroniskowy dwupak. Ale niestety małe mieszkanie w bloku ( IV piętro) do tego tylko 3 małe pokoje, 6 osób i pies-przedłuuużacz. Niestety też rodzice nie chcą się zgodzić na psa :( Ale i tak za 2 lata- na 18 urodziny zażycze sobie bulwe na prezent :loveu: kocham te psy.. Quote
BullWest Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 aniao a czemu tylko tutaj wrzucasz foty Vitosława? A o nas już nie pamiętasz!!! Ile się musiałam naszukać, żeby go znaleźć. Cudny chłopak jest, Shillka z Rolexem przesyłają ciumki:d Quote
aniao Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 oj nie marudź tam :P a wiesz, że Cię z Rolkiem widziałam na wystawie? :) Quote
BullWest Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Nie!!!! Byłam z Aśką przez większość czasu, a przyjechałam z Zosią. Czemu nie podeszłaś??? Quote
Nelka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Vitek jest śliczności:-) poprosimy nowe fotki Quote
aniao Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Nelka najpierw Ty wstawiaj fotki swoich dzieci :) Quote
Polla Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ależ to była szalona impreza! zresztą chłopaki jak się spotkają to zawsze szaleją :D a Buba pilnuje stołu :evil_lol: Quote
aniao Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 ooo i ciotka Nelka nam swoje dzieci pokazała :) no i co Ty chcesz od tego Leośka? śliczny jest! (zdradzę Wam, że Nelka mi napisała, że Leoś to jamnik z pyszczkiem buldożka :P) a mój Vitek ma identyczne zdjęcie Prezesa :) poszukam i wkleję :) Quote
aniao Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 no to może ciąg dalszy imprezy... stanęło na rozpakowywaniu prezentów co to? znowu to samo? :/ muszę chyba jeszcze poszukać no musi tam coś jeszcze być.. ha! wiedziałem :) dzięki ciociu !!! Quote
aniao Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 a to co za purchawka? wsadźcie se gdzieś te zabawki. wolę pałeczki od cioci :D pycha! chcę trochę z rączki! mniam Quote
Recommended Posts