Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

hej kochane. dzięki, że o nas pamiętacie. no to przedstawiam Wam najlepszego longboardera świata! :) ps. dlaczego nie mogę wstawić zdjęcia niżej, tylko z boku? tak jakby mi "enter nie działało"?

Posted

noo zdolniacha synek :) a tak serio to na chwilę go postawiliśmy i zaraz schrzaniał :) ja nie wiem jak te buldogi z filmików jeżdżą na deskorolkach :) a jeszcze Wam się pochwalę moją ostatnią wkrętką - balkonajzing :)

Posted

Pięknie! To mamy tę samą zajawkę :) Ja też powoli wykańczam balkonik. Mam już kwiaty w korytkach jeden wiszący i robi się skrzynka z cyprysikami. Włożę jeszcze chyba lawendę :)

Posted

no widzisz Monia to mnie rozumiesz. mój mąż już się wkurza na mnie, bo co chwila coś nowego wymyślam :)dawaj zdjęcia swojego balkoniku :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

a u nas smutne wieści - Viciulek ma zwyrodnienie kręgosłupa :( do tego nasz weterynarz chyba trochę dał dupy i szukamy jakiegoś innego, dobrego, żeby jeszcze z nim to skonsultować. ale dół na maxa...:(

Posted

aniao napisał(a):
a u nas smutne wieści - Viciulek ma zwyrodnienie kręgosłupa :( do tego nasz weterynarz chyba trochę dał dupy i szukamy jakiegoś innego, dobrego, żeby jeszcze z nim to skonsultować. ale dół na maxa...:(

o kurcze! a u kogo leczysz? spróbuj może u dr Marciniak przychodnia Na Polance ul. Katowicka. Trzymam kciuki za Vitka!

Posted

Kurcze co to się dzieje z tymi kręgosłupami. Najlepiej byłoby skonsultować się we Wrocławiu (Dr. Wrzosek na klinikach lub pod Wrocławiem - dr. Sekula). Dużo zdrówka dla Vituszka.