ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Vitek śliczny:loveu: Co do weselnego szaleństwa, to ponoć standard;) A co do Vitka, to ja Ci nie umiem odpowiedzieć, bo ja zawsze wszędzie biorę dziewczyny, nie raz śpią w hotelu:) To kwestia indywidualna, bo moim panienkom to nie przeszkadza:) Quote
aniao Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Vitek śliczny:loveu: Co do weselnego szaleństwa, to ponoć standard;) A co do Vitka, to ja Ci nie umiem odpowiedzieć, bo ja zawsze wszędzie biorę dziewczyny, nie raz śpią w hotelu:) To kwestia indywidualna, bo moim panienkom to nie przeszkadza:) ale pewnie cały czas jesteście razem, a ja musiałabym go tam w pokoju zostawić, w sumie na długo Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Tzn czy w pokoju cały czas jesteśmy razem? No w dzień tak, ale jak wieczorem idziemy na miasto to dziewczyny zostają - wiadomo do pubu ich brać nie będę;) Najdłużej zostały jak na Sunrise jechaliśmy to od 20 do 5 rano same spały, ale miały ciepło, hotel dobry, więc nie było się czym martwić:) Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 http://i1125.photobucket.com/albums/l589/aniao/IMG_0186.jpg żabulka kochana :loveu: http://i1125.photobucket.com/albums/l589/aniao/IMG_0182.jpg jęzorek :loveu: http://i1125.photobucket.com/albums/l589/aniao/IMG_0174.jpg kijaszki są mniam mniam:evil_lol: Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='aniao']Monia dopiero teraz zauważyłam, że pytałas o Benię, tutaj masz link do jej profilu http://www.dogomania.pl/members/12018-Benia-b trochę nas nie było, ale oczko już zaleczone, u Vitka nic nowego, za to ja mam jakąś masakrę z tym ślubem - bieganie, załatwianie, jestem już tak zmęczona tym wszystkim. a z drugiej strony coraz bardziej nie mogę się doczekać :) przy okazji się Was poradzę, bo nie wiem co zrobić. chodzi o to, że zastanawiam się co zrobić z Vitkiem podczas tego wesela. zawsze chciałam, żeby był tam z nami, ale ostatnio zaczynam się zastanawiać, czy to będzie dla niego dobre. wesele mamy w agroturystyce, więc miejsce super, duży teren, pełno zieleni. mógłby tam sobie hasać, ale trzeba by było na niego uważać. a nie wiem, czy my będziemy mieli do tego głowę. można by też go wziąć na trochę, a potem zaprowadzić do pokoju (mamy noclegi na miejscu), ale też nie wiem, czy nie będzie się źle czuł sam w obcym miejscu i jeszcze pewnie będzie słyszał hałasy z sali. moja mama jest za tym, żeby go zostawić w domu (ok. 10 km od sali) ale dla mnie to jest masakra, bo byłby sam od 15.00 do jakiejś np. 5.00 rano, to jest 14 godzin!! oczywiście ktoś musiałby w międzyczasie do niego podjechać i wyjść z nim na spacer i znowu ktoś musiałby o tym pamiętać i tego pilnować. niestety nie mam żadnej takiej osoby, u której mogłabym go zostawić, wszyscy znajomi, rodzina itd. będą na weselu. no i taki mam właśnie dylemat.. ale, żeby nie było, ze tylko marudzę - parę fotek z pierwszego wiosennego spaceru w nowej wiosennej obróżce :) o dzięki to na zimę zgłoszę się do Beni może coś wydzierga dla Nerusia. A co do Vitka to czy zabieraliście go ze sobą na wakacje wcześniej? Bo jeśli tak to może nie będzie się bał w hotelu tym bardziej jakby ktoś zajrzał do niego. Ania a kiedy masz ten ślub? Jakbyś totalnie nie wiedziała co zrobić z Vitkiem to mogę się nim zaopiekować na ten czas. Neruś się ucieszy :) Quote
aniao Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Jejku Monia bardzo Ci dziękuję, ale wesele jest w Elblągu ;) Vitek jeździł z nami parę razy, ostatnio nawet na weselu byliśmy i też praktycznie całą noc został sam w hotelu i było spoko. Tzn nie wiem czy spoko, bo on mi przecież nie powie, że się np. bał :oops: No ale chyba faktycznie lepiej go tam wziąć i co jakiś czas do niego zajrzeć. Zawsze to łatwiej, niż jeździć do niego 10 km. Dzięki dziewczyny :calus: Quote
phase Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Jest żabka. http://i1125.photobucket.com/albums/l589/aniao/IMG_0187.jpg Przepięęęękna fotka!! http://i1125.photobucket.com/albums/l589/aniao/IMG_0182.jpg Quote
monia&nero Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Jak chociaż ktoś znajomy Vitkowi nawet nie musicie to być Wy do niego zajrzy to nie będzie się bał. Nie martw się. Vitek wie że zawsze po niego wracacie i nie zostawicie go :) Miłego weekendu :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Zgadzam się z Monią:) Ja się zawsze martwię o maluchy, a jak przychodzę to leżą rozwalone i nie widać po nich by jakoś specjalnie płakały;) Wszystko będzie ok:) Quote
monia&nero Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Hej Ania. Przychodzę ze smutną wieścią Teoś ( z AB) od Emilii nie żyje :( :( :( Quote
monia&nero Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Witam :) Co tam u Was słychać? Jesteś już mężatką? Jak tam Vitek? Pozdrawiamy:bye::bye: Quote
aniao Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 no troszkę mnie nie było... ;) Kurde Monia ale dałaś niusa z tym Teosiem :( bidulek.. a u nas w sumie nic ciekawego :P jestem już żoną, własciwie powinnam zmienić nicka na aniar :) niestety nie mam jeszcze żadnych fajnych zdjęć ze ślubu, w ogóle z Vitkiem jakoś mało zdjęć porobiliśmy, takie było zamieszanie.. a teraz żałuję :( ale na ślubie był z nami! :) muszę przejrzeć wszystkie zdjęcia, czy gdzieś go może nie widać, a póki co takie dla kochanych ciotek, które tu jeszcze czasem zaglądają :) Quote
danka4u1 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Aniu, miłosci, wzajemnego zrozumienia, wszystkiego, co dla Ciebie jest szczęściem:loveu: Ciotka Danka zagląda tutaj, ale milcząco podziwia zdjęcia... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Piękny pysio:loveu: Gratki z okazji tak ważnej zmiany życiowej :) Quote
aniao Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 dzięki, dzięki a ja znalazłam takie zdjęcia ze ślubu / wesela :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 WOW:loveu: Super, pięknie wyglądałaś:loveu: Quote
Oscar Patric Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Gratulacje,wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:) buziaczki zasyłamy Quote
phase Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Powodzenia w nowym etapie życia.:) Jaki Vituś malutki się wydaje. :) Quote
danka4u1 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Aniu, piękne zdjęcia , a Viyuś tak dzielnie kroczy przed siebie, jakby był najważniejszą personą na uroczystości! Zamieść jeszcze jakies zdjęcia. Quote
monia&nero Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Witaj Aniu :multi: Gratulacje!!!! Jak Vitek pięknie prowadzi Was w nową drogę życia :) Pięknie wyglądaliście! Pozdrawiam i moc głasków dla Vitka przesyłam Quote
monia&nero Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 ja nowe zdjęcia przystojniaka poproszę :) Quote
Recommended Posts