aniao Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 oj tam martwimy od razu :) u nas nic nowego, nie mamy jakoś ostatnio czasu. biegamy już za prezentami itd aha i oduczamy Vitka spania w łóżku :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Tyle dni minęło;) Jak to?? Już nie będzie spał z Wami? Ja bym nie umiała;) Z jakiegoś konkretnego powodu? Quote
aniao Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 A bo my już tak myślimy pod kątem dzidziusia, który się kiedyś pojawi a ten nasz Vitek taki rozpieszczony, że trochę się zaczęliśmy bać o to. No i to jest taki nasz pierwszy krok, żeby go trochę ogarnąć. Pewnie dużo innych rzeczy przydałoby się zmienić, muszę jeszcze o tym poczytać, a może spotkamy się z jakimś behawiorystą.. Ale na kanapę na razie wskakuje i tego już sobie nie wyobrażam mu teraz zabronić. I tak jest głupio, że nie śpimy razem, więc chociaż na kanapie możemy się potulić. Ale powiem Wam, że z tym spaniem to ja się spodziewałam jakichś mega problemów, a poszło naprawdę łatwo. Kilka nocy jeszcze próbował do nas wskakiwać, ale teraz już praktycznie nic. Sam się od razu kładzie w posłanku i całą noc tam śpi. Quote
monia&nero Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Aniu tak dlugo się nie odzywalaś - oj nieładnie:mad: Biedny Vitula - ale szybko się pogodził z niespaniem w łóżku. Dzielny chłopak:loveu: A chcecie w przyszłości spać z dzieckiem w lożku? Mówili w tvn ostatnio że to niebezpieczne bo można dziecko udusić nawet:crazyeye: jest teraz taka kampania prospołeczna która o tym mówi. Aneczko kochana odzywaj się tu do nas częściej bo my tu chcemy wieści o Was i Vitusiu slodziaszczym! Pozdrawiam i łapeczka od Nero Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 O proszę i rodzinka się powiększy?:razz: Ja w ogóle nie myślę tymi aspektami, bo nie planuję dzieci:shake: Ale gratulacje, szybko opanował nowe zasady ;) Czekamy na jakieś foto :loveu: Quote
aniao Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Już nawet nie chodzi o spanie z dzieckiem w łóżku, chociaż na początku pewnie jakieś karmienie czy coś. To wtedy średnio by było, jakby mi jeszcze Vitek po głowie łaził :) Ale on ogólnie za dużo sobie pozwala i powoli chcemy go tego oduczać. A może znacie jakieś książki, czy artykuły o tym, jak przygotować psiaka na dziecko? U nas to jeszcze trochę potrwa, dopiero ślub planujemy w następnym roku, ale czas szybko leci a im szybciej się wezmę za tego łobuza, tym lepiej Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ja niestety nie pomogę, nie planuję dzieci, więc nie mam w tym temacie obycia, ale kiedyś tu na dogo trafiłam na takowy wątek, muszę posznupać :) Bardzo fajnie, że myślicie o tym wcześniej :) super podejście :) Ślub mówisz... hehehe tego też nie planuję :D ale chętnie zobaczę Vitusia w garniaczku :D Quote
monia&nero Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='aniao']Już nawet nie chodzi o spanie z dzieckiem w łóżku, chociaż na początku pewnie jakieś karmienie czy coś. To wtedy średnio by było, jakby mi jeszcze Vitek po głowie łaził :) Ale on ogólnie za dużo sobie pozwala i powoli chcemy go tego oduczać. A może znacie jakieś książki, czy artykuły o tym, jak przygotować psiaka na dziecko? U nas to jeszcze trochę potrwa, dopiero ślub planujemy w następnym roku, ale czas szybko leci a im szybciej się wezmę za tego łobuza, tym lepiej http://www.vetopedia.pl/article56-1-Pies_i_dziecko.html http://pies.onet.pl/13,2917,41,jak_przygotowac_psa_na_dziecko,ekspert_artykul.html takie coś zanlazłam. Fiu Fiu ślub - fajnie. Ja niestety miałam tylko cywilny i ominęło mnie to całe przyjemne szaleństwo biała suknia itp. Vituś łobuz? Taki aniołek:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Chyba tu czytałam, ale mogę się mylić http://www.dogomania.pl/threads/138202-W%C4%85tek-poradnikowy-dla-kobiet-w-ci%C4%85%C5%BCy-i-%C5%9Bwie%C5%BCo-upieczonych-mam. Quote
aniao Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 My też bierzemy cywilny ale nie uważam, żeby to było coś gorszego i będzie weselicho i biała suknia i wszystko :) I Vitek w muszce niosący nam obrączki :) Idę czytać artykuły, dzięki! Quote
monia&nero Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='aniao']I Vitek w muszce niosący nam obrączki :)/QUOTE] ale super!!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Hehehe, muszę zobaczyć foto - relację ;) Quote
aniao Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Hehe no zobaczymy co Vitek na to :) [quote name='Chiquita&DeeDee']Chyba tu czytałam, ale mogę się mylić http://www.dogomania.pl/threads/138202-W%C4%85tek-poradnikowy-dla-kobiet-w-ci%C4%85%C5%BCy-i-%C5%9Bwie%C5%BCo-upieczonych-mam. Chiquita przeglądam ten wątek ale nie ma tam chyba nic o psach. Tylko tak ogól ie o ciążach, porodach itp. Swoją drogą to jest przerażające :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Hmm... to nie wiem gdzie, bo przez przypadek trafiłam wtedy, ale jak mi wpadnie, to podeślę:) Przerażające bardzo - dlatego ja się wypisuję z tej zabawy;) Quote
aniao Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 No niestety.. Nie jest lekko :) Ale może ja akurat będę tym wyjątkiem, że urodzę w godzinę i nic nie będzie mnie bolało? :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ale ja znam taki wyjątek;) tylko wiem, że u mnie to nierealne, mało tego u nas w rodzinie każda kobieta po ciąży rośnie 2x:P hehehe wolę zostać w swoim "s":D Tego Ci życzę ;) Quote
monia&nero Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Ciebie i Twojej Rodzinki no i Vitosława oczywiście :) Co u Vici słychać? Koniecznie nowe fotki poproszę! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ale tu cicho.. ja przychodzę za Monią:D hihi Oby ten Nowy Rok spełnił Wasze wszystkie plany !! :) Quote
aniao Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 jejku ale ze mnie małpa. nawet żadnych życzeń świątecznych nie złożyłam? :mad: dzięki dziewczyny, że tu jeszcze wpadacie. a ja nie mam jak wstawić zdjęć, bo na moim starym laptopie nie działa mi internet, a mam teraz jakiegoś ipada z którego nie można wstawiać zdjęć i już mnie to wkurza. a teraz siedzę na laptopie mojego przyszłego męża :P i zaraz coś pokombinuję :) ale ogólnie to u nas wszystko ok Quote
monia&nero Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 witaj:multi::multi::multi::multi: Cieszę się, że u Was wszystko ok! Czekam z niecierpliwościa na fotki! Głaski i buziaczki w fafle dla Vicia:loveu: Quote
aniao Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 nawet jakieś fajne zdjęcia znalazłam mój Panie i Władco!!! Quote
Recommended Posts