Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak trzeba będzie zrobić :)
a na prezent to chyba głównie jakieś smakołyki dostanie. no i może jakieś obróżki z bazarku, ale wiadomo, że to bardziej prezent dla mnie ;)

• 2 weeks later...
Posted

a u nas nic nowego. w środę idziemy do weta zbadać krew po kątem tej wątroby kontrolnie. mam nadzieję, że już będzie wszystko ok.
prezenty urodzinowe już kupione, w tym tygodniu robimy imprezkę ;)

Posted

byliśmy u weta, krewka pobrana, jutro dzwonimy po wyniki.
przy okazji zbadane serduszko, przycięte dwa pazurki i zbadane oczka - tutaj mamy podobno delikatne zapalenie spojówek, ale nie dostaliśmy żadnych leków, więc będę chyba na razie przemywać optexem, tylko może częściej.

imprezka urodzinowa w końcu w weekend. zdjęcia oczywiście muszą być

poza tym nuuudyyyy

Posted

Vitek ma podwyższony aspat (czyli nadal ta wątroba), ale podobno minimalnie, więc na razie nic z tym nie robimy. za jakiś czas chyba zrobię mu znowu to badanie krwi, bo nie jestem do końca spokojna..

a mój niuniuś pojechał w weekend do mojej mamy i został tam na 3 tygodnie :( strasznie pusto i smutno bez niego..

Posted

no mam nadzieję, że nie wyjdzie z tego nic poważnego, chociaż w necie się już oczywiście naczytałam...

on tam u mojej mamy ma więcej atrakcji niż w domu :) więc mam nadzieję, że mu szybko zleci i nie będzie tęsknił.

a wyjazd na pewno będzie udany, już dawno nie byliśmy na takim urlopiku :)

Posted

:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:
:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:
Viciu najlepsze życzonka urodzinowe: zdrówka, mnóstwa pysznych smakołyków i zabawek, super spacerków i zadowolenia z Pańci:evil_lol: życzą monia i Nero

Posted

Przyłączam się do urodzinowych życzeń dla Vitusia:-)
Mój Leoś w 4 października skończy 2lata a Nelcia w styczniu 5:crazyeye: jak ten czas szybko leci.