monia&nero Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 ale jak wyprawisz mu wcześniej i zabezpieczysz jakieś smaczne prezenty ;) to nie będzie smutkował nie martw się :) Quote
aniao Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 no tak trzeba będzie zrobić :) a na prezent to chyba głównie jakieś smakołyki dostanie. no i może jakieś obróżki z bazarku, ale wiadomo, że to bardziej prezent dla mnie ;) Quote
aniao Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 dziewczyny macie bazarek taks http://www.dogomania.pl/threads/213596-taksowe-obro%C5%BCe-na-kundelkow%C4%85-skarbonk%C4%99-do-15-wrzesnia ja niestety dla Vitka nic nie znalazłam :( Quote
monia&nero Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Piękne obroże ale raczej dla dziewczynek, szkoda Quote
aniao Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 a u nas nic nowego. w środę idziemy do weta zbadać krew po kątem tej wątroby kontrolnie. mam nadzieję, że już będzie wszystko ok. prezenty urodzinowe już kupione, w tym tygodniu robimy imprezkę ;) Quote
phase Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 http://i1125.photobucket.com/albums/l589/aniao/DSC02487.jpg :loveu::loveu: Quote
monia&nero Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 to trzymam kciuki a Nero łapki za dobre wyniki Vitosława! No i czekamy na relację z gorącej imprezki Vitka :) Quote
aniao Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 byliśmy u weta, krewka pobrana, jutro dzwonimy po wyniki. przy okazji zbadane serduszko, przycięte dwa pazurki i zbadane oczka - tutaj mamy podobno delikatne zapalenie spojówek, ale nie dostaliśmy żadnych leków, więc będę chyba na razie przemywać optexem, tylko może częściej. imprezka urodzinowa w końcu w weekend. zdjęcia oczywiście muszą być poza tym nuuudyyyy Quote
monia&nero Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 nie no Vitek jak Pan Prezes tu wygląda :) Cieszymy się że Vituś zdrowy i czekamy na wyniki. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 To zdjęcie mnie powaliło...:D Quote
phase Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Hahaha. "Przełóż na inny termin, dziś nie mam czasu". :D http://i1125.photobucket.com/albums/l589/aniao/DSC03992.jpg Quote
aniao Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Vitek ma podwyższony aspat (czyli nadal ta wątroba), ale podobno minimalnie, więc na razie nic z tym nie robimy. za jakiś czas chyba zrobię mu znowu to badanie krwi, bo nie jestem do końca spokojna.. a mój niuniuś pojechał w weekend do mojej mamy i został tam na 3 tygodnie :( strasznie pusto i smutno bez niego.. Quote
monia&nero Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 nie martw się Aniu z wątrobą napewno będzie dobrze! mi ciężko wytrzymać 1 dzień bez Nero więc wiem co musisz czuć :( Vitulek napewno myśli o Tobie :) Udanego wyjazdu! Quote
aniao Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 no mam nadzieję, że nie wyjdzie z tego nic poważnego, chociaż w necie się już oczywiście naczytałam... on tam u mojej mamy ma więcej atrakcji niż w domu :) więc mam nadzieję, że mu szybko zleci i nie będzie tęsknił. a wyjazd na pewno będzie udany, już dawno nie byliśmy na takim urlopiku :) Quote
monia&nero Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Viciu najlepsze życzonka urodzinowe: zdrówka, mnóstwa pysznych smakołyków i zabawek, super spacerków i zadowolenia z Pańci:evil_lol: życzą monia i Nero Quote
aniao Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 dzięki Monia mój najkochańszy na świecie pycholek ma już 3 latka! :) wszystkiego najlepszego mój Skarbuniu, żyj 100 lat! Quote
Nelka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Przyłączam się do urodzinowych życzeń dla Vitusia:-) Mój Leoś w 4 października skończy 2lata a Nelcia w styczniu 5:crazyeye: jak ten czas szybko leci. Quote
aniao Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 nooo za szybko.. dzięki za życzonka! Quote
Recommended Posts