Inez de Villaro Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A gdzie nowe fotki pluszaka???:) moje wsiowe burki pozdrawiają pluszaczka... Uploaded with ImageShack.us Quote
aniao Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 oj Vitek by się z nimi dogadał. on też taki aktywny :D Enigma to nie chodzi o to, że psu się zmieni temperament. mi się wydaje, że w nim się po prostu wycisza ta cała ochota do bzykania - nie molestuje innych psów, czy np. gości w domu, maskotek, nie znaczy ciągle terenu. Vitek takie rzeczy robił przed kastracją, teraz już nie. no i zrobił się bardziej przytulaśny. ale nadal ma ochotę na zabawy, na spacerach też szaleje. nie pamiętam teraz po jakim czasie mu się tak zmieniło, ale to na pewno nie było od razu, raczej tak po troszku :) Quote
Enigma79 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Może źle się wyraziłam. Mnie chodzi właśnie przede wszystkim o "molestowanie" i burzę hormonów a jeśli przy okazji misiek zrobi się trochę spokojniejszy,to super. Chodziło mi o to, że często ludzie myślą, że kastracja = zmiana charakteru psa a każdy weterynarz sam powie, że ten zabieg właśnie temperamentu nie zmieni :) Świetne zdjęcie, Inez :) Quote
monia&nero Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Witam. Nero przestał molestować gdzieś po ok tygodnia po zabiegu. W domu się wyciszył i zrobił bardziej przytulaśny ale na dworze szaleje jak dawniej z tą różnicą że teraz może biegać z innymi psiakami bo wcześniej chciał je tylko bzyknąć:evil_lol: Teraz fajnie się z nimi bawi. Wcześniej go nosiło bo hormony nim władały:evil_lol: Inez słodkie te Twoje bulwiaczki więcej zdjęć poprosimy Quote
aniao Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 no właśnie Inez, więcej zdjęć Twoich pluszaków !!! :D Enigma, Ty też dawaj ;) musisz upamiętnić te piękne jajeczka :) Quote
Enigma79 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Właśnie, właśnie - baaardzo na to liczę, że jak Fredzik przestanie podlizywać siusiaki innym psiakom, to jego życie nabierze barw :D i może znowu zaczniemy chodzić od czasu do czasu na psi wybieg... Żałuję, że w okolicach Fredzik nie ma żadnych psich przyjaciół. Gdybyście byli w Sz-nie, serdecznie zapraszamy na kawę ! Fotki wkrótce wstawię (linka) ale nie za wiele bo na tym wątku "rządzi" przecież Vitosław Wielki Urodziwy ;) Quote
aniao Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 ale Vitosław chętnie tu gości swoich ziomów :D Quote
monia&nero Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 nowe fotki Vitosława też by się przydały :multi: Quote
aniao Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 aaa bo kurde nic ostatnio nie pstrykam. ostatnie fotki mam ze stycznia i wszystkie jakieś takie ciemne Quote
Inez de Villaro Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 A u nas wszyscy mają jajka i sobie nic nie liżą...;) Quote
aniao Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Vitosław ostatnio skosztował sushi :crazyeye: no co? leżało na stole to się poczęstowął. na szczęście tylko jeden kawałek i nie było żadnych sensacji... Quote
Inez de Villaro Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Śledziki u nas tez podchodzą, ale tylko po giżycku ;) Quote
aniao Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Polli teściów Tequilka niestety biega już za Tęczowym Mostem :( bardzo nam przykro i smutno... Quote
monia&nero Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Śpił słodko Aniłeczku może spotkasz tam Aronka takiego pięknego boksia ja Ty [*] Quote
aniao Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Jejku a przed chwilą jeszcze wyczytałam, że Tinka z mojego podpisu nie żyje.... :( :( :( [*] [*] [*] Quote
monia&nero Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 aniao napisał(a):Jejku a przed chwilą jeszcze wyczytałam, że Tinka z mojego podpisu nie żyje.... :( :( :( :( :( :( serce pęka Quote
aniao Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 niedobra ciocia, nie chciała się podzielić Karmi z Yogusiem :mad: Quote
danka4u1 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Jakie śliczności. Tez chciałabym takie i najlepiej we większej ilości. Quote
monia&nero Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Vituś, Buba i Yogi rządzą! a gdzie to w Puszczykowie? Wyschło tam już? My teraz chodzimy na łęgi dębińskie bo tam dużo ludzi puszcza swoje psy więc pieron się wybiega:evil_lol: Quote
aniao Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Monia to jest nad Wartą u nas na Piastowskim. dwa kroki od domu :) Quote
Enigma79 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ale cudne mordusie :) (P.S.Odjajczanie Fredzika przeniesione na 08.04 bo urwis chyba czegoś się domyślił i ...dostał temperatury, prawie 40 C) Quote
aniao Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Enigma79 napisał(a):Ale cudne mordusie :) (P.S.Odjajczanie Fredzika przeniesione na 08.04 bo urwis chyba czegoś się domyślił i ...dostał temperatury, prawie 40 C) ojej, ale skąd ta gorączka? Quote
Recommended Posts