Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Vitek by się z nimi dogadał. on też taki aktywny :D

Enigma to nie chodzi o to, że psu się zmieni temperament. mi się wydaje, że w nim się po prostu wycisza ta cała ochota do bzykania - nie molestuje innych psów, czy np. gości w domu, maskotek, nie znaczy ciągle terenu. Vitek takie rzeczy robił przed kastracją, teraz już nie. no i zrobił się bardziej przytulaśny. ale nadal ma ochotę na zabawy, na spacerach też szaleje.
nie pamiętam teraz po jakim czasie mu się tak zmieniło, ale to na pewno nie było od razu, raczej tak po troszku :)

Posted

Może źle się wyraziłam. Mnie chodzi właśnie przede wszystkim o "molestowanie" i burzę hormonów a jeśli przy okazji misiek zrobi się trochę spokojniejszy,to super. Chodziło mi o to, że często ludzie myślą, że kastracja = zmiana charakteru psa a każdy weterynarz sam powie, że ten zabieg właśnie temperamentu nie zmieni :)
Świetne zdjęcie, Inez :)

Posted

Witam. Nero przestał molestować gdzieś po ok tygodnia po zabiegu. W domu się wyciszył i zrobił bardziej przytulaśny ale na dworze szaleje jak dawniej z tą różnicą że teraz może biegać z innymi psiakami bo wcześniej chciał je tylko bzyknąć:evil_lol: Teraz fajnie się z nimi bawi. Wcześniej go nosiło bo hormony nim władały:evil_lol: Inez słodkie te Twoje bulwiaczki więcej zdjęć poprosimy

Posted

Właśnie, właśnie - baaardzo na to liczę, że jak Fredzik przestanie podlizywać siusiaki innym psiakom, to jego życie nabierze barw :D i może znowu zaczniemy chodzić od czasu do czasu na psi wybieg... Żałuję, że w okolicach Fredzik nie ma żadnych psich przyjaciół. Gdybyście byli w Sz-nie, serdecznie zapraszamy na kawę ! Fotki wkrótce wstawię (linka) ale nie za wiele bo na tym wątku "rządzi" przecież Vitosław Wielki Urodziwy ;)

Posted

Vitosław ostatnio skosztował sushi :crazyeye:
no co? leżało na stole to się poczęstowął. na szczęście tylko jeden kawałek i nie było żadnych sensacji...

• 2 weeks later...
Posted

Vituś, Buba i Yogi rządzą! a gdzie to w Puszczykowie? Wyschło tam już? My teraz chodzimy na łęgi dębińskie bo tam dużo ludzi puszcza swoje psy więc pieron się wybiega:evil_lol:

Posted

Enigma79 napisał(a):
Ale cudne mordusie :) (P.S.Odjajczanie Fredzika przeniesione na 08.04 bo urwis chyba czegoś się domyślił i ...dostał temperatury, prawie 40 C)

ojej, ale skąd ta gorączka?