Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ab-agnieszka napisał(a):

Nigdy nie rób aukcji w formie kup teraz,bo ktoś Ci kliknie dla zabawy i po aukcji,z resztą po psie też...:) i jeszcze- nie warto pogrubiać i podświetlać,bo to tylko strata kasy ,wystarczy wyróźnienie...koniec wymądrzania sie :)

kopiuje od Ciebie :)
świstak,wyróżniłam też

PROSZE DAJ MI DOM !!! A ODDAM CI MOJE SERCE (4297899) - Świstak darmowe aukcje

alegratka
PROSZE DAJ MI DOM! A ODDAM CI MOJE SERCE

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OGŁOSZENIA;)

www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=944

www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/iID/1381

www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/1/id/10923

portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=19853

www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-1464.html

katowice.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-PI-KNA-M-ODA-DO-WIADCZONA-PRZEZ-LOS-SUNIA-SZUKA-DOMKU-W0QQAdIdZ102202863

www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,2973,Lw==.html

www.petworld.pl/ogloszenie/psy/piekna-mloda-doswiadczona-przez-los-sunia-szuka-domku/1139

zwierzaki.cafeanimal.pl/NIUNIA,14183

www.ojej.pl/582872/PIĘKNA-MŁODA-DOŚWIADCZONA-PRZEZ-LOS-SUNIA-SZUK.html

www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/1942/

petsy.pl/ogloszenia/2/1/34/2082.html

www.rozglos.net/ogloszenie-56542.html

www.najpewniej.pl/anons.php?nr=29869

www.ogloszenia.aleokazja.pl/PIEKNA-MLODA-DOSWIADCZONA-przez-los-SUNIA-SZUKA-DOMKU.html,96710

www.szybko-sprzedam.pl/index.php?module=ogloszenie&ktore=32387&tytul=PIĘKNA,%20MŁODA%20DOŚWIADCZONA%20przez%20los%20SUNIA%20SZUK

www.neeon.pl/ogloszenie.php?id=56689

innemiasta.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/261557-piekna_m_oda_do_wiadczona.html

www.pineska.pl/?do=view&id=58629&buyOrSell=2

NA AKCEPTACJE CZEKAJĄ:

www.czworonogi.eu/

www.spacerek.net

allegro Ab-Agnieszki
allegro.pl/item539630446_prosze_daj_mi_dom_a_oddam_ci_moje_serce.html

swistak, alegratka i kupie psa Justyny85

kupiepsa.pl/detail.php?siteid=37230&catid=135

www.swistak.pl/aukcje/4297899,PROSZE-DAJ-MI-DOM-A-ODDAM-CI-MOJE-SERCE.html

ale.gratka.pl/ogloszenie/1807595_prosze_daj_mi_dom_a_oddam_ci_moje_serce.html

SMALLPATI ZROB PROSZE OGŁOSZENIE NA ADOPCJE ORG, TAM MOGĄ ROBIC OSOBY, KTORE MAJĄ KONTAKT Z PSEM JA JUZ DOSTAŁAM POUCZENIE, ZE WYSTAWIAM PSY Z KTORYMI NIE MAM KONTAKTU WIEC TAM NIE ROBIĘ

Posted

Właśnie dostałam PW z ofertą DT dla suni w Warszawie, póki co nie wiem jakie koszty są, ale co o tym myślicie?
przydałoby się zbierać pieniądze, ja mam z bazarku ok 60zł, Brysio tez cos ma, ale trzeba by było jeszcze zorganizować transport do W-wy, ale może jakiś dogomaniak tam często podróżuje. Co myślicie?

Posted

Macie w domu jakieś rzeczy żeby można było zrobić bazarek dla niej? Ja powoli się wyzbywam obroży :evil_lol: dziś wysłałam przesyłki za poprzedni bazarek. Jak coś znajdziecie to moglibyśmy razem zrobić bazarek a pieniądze zbierać na DT i sterylkę, już mamy jakieś groszem, ale potrzeba więcej, więc proszę o waszą pomoc :cool3: pogrzebajcie w meblach, może znajdziecie coś zbędnego?

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Ja mam broszki ze strusich pior sa piekne moge je do Ciebie wyslac.

super ;)

Ma ktoś coś jeszcze?
Brysio ty coś mówiłaś o Aparcie tak?

ja mogę od siebie 2 nowe obroże dołożyć ;)

Posted

no tak tylko juz go wystawiłam zobaczymy, czy ktos kupi. AA i jeszcze ten Swaravski, ale nie ma na niego chętnych... Ja kupiłam jedno serce tez od niego i 200 zł obiecałam dac na psiaki, 50 dla jednej Fundaji i zostało 150 zł wiec załozmy 50 gdzies jeszcze i dla małej zostanie 100 plus jsli tamten się sprzeda.... no i 250 z Plamki

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Wyslijcie na Pw adres na ktory mam wyslac te broszki

a może zrobimy inaczej, każdy kto ma coś do oddania na bazarek nich porobi zdjęcia i opisy doda, to wszystko się wklei razem w jeden wątek, ustalimy do kogo (na jakie konto) maja wpływać pieniądze i jeśli ktoś kupi coś to wtedy np. ja poślę ci koszt wysyłki i podam adres i ty to wyślesz od siebie. Co wy na takie wyjście?