Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja mała impresja :

Uwielbiam basenji złapane w takiej wyciągniętej pozie...
Zrobiłam sobie przerywnik w nocnej pracy, ale sprawiło mi to przyjemność.
Fajne maluchy, mocno zaznaczony tri-gen, czy mam rację ?
To takie moje nocne dywagacje..:loveu:
Pozdrawiam i wracam do pracy.

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to kilka osobnych fotek :)

Gucio, czyli Xalaar Xandar Ypsylon :loveu:

Gucio Zdobywca! :evil_lol::lol: (i faktycznie zdobył serce.... nie tylko poduszkowe)

Gucio Wędrowniczek :D

no dobra... zaklinowałem się...

Posted

A mamusią tych Kawalerów jest ta sunia tri...

Zdjęcia zrobiła Madja dość dawno temu, ale i tak widać piękną główkę ...
Pozdrawiam

Posted

oooo! tych zdjęć nie widziałam, śliczne są! :loveu::loveu: dziękuję za wstawienie :)
nieskromnie dodam, że Angie nie tylko główkę ma śliczną :evil_lol: muszę ją nieco odchudzić i zacząć wystawiać.... :diabloti:

Posted

Ypsylon napisał(a):
nieskromnie dodam, że Angie nie tylko główkę ma śliczną :evil_lol: muszę ją nieco odchudzić i zacząć wystawiać.... :diabloti:

Moim absolutnie subiektywnym zdaniem, masz rację !:diabloti:

Posted

Witam :lol:
Przyszłam obejrzeć jeszcze jedne śliczne baseczki :loveu:
Fajnie, że powstaje coraz więcej galerii psów tej dość rzadkiej jeszcze w Polsce rasy.
Niech maluchy zdrowo rosną i trafią na dobre domki :)
A wiesz już do jakich miast pojadą? :razz:

Posted

jamnicze napisał(a):

Niech maluchy zdrowo rosną i trafią na dobre domki :)
A wiesz już do jakich miast pojadą? :razz:

wciąż nie wiemy jak się mają dwa maluchy ???

Posted

Iza napisz, wstaw nowe zdjęcia proszę i pokaż swojego faworyta.
To ostatnie dwa szczeniaczki tego sezonu po przebadanych na choroby genetyczne rodzicach. Każdy kto ma trochę rozsądku w głowie wie, że następne będą dopiero za prawie rok...

Posted

gmk napisał(a):
Iza napisz, wstaw nowe zdjęcia proszę i pokaż swojego faworyta.
To ostatnie dwa szczeniaczki tego sezonu po przebadanych na choroby genetyczne rodzicach. Każdy kto ma trochę rozsądku w głowie wie, że następne będą dopiero za prawie rok...

u mnie już nieprędko będą następne...
Gucio i Cezar mają się dobrze :) rozrabiają, rosną, bawią się, śpią i jedzą - wszystko na raz, albo na zmianę :eviltong: były na przeglądzie miotu, teraz odbywają kwarantannę i niedługo zaczną się uczyć chodzenia na spacery...
jamnicze - maluchy są u mnie, póki co, chętnych brak :)
Grażyna - zdjęcia... jak dorwę aparat to pewnie jakieś wstawię, chociaż jeśli mam być szczera, to nie mam jakoś chęci po oglądaniu zdjęć Krzysiowych maluchów i Waszych, ja nie zrobię takich ładnych...

Posted

zdjęcia robione dziś, na szybko, telefonem, więc i jakość nie najlepsza...

"Cezar" - Xanthos Xaliq Ypsylon

&

"Gucio" - Xalaar Xandar Ypsylon

i to by było na tyle :eviltong:

Posted

Zdjęcia fajne :lol:
Czy dobrze widzę czy to tylko myląca perspektywa, Gucio jest krótszy i wyższy od Cezara, czy tylko krótszy?
Fajne główki i ładnie rozłożony kolor. Gratuluję! Buziaki dla mamy!:loveu:

Posted

Cezar jest ogólnie większy i grubszy od Gucia, Gucio jest minimalnie krótszy od Cezara... problem w tym, że Cezar Matołkiewicz był bardziej zainteresowany młodą whippetką Victorią i wciąż chciał zeskakiwać ze stołu i się rozjeżdżał, a co za tym idzie, nie wyszedł tak jak bym chciała ;) zdjęcia nie są takie złe, chociaż wolę maluchy na żywo... no i podstawowa sprawa, to moja mama je wystawiała a ja cykałam zdjęcia, niestety nie jestem w stanie się rozdwoić by i wystawić malucha i jednocześnie zrobić zdjęcie! :angryy::placz:

Posted

[quote name='gmk']Fajne główki i ładnie rozłożony kolor. Gratuluję! Buziaki dla mamy!:loveu:

dziękuję :)
fakt, główki mają naprawdę śliczne, bardzo w moim typie... no i te prościutkie grzbiety :loveu: pupulki też mają :lol: jak mnie gorączka nie powali całkiem to spróbuję jutro w ciągu dnia zrobić kilka zdjęć niepozowanych, główek i pupek :eviltong:
dla której mamy buziaki? :cool3:

Posted

gmk napisał(a):
\
Czekam na głowki i pupki !
O grzbiecikach nie wspominałam, bo to od razu widać, czy jest myląca perspektywa czy nie ! Mogę dodać- łapki- pozazdrościć, widzę ten ruch.:evil_lol:

nie obiecuję, ale się postaram :)
łapki? hmm, latają po mieszkaniu, codziennie jedzą sporo nabiału, wapno, 2-3 razy w tygodniu uszy wędzone robione po znajomości - właśnie pół godziny się męczyły i wreszcie padły :evil_lol:
a ruch? one zapierdzielają (najwyżej bana zarobię albo coś) jak nakręcone :loveu:nie mogę się doczekać jak już po doszczepieniu wyjdą na dwór...

Posted

Ypsylon napisał(a):
dziękuję :)
fakt, główki mają naprawdę śliczne, bardzo w moim typie... no i te prościutkie grzbiety :loveu: pupulki też mają :lol: jak mnie gorączka nie powali całkiem to spróbuję jutro w ciągu dnia zrobić kilka zdjęć niepozowanych, główek i pupek :eviltong:
dla której mamy buziaki? :cool3:
\

Planowane było dla mamy tri, ale mamie, która pilnuje też się należy ;)
Czekam na głowki i pupki !
O grzbiecikach nie wspominałam, bo to od razu widać, czy jest myląca perspektywa czy nie ! Mogę dodać- łapki- pozazdrościć, widzę ten ruch.:evil_lol:

• 2 months later...
Posted

dawno nas tu nie było... ale z uwagi na to, że Cezar dziś ma miesięczne urodziny to zrobiłyśmy mu kilka zdjęć.. :lol:
Cezar, w wieku 5 miesięcy...