gmk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 moja mała impresja : Uwielbiam basenji złapane w takiej wyciągniętej pozie... Zrobiłam sobie przerywnik w nocnej pracy, ale sprawiło mi to przyjemność. Fajne maluchy, mocno zaznaczony tri-gen, czy mam rację ? To takie moje nocne dywagacje..:loveu: Pozdrawiam i wracam do pracy. Quote
Ypsylon Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 no to kilka osobnych fotek :) Gucio, czyli Xalaar Xandar Ypsylon :loveu: Gucio Zdobywca! :evil_lol::lol: (i faktycznie zdobył serce.... nie tylko poduszkowe) Gucio Wędrowniczek :D no dobra... zaklinowałem się... Quote
Ypsylon Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Cezar, czyli Xanthos Xaliq Ypsylon :loveu: Cezar Pogromca Dłoni :lol: miłego oglądania :) Quote
gmk Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A co tu tak cicho? Jak maluszki rosną ?:roll: Quote
gmk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A mamusią tych Kawalerów jest ta sunia tri... Zdjęcia zrobiła Madja dość dawno temu, ale i tak widać piękną główkę ... Pozdrawiam Quote
Ypsylon Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 oooo! tych zdjęć nie widziałam, śliczne są! :loveu::loveu: dziękuję za wstawienie :) nieskromnie dodam, że Angie nie tylko główkę ma śliczną :evil_lol: muszę ją nieco odchudzić i zacząć wystawiać.... :diabloti: Quote
Nirse Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Fakt, piękna suka a jaka głowa :loveu: Iza odchudzaj modelkę i czekamy na ringach :loveu: Quote
gmk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ypsylon napisał(a):nieskromnie dodam, że Angie nie tylko główkę ma śliczną :evil_lol: muszę ją nieco odchudzić i zacząć wystawiać.... :diabloti: Moim absolutnie subiektywnym zdaniem, masz rację !:diabloti: Quote
jamnicze Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Witam :lol: Przyszłam obejrzeć jeszcze jedne śliczne baseczki :loveu: Fajnie, że powstaje coraz więcej galerii psów tej dość rzadkiej jeszcze w Polsce rasy. Niech maluchy zdrowo rosną i trafią na dobre domki :) A wiesz już do jakich miast pojadą? :razz: Quote
gmk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jamnicze napisał(a): Niech maluchy zdrowo rosną i trafią na dobre domki :) A wiesz już do jakich miast pojadą? :razz: wciąż nie wiemy jak się mają dwa maluchy ??? Quote
gmk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Iza napisz, wstaw nowe zdjęcia proszę i pokaż swojego faworyta. To ostatnie dwa szczeniaczki tego sezonu po przebadanych na choroby genetyczne rodzicach. Każdy kto ma trochę rozsądku w głowie wie, że następne będą dopiero za prawie rok... Quote
Ypsylon Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 gmk napisał(a):Iza napisz, wstaw nowe zdjęcia proszę i pokaż swojego faworyta. To ostatnie dwa szczeniaczki tego sezonu po przebadanych na choroby genetyczne rodzicach. Każdy kto ma trochę rozsądku w głowie wie, że następne będą dopiero za prawie rok... u mnie już nieprędko będą następne... Gucio i Cezar mają się dobrze :) rozrabiają, rosną, bawią się, śpią i jedzą - wszystko na raz, albo na zmianę :eviltong: były na przeglądzie miotu, teraz odbywają kwarantannę i niedługo zaczną się uczyć chodzenia na spacery... jamnicze - maluchy są u mnie, póki co, chętnych brak :) Grażyna - zdjęcia... jak dorwę aparat to pewnie jakieś wstawię, chociaż jeśli mam być szczera, to nie mam jakoś chęci po oglądaniu zdjęć Krzysiowych maluchów i Waszych, ja nie zrobię takich ładnych... Quote
Ypsylon Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 zdjęcia robione dziś, na szybko, telefonem, więc i jakość nie najlepsza... "Cezar" - Xanthos Xaliq Ypsylon & "Gucio" - Xalaar Xandar Ypsylon i to by było na tyle :eviltong: Quote
gmk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Zdjęcia fajne :lol: Czy dobrze widzę czy to tylko myląca perspektywa, Gucio jest krótszy i wyższy od Cezara, czy tylko krótszy? Fajne główki i ładnie rozłożony kolor. Gratuluję! Buziaki dla mamy!:loveu: Quote
Ypsylon Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Cezar jest ogólnie większy i grubszy od Gucia, Gucio jest minimalnie krótszy od Cezara... problem w tym, że Cezar Matołkiewicz był bardziej zainteresowany młodą whippetką Victorią i wciąż chciał zeskakiwać ze stołu i się rozjeżdżał, a co za tym idzie, nie wyszedł tak jak bym chciała ;) zdjęcia nie są takie złe, chociaż wolę maluchy na żywo... no i podstawowa sprawa, to moja mama je wystawiała a ja cykałam zdjęcia, niestety nie jestem w stanie się rozdwoić by i wystawić malucha i jednocześnie zrobić zdjęcie! :angryy::placz: Quote
Ypsylon Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='gmk']Fajne główki i ładnie rozłożony kolor. Gratuluję! Buziaki dla mamy!:loveu: dziękuję :) fakt, główki mają naprawdę śliczne, bardzo w moim typie... no i te prościutkie grzbiety :loveu: pupulki też mają :lol: jak mnie gorączka nie powali całkiem to spróbuję jutro w ciągu dnia zrobić kilka zdjęć niepozowanych, główek i pupek :eviltong: dla której mamy buziaki? :cool3: Quote
Ypsylon Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 gmk napisał(a):\ Czekam na głowki i pupki ! O grzbiecikach nie wspominałam, bo to od razu widać, czy jest myląca perspektywa czy nie ! Mogę dodać- łapki- pozazdrościć, widzę ten ruch.:evil_lol: nie obiecuję, ale się postaram :) łapki? hmm, latają po mieszkaniu, codziennie jedzą sporo nabiału, wapno, 2-3 razy w tygodniu uszy wędzone robione po znajomości - właśnie pół godziny się męczyły i wreszcie padły :evil_lol: a ruch? one zapierdzielają (najwyżej bana zarobię albo coś) jak nakręcone :loveu:nie mogę się doczekać jak już po doszczepieniu wyjdą na dwór... Quote
gmk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ypsylon napisał(a):dziękuję :) fakt, główki mają naprawdę śliczne, bardzo w moim typie... no i te prościutkie grzbiety :loveu: pupulki też mają :lol: jak mnie gorączka nie powali całkiem to spróbuję jutro w ciągu dnia zrobić kilka zdjęć niepozowanych, główek i pupek :eviltong: dla której mamy buziaki? :cool3:\ Planowane było dla mamy tri, ale mamie, która pilnuje też się należy ;) Czekam na głowki i pupki ! O grzbiecikach nie wspominałam, bo to od razu widać, czy jest myląca perspektywa czy nie ! Mogę dodać- łapki- pozazdrościć, widzę ten ruch.:evil_lol: Quote
Nirse Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Śliczne te chłopaki :loveu: rosną i zapowiadają się na piękne psy :cool3: a Vikoria też ładniutka :razz: miziaki dla Wszystkich Quote
Ypsylon Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 dawno nas tu nie było... ale z uwagi na to, że Cezar dziś ma miesięczne urodziny to zrobiłyśmy mu kilka zdjęć.. :lol: Cezar, w wieku 5 miesięcy... Quote
Recommended Posts