Ypsylon Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 loango napisał(a):Czy można prosić żeby nowe zdjęcia były podpisane imionkami? marudy! :P podpisuję ponad setkę wybranych zdjęć, które umieszczam w albumie, na stronie... ale postaram się!!! :eviltong: Quote
Ypsylon Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 no to kilka fotek, z podziałem na każdego psa :) Xanthos Xaliq Ypsylon drugi urwis nieco później, teraz muszę psiaki nakarmić... ;) Quote
J.G Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 O!!! Jakie prześliczne maleńkie szczeniaczki,słodkie są super:multi::multi::multi: Quote
Ypsylon Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 J.G. dziękuję :) i kolej na drugiego urwisa... Xalaar Xandar Ypsylon i może wieczorkiem wstawię kilka zdjęć "grupowych" ;) Quote
gmk Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Fajne. Już duże ! Naszym ulubieńcem jest od początku [teraz już wiemy jak się nazywa !:razz: ] Xanthos Xaliq Ypsylon !!! Nazwę go Xantiq ! Śliczna mordka ! A jak Wy na nie wołacie po domowemu ? Pozdrawiam Quote
Nirse Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Fajne te maluchy i rzeczywiście Xanthos Xaliq jest super :loveu: Gratulacje :multi::multi: mam nadzieję, że zobaczymy go na ringu bo rudych dobrych psów jak na lekarstwo :p Quote
gmk Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='basenjifiona']Fajne te maluchy i rzeczywiście Xanthos Xaliq jest super :loveu: Gratulacje :multi::multi: mam nadzieję, że zobaczymy go na ringu bo rudych dobrych psów jak na lekarstwo :p To dziwne prawda? Na całym swiecie prym wodzą rudo-białe, potem pręgowane(aktualnie)... A u nas brak rudych az kole w oko ! Quote
Ypsylon Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 dziękuję Wam za miłe słowa :) ja jeszcze pod względem budowy nie mam absolutnego ulubieńca, obu kocham miłością wielką, choć do jednego serce mi szybciej ciutkę bije...:oops: póki co obserwuję... patrzę... i chciałabym żeby pokazały się kiedyś i miały jakiś wpływ na dalszą hodowlę basenji u nas w kraju - rodowód mają, że HO HO! nieskromnie dodam :eviltong: no to proszę jeszcze kilka zdjęć obu maluszków :loveu: ach! imiona domowe... moja mądra mama woła na nie Bolek i Lolek, ale ja coś jeszcze wymyślę...:mad: wsuwamy kaszkę manną kakaową... (uwielbiają ją, dostają raz od wielkiego święta) mamusia nie wytrzymała i talerzyk czysty ;) pieszczoszki babci Bodzi... :loveu: i najedzone, wybawione, wyciumkane... wreszcie idziemy spać... :lol: miłego oglądania :) Quote
gmk Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Ypsylon'] ach! imiona domowe... moja mądra mama woła na nie Bolek i Lolek, ale ja coś jeszcze wymyślę...:mad: Wiesz ale Bolek i Lolek wcale mi nie przyszedł do głowy...Świetne i takie proste ! Pozdrawiam Quote
gmk Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Według moich obliczeń to Bolek i Lolek :loveu: skończyły wczoraj 5 tygodni!:lol: A Ty nic się nie chwalisz ! Takie święto nie może minąć bez echa ! Całusy dla chłopaków i czekamy na nowe zdjęcia w sobotę. Wszystkiego Najlepszego :Rose: Quote
Ypsylon Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 kurde, zalatana jestem i czas przelatuje między palcami :/ no i nie gniewajcie się, ale wieczorem wolałam się z tymi dwoma urwisami pobawić, zamiast siedzieć przy kompie i wchodzić na dgm :oops: za życzenia dziękujęmy i dzieci zostały wycałowane szczególnie :loveu::lol: p.s. ten Bolek i Lolek wciąż mi nie podchodzi... Quote
Nirse Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iza, lepszy ten Bolek i Lolek niż Jacek i Placek :evil_lol:, żart Ściski dla Was :multi: Quote
Ypsylon Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 nene, żadnych złodziei księżyca :evil_lol: jeszcze potem mi wyrosną na Jarka i Lecha... :shake: p.s. chyba nie pomyliłam bajki? :roll: Quote
Nirse Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Haaaaa:evil_lol::evil_lol: ale się uśmiałem :lol::lol: To mam inną propozycję z serialu " Policjanci z Miami " , Sonny i Rico :cool3::cool3: Quote
AlaNowak Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A może.... Chip i Dale ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gmk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 AlaNowak napisał(a):A może.... Chip i Dale ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście tych propozycji nic nie przebije, ale ja bym nazwała Flip i Flap... już taki już mój czarno-biały bzik ;) Quote
Ypsylon Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 :lol: a tę bajkę znacie? :) decyzja zapadła, ale wszystkim bardzo dziękuję za propozycje :loveu: Quote
AlaNowak Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ypsylon napisał(a): decyzja zapadła, ale wszystkim bardzo dziękuję za propozycje :loveu: Hihi... Czyli.. Gucio i Cezar mamy rozumieć ??? :lol: Quote
Ypsylon Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 tak Alu :) zdjęcia już rano, bo dzieciaki tak mnie wymęczyły, że nie mam siły :P od nich nie sposób wyjść szybko...:loveu: Quote
loango Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 więcej zjęęęęć <krzyczy głośno> :evil_lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Ypsylon Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 już się robi :evil_lol: najpierw kilka gdzie obaj bracia są razem :) Gucio Zdobywca! :loveu: nie ma to jak nasikać na czyste, dopiero co zmienione posłanko... :angryy: (to ta plama) tuż przed skokiem na brata... :P jeśli Was jeszcze nie zanudziłam, to... CDN...:loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts