Elitesse Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jakie sa warunki dla psa ktory ma juz CH innego kraju ? bo slyszalam juz wersje ze 1 x CAC lub 2 x CAC :roll: czy tytuly moga byc z wystaw krajowych czy musza to byc miedzynarodowki ? czy w kazdej klasie jest CAC przyznawany ? Quote
feeria Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wystarczy jeden CAC w kl. pośredniej, otwartej, użytkowej lub championów. Quote
dorotal Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Potrzebne sa dwa, jesli champion albo 3 jak nie jest championem. Ranga wystawy nie wazna. Tu opisane sa zasady http://www.brfk.org/download/Reglament_Za_Prisajdane_Na_Titla_Shampion_Na_Balgaria.pdf Quote
feeria Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dla mnie to czarna magia i nic nie rozumiem, informacje, ze tylko jeden uzyskalam od kolegi, ktory wzial ja wlasnie z tej strony, ale bylo to jakis czas temu. Mozliwe ze cos sie zmienilo? Hmm... Quote
narisowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 do ch bg dla championów - 2 cac potrzebne dla psów nie mających żadnego tytułu championa - 3 cac grand ch bg - po uzyskaniu ch bg - 1 cac Quote
Elitesse Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 dziekuje za informacje !! :calus: a wiecie moze jakie sa oplaty za dyplom ? mysle coby sie tam w wakacje wybrac moze :roll: Quote
aga33 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Czy przy zdobywaniu championa Bułgarii jest podany jakis okres miedzy wnioskami, czy bez odstepu czasowego? Chodzi mi o psa , ktory nie ma championa? Wtedy sa potrzebne trzy wnioski?:p Quote
narisowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Elitesse napisał(a):dziekuje za informacje !! :calus: a wiecie moze jakie sa oplaty za dyplom ? mysle coby sie tam w wakacje wybrac moze :roll: oj drogo sobie liczą !!! 40 euro !!! Quote
BSSA Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 a czy jest coś takiego jak Mł. Ch. Bułgarii, a jeśli tak to czy ktoś się orientuje jakie warunki trzeba spełnić aby nim zostać? Pozdrawiam :) Quote
panbazyl Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 dziś sprawdzałam na ich stronie tak jak narisowa napisała - 40 eur za dyplom (:mad:) i 2xcac Quote
Recommended Posts