lilith27 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f521/oferuje-transport-131120/ może to coś pomoże pozdrawiam Quote
red Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Murka jest wysterylizowana. Jeszcze kilka dni i zdjęcie szwów. Lilith, wiem, że ta pani jeździ często do Sandomierza, możemy dograć taki dzień i odebrała by ją w Sandomierzu. Quote
red Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dorka rozmawiała z Panią, w poniedziałek Pani przyjedzie do Radomia, bo będzie w Warszawie i już Mureczkę zabierze w godzinach dopołudniowych........:multi: Quote
tula Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 I ja też mocno trzymam, kciuki oczywiście:multi::multi: Quote
anhata Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 extra :D:D::D:D::D:D::D::D::D to juz niedlugo ! 3 dni a jak towarzysze Murki ? Quote
red Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 To już weteranki, póki co zostają...tylko przybysze odchodzą. Quote
lilith27 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jak się pogoda zrobi można by zorganizować wypad do schronu na fotki przydadzą się myślę do ogłoszeń m.in. Ania pewnie chętna byłaby jak ją już zdążyłam poznać również kciuki trzymam Quote
tula Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 To jak będziecie w schronie to ja bardzo proszę o zdjecia Zuzi i Łatki, współtowarzyszek Murki. Mam jakieś fotki na których są osobno, a bardzo zależy mi na tym żeby były na nich razem. To pamiętajcie proszę;) Quote
red Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Lilith, stresują mnie wizyty w schronisku, nie mogę patrzeć w oczy tym biedakom, ale tylko tak możemy im pomóc. Może za tydzień w sobotę..... Quote
anhata Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 za tydzien w sobote ja tez moge :) tylko ze od ok 14.... a moze i wczesniej....siedze w kiosku i musialabym z ojcem pogadac.....ale napewno jestem w radomiu...... Quote
D O R K A Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Rozmawiałam z P. Zuzanną, która potwierdziła jutrzejszą adopcję Murki. Będzie wracała z rodzinką z Warszawy i zabierze Murkę ze schroniska ok. południa:multi: A co do sobotniego spotkania w schronie to mnie też pasuje:lol: Quote
red Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 MURKA POJECHAŁA DZIŚ DO DOMKU! Pani przyjechała po nią ok.11 tej. Ale Murka podpadła, pogryzła nam wczoraj starowinkę Łatkę z boksu:mad: Quote
tula Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ojej ale czy bardzo ją pogryzła, jak się czuje Łatka? Cieszę sie oczywiście, że Murka pojechała do domku, ale Red proszę napisz co z Łatką. Quote
anhata Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Murka w nowym domku :)))....bardzo Latke pogryzla ???????.....widac bylo ze sunie sie akceptuja i lubia.. Quote
tula Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 DORKA napisała, ze pogryzienie jest na szczęście powierzchowne, ale teraz najważniejsze, zeby zdiagnozować ten guz u Łatki, a na to są potrzebne środki finansowe:-( Nie wiem dlaczego Murka pogryzła Łatkę, może przeczuwała, że następnego dnia jedzie do domu i była taka podekscytowana. Ciekawe jak jej jest w nowym domku. Quote
anhata Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 mozliwe... co do pogryzien...... mam pytanie........co robic w sytuacji gdy rzuca sie na nas pies ?????????? Quote
Tigraa Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Jesli jestes sama, to klękasz, głowę kładziesz na ziemi i osłaniasz rękami. Przede wszystkim nie krzyczycz. Pies powącha i odejdzie. To jest postawa poddańcza, pies powinien wtedy odstąpić od atakowania. Jeśli jesteś ze swoim psem, to... ja biorę na ręce i uciekam. Albo noszę ze sobą gaz. Quote
lilith27 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 aniu- tygrysiczko ale to był najprawdopodobniej wściekły pies rzucił się bez ostrzeżenia Quote
red Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Nie wierzę, że był wściekły, to, że się rzucił bez ostrzeżenia, to nie jest objawem wścieklizny, chyba mu ludzie wypaczyli psychikę.... Quote
red Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Tula, nie wiem, Dorka ma namiary do tej pani, może niech ona postuka trochę w klawiaturę.....:mad: Quote
Recommended Posts