Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka jest wysterylizowana. Jeszcze kilka dni i zdjęcie szwów. Lilith, wiem, że ta pani jeździ często do Sandomierza, możemy dograć taki dzień i odebrała by ją w Sandomierzu.

Posted

Dorka rozmawiała z Panią, w poniedziałek Pani przyjedzie do Radomia, bo będzie w Warszawie i już Mureczkę zabierze w godzinach dopołudniowych........:multi:

Posted

jak się pogoda zrobi można by zorganizować wypad do schronu na fotki
przydadzą się myślę
do ogłoszeń m.in.
Ania pewnie chętna byłaby jak ją już zdążyłam poznać

również kciuki trzymam

Posted

To jak będziecie w schronie to ja bardzo proszę o zdjecia Zuzi i Łatki, współtowarzyszek Murki. Mam jakieś fotki na których są osobno, a bardzo zależy mi na tym żeby były na nich razem. To pamiętajcie proszę;)

Posted

Lilith, stresują mnie wizyty w schronisku, nie mogę patrzeć w oczy tym biedakom, ale tylko tak możemy im pomóc. Może za tydzień w sobotę.....

Posted

za tydzien w sobote ja tez moge :) tylko ze od ok 14.... a moze i wczesniej....siedze w kiosku i musialabym z ojcem pogadac.....ale napewno jestem w radomiu......

Posted

Rozmawiałam z P. Zuzanną, która potwierdziła jutrzejszą adopcję Murki. Będzie wracała z rodzinką z Warszawy i zabierze Murkę ze schroniska ok. południa:multi:

A co do sobotniego spotkania w schronie to mnie też pasuje:lol:

Posted

MURKA POJECHAŁA DZIŚ DO DOMKU! Pani przyjechała po nią ok.11 tej. Ale Murka podpadła, pogryzła nam wczoraj starowinkę Łatkę z boksu:mad:

Posted

Ojej ale czy bardzo ją pogryzła, jak się czuje Łatka?
Cieszę sie oczywiście, że Murka pojechała do domku, ale Red proszę napisz co z Łatką.

Posted

DORKA napisała, ze pogryzienie jest na szczęście powierzchowne, ale teraz najważniejsze, zeby zdiagnozować ten guz u Łatki, a na to są potrzebne środki finansowe:-(
Nie wiem dlaczego Murka pogryzła Łatkę, może przeczuwała, że następnego dnia jedzie do domu i była taka podekscytowana. Ciekawe jak jej jest w nowym domku.

Posted

Jesli jestes sama, to klękasz, głowę kładziesz na ziemi i osłaniasz rękami. Przede wszystkim nie krzyczycz. Pies powącha i odejdzie. To jest postawa poddańcza, pies powinien wtedy odstąpić od atakowania.

Jeśli jesteś ze swoim psem, to... ja biorę na ręce i uciekam. Albo noszę ze sobą gaz.

Posted

Nie wierzę, że był wściekły, to, że się rzucił bez ostrzeżenia, to nie jest objawem wścieklizny, chyba mu ludzie wypaczyli psychikę....