Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tula, bardzo dobry tekst. Wszystko jasno i przejrzyście.
Oby tylko teraz ktoś odpowiedni to przeczytał.
Informację o Murce wysłałam do znajomych. Co prawda co chwila otzrymują ode mnie maile o psiakach i kociakach i rezultatów wielkich nie ma.. ale może tym razem komuś serce zadrży przy psince :-(

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie niestety problem jest w tym, że psiaków potrzebujących pomocy jest coraz więcej, miejmy nadzieję, że kochana Murka trafi na swojego człowieka.
No to podnoszę.

Posted

EwaO napisał(a):
Witajcie
moge dac na Allegro, jesli potrzeba.
Podajcie mi na prv do kogo kontakt oraz zdjecia

pzdr
Ewa

Zdjęcia będą dopiero w niedzielę, żeby nie tracić czasu może narazie umieśćić te z 1 strony na allegro a potem podmienimy. Kontakt tel.660-516-083 lub 501-732-982. Tula, dzięki za ogloszenia..:lol:

Posted

Pixie wkleiłaś ten wątek na wątku Cezarka bo Anhata jest z Radomia. Ona nie ma teraz internetu (Cezarek przegryzł). Nakreśliłam jej jednak sytuację w rozmowie telefonicznej. Jeśli będzie mogła pomóc to na pewno się odezwie sama albo poprosi o kontakt.

Lilith jest z Radomia, zaraz ją tu zaproszę.

Posted

red napisał(a):
Dorka mówiła, że dziś suni nie widziała, ale zostawiła jej suchej karmy.

Drugą sunię spotkałam wracając z pracy na stacji benzynowej w Iłży. Bidulka szukała jedzenia w koszach na śmiecie...:shake: Dzisiaj ją nakarmiłam ale jutro jestem na urlopie nie mówiąc o weekendzie...:-( Sunia jest duża i bardzo ładna, czarna podpalana, wielkości owczarka niemieckiego. Jest młodziutka ma ok.1 roku.
Dzisiaj już była bardziej ufna ale jest ostrożna wobec człowieka. Myślę, że z czasem mi zaufa. Przesłałam jej fotki Ani-tygrysiczce, ma jej załozyć wątek.

Posted

Tylko tyle mogę narazie zrobić, niestety nie mam konta internetowego bo jestem aktualnie na utrzymaniu mojego TZ, dlatego mogę dawać tylko ogłoszenia bezpłatne, a ogłoszeń niestety nie można opłacać przez smsy.
Do góry Mureczko.

Posted

tula napisał(a):
Tylko tyle mogę narazie zrobić, niestety nie mam konta internetowego bo jestem aktualnie na utrzymaniu mojego TZ, dlatego mogę dawać tylko ogłoszenia bezpłatne, a ogłoszeń niestety nie można opłacać przez smsy.
Do góry Mureczko.

Milena spróbuj zaproponować Murkę Pani, która była zainteresowana Seleną

Posted

Murka jest w schronisku, jutro wkleję jej nowe zdjęcia. To fajna przylepa, młodziutka, chce hasać i zaczepia do zabawy.Dzisiaj Dorce niemal nie zdjęła spódnicy na gumce:evil_lol:

Posted

A gdzie te fotki dziewczyny, bo do ogloszeń chcę powklejać i klika nowych zrobić;)
Napisałam o Murce do tej Pani co pytała o Selenkę, ale narazie niestety się nie odzywa.