luka1 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ona jest maleńka, porównajcie z wysokością palety na której stoi buda. Sunia jest młodziutka, już po sterylizacji. Quote
luka1 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Nowy rok - nowy temat choć do schroniska przywieziono ja jeszcze w grudniu. Niesamowicie przestraszona, gotowa na wszystko byle wydostać się z przerazającego ja boksu. Przykleja sie do wyciągniętej reki z rozpaczliwym skomleniem. Maleńka psinka, zagubiona w wielkiej i zimnej budzie, brodzaca po mokrej posadzce. Nie, jakoś nie umię przekazać wam prawdziwego nieszczęścia tej psiny. Quote
Ziutka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ło materdej :placz: podobna jest do Krecika - Niewidzialnego :-( Quote
Ziutka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 kinga-kinia napisał(a): oby dla tej malusi szybko znalazł się domek ... Oby...bo idą strasznie duże mrozy a psiaki nie mają nawet źdźbła słomy :shake: Quote
agniecha82x Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jakie biedactwo! :placz: tez mi sie od razu z Krecikiem Niewidzialnym skojarzyla :shake: widac, ze nie potrafi sie odnalezc w tej okrutnej rzeczywistosci! :-( Quote
kinga-kinia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jak widzę ją taką skuloną wystraszoną to mi się od razu Bary przypomina :( oby dla tej malusi szybko znalazł się domek ... Quote
luka1 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 narazie nie ma ogłoszeń, ledwo zrobiłam wątek bo jak wyszłam ze swoimi psami na powietrze to mi ta psina się przypomniała. Zdjęcia kiepskie bo sama robiłam ale lepszy rydz... Quote
*zaba* Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ma mala jakies ogloszenia? Moze uda mi sie kilka zrobic,na kogo namiary? Quote
Ziutka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='*zaba*']na kogo namiary? Podawaj Żabko na Lukę : 502-156-186 / fundacjanero@gmail.com Quote
Selenga Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 przykro mi, że nie mogę tym razem pomóc, przyjeżdża do mnie na tymczas ta mała: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-czarna-z-marek-poszukuje-domu-128145/ no chyba żeby znalazła domek równie szybko jak Żuczek-Krecik-Niewidzialny, to wtedy będę mogła pomóc Quote
*zaba* Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Animalia.pl :: Ogłoszenia :: Szukaj e-zwierzak [url=http://www.adopcjapsa.pl/]Adopcja psa. Og Animalia.pl e-zwierzak adopcjepsa Narazie te trzy,nie wiem dlaczego dwa linki sie nie chca wkleic :cool3: Quote
emilia2280 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ziutka napisał(a):Oby...bo idą strasznie duże mrozy a psiaki nie mają nawet źdźbła słomy :shake: A to jest tak legalnie, ze nie ma slomy w mrozy? :crazyeye: Co to za dziadowski schron? Malutka stoi na 3 lapkach, tak jej zimno :-( Quote
Ziutka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Tutaj nie chodzi o to, że tej słomy nie ma...bo słomę to się da załatwić bez problemu...tylko i tak nie zostanie ona włożona do bud :shake: Quote
gonia66 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No a z tą słomą...nie da rady znikąd tej słomy skombinować??Jak to jest???Przecież w takie mrozy jakie zapowiadają bez słomy..nawet nie chcę myśleć...:placz:Ja już nie mogę normlanie funkcjonowac jak mi sie przypominają te zapowiedzi o mrozach...:-(Nie można chyba tak zostawić bez zabezpieczenia..to jest cioteczki normalne w schroniskach???Bo być może ja nie znam zwyczajów..a to schronisko na zdjęciach Kruszynki i tak wygląda dość schludnie i nieźle..czy mi się tylko zdaje???:razz:...Zaznaczam wątek.. Quote
kacpru Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 domku na zime znajdz sie! przynajmniej tymczasowy! :-( Quote
emilia2280 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ziutka napisał(a):Tutaj nie chodzi o to, że tej słomy nie ma...bo słomę to się da załatwić bez problemu...tylko i tak nie zostanie ona włożona do bud :shake: Ze jak? :mad: Sama przyjadé tam já wkladac chyba. Dziewczyny, moze wypchnijcie tztów, niech tym "pracownikom" pokazá do czego sluzy sloma. Moze tak wjadá im na ambicjé? Czy bardziej lopatologicznie trzeba z nimi rozmawiac? Co jest grane? Quote
Ziutka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 emilia2280 napisał(a):Co jest grane? Emilcia...włożyć to nie problem :shake: tylko im się nie będzie chciało tego wywozić itp. już to przerabiałyśmy w tamtym roku, nawet Arkę prosiłam o interwencję :roll: dzwoniła i im nagadała i oni nadal swoje :angryy: a psy niech zamarzają - jasne :shake: Quote
akucha Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jezu, takie mrozy zapowiadają... co za padalce tam rządza. Sunia sliczna i taka wystraszona... Quote
emilia2280 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Hmm, to moze warto podjác taktyké "wrzoda na dupie" ? Ktos musi w koncu ustápic, ale trzeba napierac :razz: Halo, a wola walki? Quote
Ziutka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 emilia2280 napisał(a): ale trzeba napierac :razz: Halo, a wola walki? A napiera się...napiera. Dzisiaj Luka znowu zadała im to pytanie, co zamierzają zrobić w takie mrozy, słoma itd. jaką odpowiedź dostała to nie wiem jeszcze :roll: Quote
emilia2280 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Oki Sandra. Juz nie molestujé Cié kochana. Wiem ze z Luká dzialacie, na ile da sié zadzialac. Tak mnie dopadl duch walki i chcialam sié podzielic :diabloti: Quote
Ziutka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 emilia2280 napisał(a):Oki Sandra. Juz nie molestujé Cié kochana. Wiem ze z Luká dzialacie, na ile da sié zadzialac. Tak mnie dopadl duch walki i chcialam sié podzielic :diabloti: Nie molestujesz mnie nic a nic ;) gdyby się nic nie robiło w tym kierunku i nie wiedziałabym jak wybrnąć od Twoich pytań to można by było nazwać to molestowaniem ale wiem, że ciągle o tym mówimy i się walczy...i doopa...myślę, że musimy się z Luką wybrać w tygodniu do dyrektora i może uda się to wreszcie załatwić, wkońcu tam są po to aby pracować przy psach :mad: :angryy: Quote
Recommended Posts