Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowy rok - nowy temat choć do schroniska przywieziono ja jeszcze w grudniu. Niesamowicie przestraszona, gotowa na wszystko byle wydostać się z przerazającego ja boksu. Przykleja sie do wyciągniętej reki z rozpaczliwym skomleniem. Maleńka psinka, zagubiona w wielkiej i zimnej budzie, brodzaca po mokrej posadzce.
Nie, jakoś nie umię przekazać wam prawdziwego nieszczęścia tej psiny.

Posted

kinga-kinia napisał(a):
oby dla tej malusi szybko znalazł się domek ...

Oby...bo idą strasznie duże mrozy a psiaki nie mają nawet źdźbła słomy :shake:

Posted

narazie nie ma ogłoszeń, ledwo zrobiłam wątek bo jak wyszłam ze swoimi psami na powietrze to mi ta psina się przypomniała.
Zdjęcia kiepskie bo sama robiłam ale lepszy rydz...

Posted

Ziutka napisał(a):
Oby...bo idą strasznie duże mrozy a psiaki nie mają nawet źdźbła słomy :shake:

A to jest tak legalnie, ze nie ma slomy w mrozy? :crazyeye: Co to za dziadowski schron? Malutka stoi na 3 lapkach, tak jej zimno :-(

Posted

Tutaj nie chodzi o to, że tej słomy nie ma...bo słomę to się da załatwić bez problemu...tylko i tak nie zostanie ona włożona do bud :shake:

Posted

No a z tą słomą...nie da rady znikąd tej słomy skombinować??Jak to jest???Przecież w takie mrozy jakie zapowiadają bez słomy..nawet nie chcę myśleć...:placz:Ja już nie mogę normlanie funkcjonowac jak mi sie przypominają te zapowiedzi o mrozach...:-(Nie można chyba tak zostawić bez zabezpieczenia..to jest cioteczki normalne w schroniskach???Bo być może ja nie znam zwyczajów..a to schronisko na zdjęciach Kruszynki i tak wygląda dość schludnie i nieźle..czy mi się tylko zdaje???:razz:...Zaznaczam wątek..

Posted

Ziutka napisał(a):
Tutaj nie chodzi o to, że tej słomy nie ma...bo słomę to się da załatwić bez problemu...tylko i tak nie zostanie ona włożona do bud :shake:

Ze jak? :mad: Sama przyjadé tam já wkladac chyba. Dziewczyny, moze wypchnijcie tztów, niech tym "pracownikom" pokazá do czego sluzy sloma. Moze tak wjadá im na ambicjé? Czy bardziej lopatologicznie trzeba z nimi rozmawiac? Co jest grane?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Co jest grane?

Emilcia...włożyć to nie problem :shake: tylko im się nie będzie chciało tego wywozić itp. już to przerabiałyśmy w tamtym roku, nawet Arkę prosiłam o interwencję :roll: dzwoniła i im nagadała i oni nadal swoje :angryy: a psy niech zamarzają - jasne :shake:

Posted

emilia2280 napisał(a):
ale trzeba napierac :razz: Halo, a wola walki?

A napiera się...napiera. Dzisiaj Luka znowu zadała im to pytanie, co zamierzają zrobić w takie mrozy, słoma itd. jaką odpowiedź dostała to nie wiem jeszcze :roll:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Oki Sandra. Juz nie molestujé Cié kochana. Wiem ze z Luká dzialacie, na ile da sié zadzialac. Tak mnie dopadl duch walki i chcialam sié podzielic :diabloti:

Nie molestujesz mnie nic a nic ;) gdyby się nic nie robiło w tym kierunku i nie wiedziałabym jak wybrnąć od Twoich pytań to można by było nazwać to molestowaniem ale wiem, że ciągle o tym mówimy i się walczy...i doopa...myślę, że musimy się z Luką wybrać w tygodniu do dyrektora i może uda się to wreszcie załatwić, wkońcu tam są po to aby pracować przy psach :mad: :angryy: