Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akurat dzis zupelnie przez przypadek spotkalam na miescie opiekuna Bajeczki, niestety o fotki nie poprosilam, bo Twoja prosbe przeczytalam dopiero teraz:(
A wiec Bajeczka ogolnie ma sie dobrze, nadal dostaje insuline (bo ma cukrzyce) i jest o wiele szczuplejsza(faktycznie foty by sie przydaly). W nocy troche poplakuje, moze ja cos boli, ale w ciagu dnia, a szczegolnie gdy podczas spacerku pozbedzie sie tego i owego dostaje wigoru i nawet biega! z kotami i pozostalymi psami w domu dogadala sie natychmiast.
Wyniki krwi ma coraz lepsze. One ogolnie nic nie wykazaly, poza tym ze musi dostawac insuline bo ma cukrzyce.
przyjmuje rowniez leki na watrobe ale to juz raczej zwiazane z wiekiem.

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='martka1982']Sabina! Bajeczka wczoraj nad ranem odeszła:((
Na szczęście byli przy niej ludzie i zwierzaki i była w domu, kochana....nie odchodziła w samotności....[/QUOTE]

Nie!!!!! :placz: :placz: :placz:

Nie nacieszyla sie bidulka zbyt dlugo tym lepszym zyciem! :-(

Bajeczko, badz szczesliwa po drugiej stronie tam...
[*] :-(

• 1 month later...
Posted

[quote name='martka1982']Dziękujemy Sabina:) a może zechcesz dodać do tego allegro drugą starowinkę od nas http://www.dogomania.pl/threads/186112-Malutka-wiekowa-sunia-Cher-prosi-o-pogodn%C4%85-staro%C5%9B%C4%87.-Czy-to-tak-du%C5%BCo-%28 we dwie będzie im raźniej:)

W Allegro Lusi wciaz widnieje Bajeczka

• z informacja ze odeszla jako bezdomna. :-( Robiac tak licze na to ze to pomoze Lusi, ze ktos adoptuje Lusie aby bidulka nie podzielila losu Bajeczki
  • . Niestety, narazie to nic nie daje, ale kto wie... moze stanie sie cud.

Moze lepiej bedzie jak zrobie Cher jej wlasne Allegro, bo nie chce z Allegro Bajeczki
  • i Lusi robic grupowego. Co Ty na to?

Tak teraz wyglada Allegro Bajeczki
  • i Lusi: http://www.allegro.pl/item1052257668_bajka_odeszla_samotnie_lusia_wciaz_czeka.html

• Posted

[quote name='martka1982']Sabina,żadne zdjęcie Lusi nie jest widoczne na allegro, czy to tylko ja tak mam?[/QUOTE]

Ja widze wszystkie zdjecia... nie wiem o co chodzi... :niewiem:

• 4 weeks later...
    • 2 weeks later...
    Posted

Odpisałam tej pani dopiero dziś bo byłam za granicą. nie wiem czy to nie za późno. jeśli dostaniesz maile tego typu w przyszłości to od razu proś o telefon pod ten numer 513 252 632. ludzie nie domyślają się,że skoro pies ma allegro, to znaczy, że szuka domu...

Posted

martka1982 napisał(a):
    Odpisałam tej pani dopiero dziś bo byłam za granicą. nie wiem czy to nie za późno. jeśli dostaniesz maile tego typu w przyszłości to od razu proś o telefon pod ten numer 513 252 632. ludzie nie domyślają się,że skoro pies ma allegro, to znaczy, że szuka domu...

Ja sie troche martwialm ze mi nic nie odpisalas, wiec napisalam do tej Pani pare dni temu pytajac czy ktos sie z nia skontaktowal, ale nie dostalam jeszcze odpowiedzi od niej.

Nastepnym razem poprosze o zadzwonienie na ten telefon.

Mam nadzieje, ze nie jest za pozno.

• 2 weeks later...
    Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
    Ja też jakiejś pani odpisałam w sprawie Lusi. I chcę ją wziąść. Dlatego chciałam powiedzieć iż szukamy kogoś do wizyty przed adopcyjnej w okolicach Kielca ;)

Czy to ta sama Pani? (Wysylalam kiedys Tobie jej dane w PM).

Masz na mysli Kielce? Chesz zebym poszukala dogomaniaczke stamtad?