Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że się nie udało...
Czyli Lusia czeka na dom już 6 lat??? Jakiej ona jest wielkości? Tak do połowy łydki? Ile ona może ważyć? Jak z jej stanem zdrowia? Musi brać lek na stawy? Tak?

Posted

Witajcie ciotki, wpraszam się na wątek.
Śliczne stareńkie kluseczki. Trzymam kciuki za ich adopcję a tą babę jakbym dorwała:mad::mad::angryy:...!!!

Posted

Kar0la napisał(a):
Szkoda, że się nie udało...
Czyli Lusia czeka na dom już 6 lat??? Jakiej ona jest wielkości? Tak do połowy łydki? Ile ona może ważyć? Jak z jej stanem zdrowia? Musi brać lek na stawy? Tak?

Karola wiesz co ona na te stawy dostaje? pewnie arthloflex, ale tylko zjaduje. Lusia jest grubaskiem:) talii u niej nie zobaczysz;) ciut powyżej połowy łydki, ale ile ona może ważyć dokładnie to nie będę zgadywać. u nas w schronie niestety nie ma wagi

Posted

Chciałam ją sobie dodać do podpisu i nie wiem co się stało. Wyświtla mi się komunikat, że mogę wkleić tylko dwa banerki.:crazyeye::crazyeye: Od kiedy? Tylko ja tak mam? :roll:

Posted

Kar0la napisał(a):
Chciałam ją sobie dodać do podpisu i nie wiem co się stało. Wyświtla mi się komunikat, że mogę wkleić tylko dwa banerki.:crazyeye::crazyeye: Od kiedy? Tylko ja tak mam? :roll:

nie mam pojęcia czemu wyświetla Ci się taki komunikat, przecież masz jeszcze miejsce. ktoś inny wie?

Posted

marra napisał(a):
Podnoszę tłuścioszki z rana, malutkie do domku :)
A teraz pytanie z innej beczki, czy arthroflex jej pomaga ?

trudno mi sie wypowiedziec poniewaz nie wiem jak dlugo go dostaje i czy widać efekty, moze Karola coś wie?

Posted

Kar0la napisał(a):

Nie, nie tylko Ty tak masz. Niestety, dogo teraz pozwala tylko na dwa banerki. :shake: Ma to cos wspolnego ze spowolnieniem dogo przez linkowanie banerkow, czy cos takiego. :shake:

Dlatego dopoki moje banerki sa aktualne, to ja ich nie bede zmnieniac, bo tez bede mogla miec tylko dwa. :shake:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
przypadkiem weszłam na nieswoją Lusię, ja też mam tymczasowiczkę, która się tak wabi i też szuka ds. Wasze dziewczynki są śliczne:loveu:, oby szybko znalazły dobry domek:multi:

Niestety zostala tylko jedna dziewczynka - Lusia... Bajeczka umarla
  • ... :-(

• 2 weeks later...