slawi Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Czy ktoś się wybiera? To będzie prawdopodobnie nasz pierwsza wystawa, jedziemy zobaczyć jak "TO" wygląda. Miło będzie kogoś z forum spotkać. Może nie wszyscy jadą do Bydgoszczy :shake:? Quote
tigrunia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 slawi napisał(a):Czy ktoś się wybiera? To będzie prawdopodobnie nasz pierwsza wystawa, jedziemy zobaczyć jak "TO" wygląda. Miło będzie kogoś z forum spotkać. Może nie wszyscy jadą do Bydgoszczy :shake:? Bydgoszcz jest tydzień później ;) Ja sie niestety do Rzeszowa nie wybieram :shake: Quote
Zuza i Noddy Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Miałam być, ale niestety nie mam transportu, więc z wystawy nici. Quote
slawi Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 tigrunia napisał(a):slawi do jutra zgłoszenia - pamietaj ;) Pamiętam, jutro idę do ZK zarejestrować Luśkę i od razu wypełnię zgłoszenie :lol: Quote
tigrunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 slawi napisał(a):Pamiętam, jutro idę do ZK zarejestrować Luśkę i od razu wypełnię zgłoszenie :lol: Zgłoszenie chyba sobie życzą tylko formularzem internetowym z tego co wyczytałam na stronie :roll: Quote
ladyyork Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 slawi napisał(a):Czy ktoś się wybiera? To będzie prawdopodobnie nasz pierwsza wystawa, jedziemy zobaczyć jak "TO" wygląda. Miło będzie kogoś z forum spotkać. Może nie wszyscy jadą do Bydgoszczy :shake:? Ja będe wystawiamy Ineczke:loveu: Quote
ladyyork Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 tigrunia napisał(a):Zgłoszenie chyba sobie życzą tylko formularzem internetowym z tego co wyczytałam na stronie :roll: Ja wysłąłam internetem i faxem ponieważ nie miałabym jak zeskanować im rodowodu;) Quote
tigrunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Przedłużyli termin do 15 stycznia jakby jeszcze ktoś chętny był :razz: ladyyork napisał(a):Ja wysłąłam internetem i faxem ponieważ nie miałabym jak zeskanować im rodowodu;) A po co skan rodowodu? :hmmmm: Quote
ladyyork Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 tigrunia napisał(a):Przedłużyli termin do 15 stycznia jakby jeszcze ktoś chętny był :razz: A po co skan rodowodu? :hmmmm: nie wiem ale tam jest taka opcja dołącz skan rodowodu -przeglądaj;) Quote
tigrunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wiem, piszą tak czasem ale ja nigdy nie wysyłałam więc chyba potrzebny nie jest :evil_lol: Quote
ladyyork Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ale mnie akórat to nie przeszkadzało byłam w związku z metrykom Cessiego by rodowód wyrobić więc odrazu mi przefaksowali zgłoszenie i rodowód;) Quote
slawi Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Na ogólnej DG sie dowiedziałam,że dobrze jest skan metryki mieć ze sobą.Podobno mogą o nią poprosić.No to lepiej mieć. Inka też będzie w młodzieży? Quote
ladyyork Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 slawi napisał(a): Inka też będzie w młodzieży? TAk daje ją do młodzieży:loveu: Quote
slawi Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 ladyyork napisał(a):TAk daje ją do młodzieży:loveu: No to nie ma innej możliwości, na pewno się spotkamy :loveu:. Quote
slawi Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Zgłoszonych jest ponad 40 yoreczek :crazyeye:, piesków nie liczyłam. Zawsze na międzynarodowych jest taki tłum? A może to nie jest wcale dużo ;)? Quote
Aurunia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 slawi napisał(a):Zgłoszonych jest ponad 40 yoreczek :crazyeye:, piesków nie liczyłam. Zawsze na międzynarodowych jest taki tłum? A może to nie jest wcale dużo ;)? 40 to nie dużo właśnie :eviltong: w szczecinie w pośredniej miałam 16 a w sopocie w młodzeży w tamtym roku było 22 Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 slawi napisał(a):Zgłoszonych jest ponad 40 yoreczek :crazyeye:, piesków nie liczyłam. Zawsze na międzynarodowych jest taki tłum? A może to nie jest wcale dużo ;)? No niestety .. musisz sie liczyć z tym, że w Yorkach jest zawsze spora konkurencja ;) 40 suczek to taka normalna raczej ilość ;) Quote
Zuza i Noddy Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Prawdopodobnie będę w sobotę, więc mogę pomóc przy psiaka i postaram się też jakieś fotki porobić. Quote
ladyyork Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Prawdopodobnie będę w sobotę, więc mogę pomóc przy psiaka i postaram się też jakieś fotki porobić. Będziesz to super , to znaczy że jedziesz?? Quote
Zuza i Noddy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ladyyork napisał(a):Będziesz to super , to znaczy że jedziesz?? To jeszcze nie pewne, ale chyba zabiorę się z zaprzyjaźnioną hodowlą, jeśli moje fundusze na to pozwolą:evil_lol: Quote
Recommended Posts