Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hop, i po raz pierwszy na dogomanii:). Szariś właśnie u mnie mieszka tymczasowo. Baaardzo chciałabym wesprzeć poszukiwania domku dla niego, chociażby elektronicznie.

Szarik powinien się wręcz nazywać Szalik - jest taki przytulny, mięciuchny i łaknący ciepła.
Więc Szariś, szukaj domu!

Posted

Dopiero zaczynam się poruszać, po omacku strasznie na razie.
Ale że ten wątek stał się moim ulubionym i od tygodnia regularnie wchodzę na ta stronę kilka razy dzienne, to równie dobrze Szarisia w górę mogę podbijać:evil_lol:

Posted

Wow!!!!!

Witaj, Anuś!!!! :iloveyou:
Czyli jesteśmy już we trzy z Halinowa. Super, że się zarejestrowałaś!
Przesłałam Ci linki i moje i Cekinki a więc sama widzisz, że w naszym Halinowie jest co robić :shake:!

A więc Szliczek szuka domu na pierwszej stronie!

Posted

Cześć, dalej tak słabo z odzewem na ogłoszenia? :(

Zastanawiałam się nad jeszcze jedną, bardziej tradycyjną metodą - rozwieszeniem ogłoszeń po okolicy. W Halinowie, Cisiu, Sulejówku... Praktykowałyście to kiedyś? Jak efekty?

Ja swojego urwisa taką drogą znalazłam, więc na mnie podziałało :cool3:

Posted

W niedzielę będę miała chwilę w ciągu dnia, mogę wziąć samochód i powiesić ogłoszenie w sąsiednich okolicach.
Mam nadzieję, że dziś w pracy uda mi się coś w przerwie wydrukować.

Posted

[quote name='ATyl']W niedzielę będę miała chwilę w ciągu dnia, mogę wziąć samochód i powiesić ogłoszenie w sąsiednich okolicach.
Mam nadzieję, że dziś w pracy uda mi się coś w przerwie wydrukować.

To może Cię nawiedzę w domku....? ;) I wreszcie wypijemy te kafffkę a przy okazji pokaże Ci co i jak z dogo, bo na początku trudno się poruszać po portalu!

:cool1:

:cool1:

Posted

Na kafffkę zapraszam jak najbardziej :).

Niestety, dziś w pracy nie udało mi się nawet tutaj zajrzeć... Nie mówiąc o drukowaniu ogłoszeń :(.

Mam nadzieję, że jutro dam radę uruchomić moją zastałą domową drukarkę i będę miała co w niedzielę po okolicy wieszać. Nie odpuszczę!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...