EVA2406 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Szariczek jest taki słodki i domki już powinny stać w kolejce
Cekinka13* Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 DIFuś, super, dzięki :loveu: Wet - też nie wiem, co to znaczy :hmmmm:. A niby uczę się już 2 rok Angielskiego :siara: :diabloti: Ewa, narazie się kolejka nie ustawia :shake: Mam jeszcze kilka nowych zdjęć Szarika, z dnia wczorajszego. Jutro wstawię, kiedy tę awarię usuną, bo teraz za Chiny nie przehostuję zdjęć :roll:
EVA2406 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wet, weż banerek z tych, które są podlinkowane.
Cekinka13* Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Wskakuj gnojcu na pierwszą z rana :diabloti:
Wet-siostra Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 EVA2406 napisał(a):Wet, weż banerek z tych, które są podlinkowane. Próbowałam...Z postu 44...Nadal ta sama informacja...:roll: Może robię coś nie tak? W poście,który zawiera banerek,klikam na "cytuj".Nastęnie gdy już mam otwarte okno klikam na banerek,"kopiuj".Otwieram podpis,"wklej"... Do tej pory działało...:oops:
Wet-siostra Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cekinko,spróbuję...;) A tak z innej beczki-nie powinnaś jeszcze spać???:diabloti: :eviltong:
Cekinka13* Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Może spróbuj skopiować bez tego cytatu :razz:
Wet-siostra Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cekinka13* napisał(a):Może spróbuj skopiować bez tego cytatu :razz: Nadal to samo...:shake: A propo-w poprzednim poście żartowałam...:cool3:
Cekinka13* Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Wet-siostra napisał(a):A tak z innej beczki-nie powinnaś jeszcze spać???:diabloti: :eviltong: Powinnam, ale wolę dogo od spania :diabloti:
Wet-siostra Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Racja,racja,zawsze można pospać na lekcjach...:diabloti: :eviltong: Nie wiem,nadal nie mogę wkleić banerka...:roll:
Cekinka13* Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Wet-siostra']Racja,racja,zawsze można pospać na lekcjach... A czemu by nie?! :diabloti: :evil_lol: Tej pieprzonej awarii jeszcze nie usuneli! :angryy: Jestem wściekła! :angryy: Szarik ma szansę na dom w Halinowie. Trzymajcie kciuki, proszę. W najbliższych godzinach dowiem się, czy to pewne.
Doda_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 trzymam kciuki :razz: dobrze by bylo, gdyby domek byl w Halinowie.. Cekinko zawsze moglabys zagladnac co u niego :loveu:
Hotel KADIF Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Cekinka13*']A czemu by nie?! :diabloti: :evil_lol: Tej pieprzonej awarii jeszcze nie usuneli! :angryy: Jestem wściekła! :angryy: Szarik ma szansę na dom w Halinowie. Trzymajcie kciuki, proszę. W najbliższych godzinach dowiem się, czy to pewne. Trzymamy kciuki i to bardzo mocno, bo Szarik nie dogadał się z rezydentem i wczoraj nieźle się chapnęli!!! :wallbash:
Cekinka13* Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 DIF napisał(a):Trzymamy kciuki i to bardzo mocno, bo Szarik nie dogadał się z rezydentem i wczoraj nieźle się chapnęli!!! :wallbash: Cholera! :shake: Niestety domek nie wypalił! :shake: Dzisiaj spróbuję porobić trochę ogłoszeń na kompie koleżanki... Awaria jeszcze nie usunięta :angryy:!
Cekinka13* Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Szarik na: Warszawa.gumtree.pl (2 raz) Katowice.gumtree.pl Kraków.gumtree.pl Łódź.gumtree.pl Poznań.gumtree.pl Trójmiasto.gumtree.pl Wrocław.gumtree.pl
Hotel KADIF Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cekinka!!!! Dzisiaj na Jana Pawła, w okolicach banku, zauważyłam bezdomną sukę w wysokiej ciąży!! Nie chciała do mnie podejść pomimo, że zatrzymywałam się trzy razy samochodem!!! Zwróć na nią uwagę jutro rano, plissss!! Jest w typie ON-ka, taka niewielka podpalana, uszki sterczące..... :-(:-(:-(
Hotel KADIF Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :mad:Czemu prawie nikt nie zagląda do tego wątku??!! :mad:
Cekinka13* Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 DIF napisał(a):Cekinka!!!! Dzisiaj na Jana Pawła, w okolicach banku, zauważyłam bezdomną sukę w wysokiej ciąży!! Nie chciała do mnie podejść pomimo, że zatrzymywałam się trzy razy samochodem!!! Zwróć na nią uwagę jutro rano, plissss!! Jest w typie ON-ka, taka niewielka podpalana, uszki sterczące..... Matko:-(:-(:-(
Doda_ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Zaglądam, zaglądam.. :cool3: Co do domku, to mam nadzieje ze niedlugo bedzie nastepny chetny :cool1: szariku, hopaj po domek!!
Miki Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cześć śliczny pieseczku. :loveu: Co tam u Ciebie słychać? Biegaj na pierwszą szukać domku!!!
Cekinka13* Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Jest odzew z ogłoszenia! :multi: Pani pytała o wielkość Szarika oraz o to, czy jest możliwy dowóz go do miasta pod Krakowem (napisałam, że jest, mogę opłacić transport). Napisałam, żeby zadzwoniła, jeżeli jest zainteresowana jego adopcją... Trzymajcie kciuki!!!
Recommended Posts