Hotel KADIF Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Cekinka!! Prześlij mi jeszcze dzisiaj kilka ładnych zdjęć. Jutro zadzwonię do jednej pani z Halinowa, może jej się spodoba. Ale szukajmy dalej!!!!!!!:modla::modla::modla:
Cekinka13* Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 DIFuś, masz priva. ;-) Nie wydaje Ci się, że Szarik jest łudząco podobny do Twojego Jantarka??? :crazyeye: Jest tego samego wzrostu i znalazłaś go też w wieku ok. 9 msc.
EVA2406 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Kciuki za domek dla psiaka. Niestety, ja już nie dam rady :shake:
Cekinka13* Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Czekam na wiadomość od DIF. Jeżeli domek nie wypali - Szarik jedzie do schronu :-(
Doda_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :placz: cekinko,a nie daloby sie sasiadki ublagac zeby przetrzymala jeszcze do jutra ?
Cekinka13* Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Niestety nie :roll:. Postawiła sprawę jasno, heh ... :shake:
Hotel KADIF Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Psiak będzie miał najprawdopodobniej DT w Halinowie!! :multi: Czekam jeszcze na potwierdzenie! Nie wiem jak długo będzie tam zostać, ale zawsze mamy kilka dni więcej!!
Cekinka13* Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Mam nadzieję, że pani się w nim zakocha! :loveu: Ja się w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia :evil_lol:
Hotel KADIF Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Piesek może jechać do DT!!!! :ghost_2: Tylko nie wiem na jak długo.....
Cekinka13* Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Dzwoniłam do pani! Zanoszę jej Szarika o 13! Pani może go przetrzymać 2 tygodnie a nawet dłużej! :multi: DIFuś - bardzo Ci dziękuję :loveu:
Cekinka13* Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Szarik na: portal.animalia.pl najpewniej.pl
Hotel KADIF Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Cekinka13*'] DIFuś - bardzo Ci dziękuję :loveu: Nie ma za co!! :loveu: Jak wczoraj do mnie dzwoniłaś z prośbą o pomoc miałam kompletną pustkę we łbie...:shake: Ale myślałam, myślałam i wymyśliłam...:evil_lol: Teraz szczenior już bezpieczny będzie czekał na prawdziwy dom!!!! A my do roboty!!! Allegro, ogłoszenia, banerki..... Pomocy!!! :modla::modla::modla:
Cekinka13* Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Szarik już w DT! :multi: On PANICZNIE boi się, gdy podnosi się obok niego kij etc., na 100% musiał go ktoś bić :-(. Teraz skupiamy się na szukaniu domku !!! DIF, allegro już jest, jest też trochę innych ogłoszeń. Ciągle go ogłaszam. Bannerki zaraz stworzę! :eviltong:
Cekinka13* Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Pdlinkowane bannerki. Zapraszam do pobrania!!!
Cekinka13* Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Szarik na: bono.polska.pl Gnojec ma już 19 ogłoszeń :cool3:. Jutro od rana robię kolejne... Żałuję czasami, że nie jestem cyborgiem :evil_lol:
Dana i Muszkieterowie Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Taki cudny...dlaczego ? :angryy: Mam piesa , nie mogę go zabrać.... Znajdzie domek - jest tak fajny ! :lol:
Cekinka13* Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Cholera... miałam dziś zamiar zrobić ok. 50 ogłoszeń, wstałam specjalnie o 5 godz... Ale prędkość mojego internetu jest mniejsza niż połowa :angryy:. Przez to strona otwiera mi się 15 min (dosłownie!) :angryy:. Mają podobno jakąś awarię... Jutro mają zrobić. I dopiero jutro zrobię te ogłoszenia... Wet, dana - macie koope miejsca w podpisie. Czemu nie wkleicie tam bannerka Szarika?! :mad: :eviltong:
Hotel KADIF Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ciekawe jak maluchowi minęła pierwsza nocka w DT?!;) Dzisiaj miałam jechać do niego, ale chyba mnie bierze jakieś choróbsko i wrednie się czuję... :shake: Kolnę wieczorem!
Wet-siostra Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Cekinka13*']Wet, dana - macie koope miejsca w podpisie. Czemu nie wkleicie tam bannerka Szarika?! Chciałam...:placz: Ale mam jakiś problem techniczny...:mad:Nie da się wkleić...:angryy: Pokazuje się napis po angielsku,cytuję"there is no current signature picture to use"...:crazyeye: Czy ktoś może mi to przetłumaczyć???:razz: Ja angielskiego ani w ząb...:oops: :shake:
Recommended Posts