Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIFuś, masz priva. ;-)
Nie wydaje Ci się, że Szarik jest łudząco podobny do Twojego Jantarka??? :crazyeye: Jest tego samego wzrostu i znalazłaś go też w wieku ok. 9 msc.

Posted

[quote name='Cekinka13*']
DIFuś - bardzo Ci dziękuję :loveu:

Nie ma za co!! :loveu: Jak wczoraj do mnie dzwoniłaś z prośbą o pomoc miałam kompletną pustkę we łbie...:shake: Ale myślałam, myślałam i wymyśliłam...:evil_lol:
Teraz szczenior już bezpieczny będzie czekał na prawdziwy dom!!!!

A my do roboty!!! Allegro, ogłoszenia, banerki.....

Pomocy!!! :modla::modla::modla:

Posted

Szarik już w DT! :multi:

On PANICZNIE boi się, gdy podnosi się obok niego kij etc., na 100% musiał go ktoś bić :-(.

Teraz skupiamy się na szukaniu domku !!!

DIF, allegro już jest, jest też trochę innych ogłoszeń. Ciągle go ogłaszam. Bannerki zaraz stworzę! :eviltong:

Posted

Szarik na: bono.polska.pl

Gnojec ma już 19 ogłoszeń :cool3:. Jutro od rana robię kolejne... Żałuję czasami, że nie jestem cyborgiem :evil_lol:

Posted

Cholera... miałam dziś zamiar zrobić ok. 50 ogłoszeń, wstałam specjalnie o 5 godz... Ale prędkość mojego internetu jest mniejsza niż połowa :angryy:. Przez to strona otwiera mi się 15 min (dosłownie!) :angryy:. Mają podobno jakąś awarię... Jutro mają zrobić. I dopiero jutro zrobię te ogłoszenia...

Wet, dana - macie koope miejsca w podpisie. Czemu nie wkleicie tam bannerka Szarika?! :mad: :eviltong:

Posted

Ciekawe jak maluchowi minęła pierwsza nocka w DT?!;)

Dzisiaj miałam jechać do niego, ale chyba mnie bierze jakieś choróbsko i wrednie się czuję... :shake: Kolnę wieczorem!

Posted

[quote name='Cekinka13*']Wet, dana - macie koope miejsca w podpisie. Czemu nie wkleicie tam bannerka Szarika?!
Chciałam...:placz: Ale mam jakiś problem techniczny...:mad:Nie da się wkleić...:angryy: Pokazuje się napis po angielsku,cytuję"there is no current signature picture to use"...:crazyeye:
Czy ktoś może mi to przetłumaczyć???:razz: Ja angielskiego ani w ząb...:oops: :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...