Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ageralion napisał(a): i guza na glowie, bo pedzila za psiakiem i nie zauwazyla lawki :evil_lol::evil_lol: Zdarza się najlepszym :diabloti: takiej to dobrze, bo nad morze może śmignąć.. Nawet jeśli to polskie morze to i tak fajnie :eviltong: nie chcesz zdjęc to nie :no-no-no: idę gdzie indziej..:obrazic: Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Soema napisał(a):nie chcesz zdjęc to nie :no-no-no: idę gdzie indziej..:obrazic: Chce zdjecia, dawaj :eviltong: Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ageralion napisał(a):Chce zdjecia, dawaj :eviltong: Nie chcesz zdjęć WKLEIĆ/POKAZAĆ/POCHWALIĆ SIĘ to nie :eviltong: Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Doooobra noooooooo jak juz tak intensywnie chesz....;) Fotka normalnego psa, co by nie bylo ze tak nie potrafi :eviltong: Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 oo widzisz, jednak jak chcesz to potrafisz :loveu: Cudna... te zdjęcia też TŻ pokażę :diabloti: Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ageralion napisał(a):TŻ taki fan Mamby? :diabloti: Powiedzmy :) Mamba jest mocnym argumentem w negocjacjach :evil_lol: Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 A co negocjujesz jesli mozna spytac? :razz: Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ageralion napisał(a):A co negocjujesz jesli mozna spytac? :razz: Ty mnie nie czytasz :shake::-( myślimy o adopcji... :) i w sumie na pewno adoptujemy, kwestia czasu. Póki co jestem w kontakcie z SOS i czekam aż wrócę :) no i samochód jeszcze...:roll: Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Soema napisał(a):Ty mnie nie czytasz :shake::-( myślimy o adopcji... :) i w sumie na pewno adoptujemy, kwestia czasu. Póki co jestem w kontakcie z SOS i czekam aż wrócę :) no i samochód jeszcze...:roll: Naprawde juz o tym rozmawialysmy? :oops: Kurcze musialo mi umknac :placz: Fotki z dzisiaj naprawia ma pozycje w Twych oczach??:-( Widze, ze taka mloda moja sunia a juz misje wypelnia :lol: Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Masz szczęście, że wstawiłaś foty :eviltong: na wątku bokserów był temat ;) ale Ci zazdroszczę tego Gamonia :loveu: też chcę już swojego wariata :placz: Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Aaaaaa faktycznie. Zalilam sie wtedy, ze moj nie chce sie zgodzic na DT. Mojemu gamoniowi wciaz szukam kompana. Dzisiaj w schronisku znalazlam przystojniaka. Mam nadzieje, ze tylko wlascicielowi zginal i odbierze go na dniach. Jesli nie, bede kombinowac jak pomoc biedakowi. Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nie rób mi tego.. :roll: śliczny pies. Pręgowana cudowna sunia z krakowskiego schronu została adoptowana.. Ehhh.. Znaczy cieszę się, ale ona idealna wprost była.. Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Soema napisał(a):Nie rób mi tego.. :roll: śliczny pies. Pręgowana cudowna sunia z krakowskiego schronu została adoptowana.. Ehhh.. Znaczy cieszę się, ale ona idealna wprost była.. Trafisz swojego bokserka, zobaczysz ;) Gdzies na Ciebie czeka ten/ta wymarzony/a :razz: A poniewaz ten jest tak sliczny, to wierze ze znajdzie sie jego wlasciciel. Zblizaja sie wakacje i coraz wiecej psow tafia na ulice :placz: Quote
ageralion Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 aneczka23 napisał(a):Pozdrawiamy czarnulkę :loveu: A witamy cieplutko, w ten sloneczny dzien przed majowkowy :megagrin: przepraszam za te niepohamowane emocje :oops: to przez wizje wolnych dni :eviltong: Quote
Moniek193 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ja jak zwylke z groźbą:mad: FOTY:mad: Ale grzecznie tez powiem hej:loveu: Quote
ageralion Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Widzisz cudze ganicie, swego nie widzicie :eviltong: Ja tez se sobie pouzywalam u Ciebie na Ciebie :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ageralion napisał(a):Widzisz cudze ganicie, swego nie widzicie :eviltong: Ja tez se sobie pouzywalam u Ciebie na Ciebie :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bla bla bla:diabloti: jakbys Ty to powiedziala:eviltong:Nie gadalabys tyle po czyjejs(mojej) galerii to juz bys foty zrobila Mambulce:eviltong::diabloti: Quote
ageralion Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 A tutaj sie mylisz, bo mamulka w domu spi, a ja w robocie "ciezko pracuje" :eviltong: Quote
ageralion Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Aaaa wogole sobei przypomniala. Wczoraj kupilam na probie tej swojej psotnicy szelki. Takie najtansze, zeby zobaczyc jak zareguje. I pierwsze zalozenie, a ona jak osiolek sie zaparla i gryzc probuje w najlepsze. Po 5 min moj TŻ dzwoni, zebym obroze zrzucila na dol, bo nici z szelek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale zeby nie bylo, ze ja sie tak latwo poddaje. Rano szelki na grzbiet i pilka przed pysk :diabloti: Tak byla zaaferowana zabawa, ze i szelki przestaly byc drazniace :evil_lol::evil_lol: A jak slodko w nich wyglada. Tylko sie same poluzniaja, bede musiala pokombinowac nad tym chwile :hmmmm:. Przy najblizszej okazji wstawie fotki, tylko nie gwarantuje ich jakosci, bo szelki odblaskowe sa (super wynalazek dla czarnego psa, ktorego w nocy ni cholere nie widac :eviltong:) Quote
Moniek193 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ageralion napisał(a):A tutaj sie mylisz, bo mamulka w domu spi, a ja w robocie "ciezko pracuje" :eviltong: Ja tez ciezko pracuje i wlasnie ide cos zjesc:eviltong: A Sara tez spi i nie bede jej w oczy fleszem swiecic o!:eviltong: Quote
ageralion Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Medorowa napisał(a):Cudna:loveu::loveu: A dziekujemy i witamy :grins: Quote
Recommended Posts