Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ageralion']No i trzymanie kciukow za adopcje przynioslo skutki, Bono juz w szczecinie. Jest extra kochany, calusny, przytulasny i ..... nie jest u mnie :placz: Wiecej szczegolow w linku ponizej, bo historia dluga, wiec nie chce pisac jeszcze raz :shake:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-piekny-bonobo-mix-boksera-sznaucera-szukamy-transportu-krakow-szczecin-134658/index13.html
Jak to:-(Ehhh....

Posted

Moniek193 napisał(a):
Jak to:-(Ehhh....

Skubaniec zrobil soebie ze mnie kuriera :eviltong: A tak na serio, to bedzie mial tam nawet lepiej niz u nas. 4 pary rak do miziania, zawsze ktos w domku, pelne energii dzieciaki, tereny do wybiegania. Zyc nie umierac :p Bede go odwiedzac, a co! ;)

Posted

Wczoraj prawie padlam na zawal. Pisze do mnie siostra, ze nei pozwalaja jej wejsc do mieszkania (miala wyprowadzic Mambe na spacer przed wizyta w TOZ). Policja, kaetki straz pozarna pod domem. Na szczescie ublagala policjantow i szybciutko wyciagnela mala z mieszkania. Myslalam, ze padne na zawal.

24Kurier.pl

Posted

A no dzieje :-( Najgorsze jest to, ze po jutrze bedzie sie mogl juz wypisac na wlasne rzadanie i wrocic do domu :placz:Ale ja nie o tym chcialam, bo myslac tylko o jednym, zwariowac mozna.

A wiec drogie cioteczki, wlasnie zbieram sie do domku po Mambule i na wybieg, spotkac sie z Joga, piekna czarna boksiowa pannica :multi::multi::multi: Mysiaq juz rozgrzewa aparat ;)

Posted

I na konic cos bardzo Mambulkowego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie ma to jak potknac sie o wlasna lape :lol:

Aaaaaale smieszne, phi! Nic takiego sie nie stalo przeciez...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zastanawialam sie kiedys co bym zrobila bez wybiegu. Chyba nie dala bym sobie rady z jej nadmiarem energi ;) No ale Wy tez macie chyba mozliwosc wybawienia z psiakami swoich pociech?

Posted

ageralion napisał(a):
Zastanawialam sie kiedys co bym zrobila bez wybiegu. Chyba nie dala bym sobie rady z jej nadmiarem energi ;) No ale Wy tez macie chyba mozliwosc wybawienia z psiakami swoich pociech?

Ja mam dla Sary 2 psy na krzyz do zabawy:shake: Tak to ogrod i spacery:roll:
No chyba ze jedziemy na wies to sie dziewczyna porzadnie zawsze zmeczy:evil_lol:

Posted

Mi sie marzy dzialka. Moze byc nawet taka warzywna na obrzezachg miasta. Postawic altanke, posadzic trawke. Usiasc w cieniu drzewa i patrzec jak szaleniec lata i cieszy sloneczkiem i swiezym powietrzem.... ehh ale sie rozmarzylam :eviltong:

Posted

ageralion napisał(a):
Mi sie marzy dzialka. Moze byc nawet taka warzywna na obrzezachg miasta. Postawic altanke, posadzic trawke. Usiasc w cieniu drzewa i patrzec jak szaleniec lata i cieszy sloneczkiem i swiezym powietrzem.... ehh ale sie rozmarzylam :eviltong:

:diabloti:A ja mam taki ogrodek:eviltong: Haha:eviltong:
Ale nawet nie mam czasu z niego skorzystac:placz:Najlepiej jest na wakacjach to se z Sarciom caly dzien na dworze siedzimy:evil_lol:Ahhhh
A ja zaraz wstawiam foty:diabloti:

Posted

Soema napisał(a):
Chwalipięta :eviltong: zdjęcia dawaj ! :evil_lol:

Wcale ze nie :eviltong: a fotek nie mam narazie, nacieszam sie slonkiem i plenerkami :cool3: MOj wypad z matka Mamby nie wypalil, wiec i zdjatek nie ma, bo ile to mozecie ogladac mambe z pilka lub psiakami:eviltong: Moze nad morze sie uda pojechac w maju, pokazala bym mlodocianej co to fale i piasek :evil_lol: ale najpierw wyleczyc pecherz, bo sie wredota ciagnie, uczulenie za uszami i guza na glowie, bo pedzila za psiakiem i nie zauwazyla lawki :evil_lol::evil_lol: