ageralion Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 No i trzymanie kciukow za adopcje przynioslo skutki, Bono juz w szczecinie. Jest extra kochany, calusny, przytulasny i ..... nie jest u mnie :placz: Wiecej szczegolow w linku ponizej, bo historia dluga, wiec nie chce pisac jeszcze raz :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-piekny-bonobo-mix-boksera-sznaucera-szukamy-transportu-krakow-szczecin-134658/index13.html Quote
ageralion Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 PS w srode prawdopodobnie bedzie sesja dwoch czarnulek :eviltong: ale nie zapeszam ;) Quote
Moniek193 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='ageralion']No i trzymanie kciukow za adopcje przynioslo skutki, Bono juz w szczecinie. Jest extra kochany, calusny, przytulasny i ..... nie jest u mnie :placz: Wiecej szczegolow w linku ponizej, bo historia dluga, wiec nie chce pisac jeszcze raz :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-piekny-bonobo-mix-boksera-sznaucera-szukamy-transportu-krakow-szczecin-134658/index13.html Jak to:-(Ehhh.... Quote
ageralion Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Moniek193 napisał(a):Jak to:-(Ehhh.... Skubaniec zrobil soebie ze mnie kuriera :eviltong: A tak na serio, to bedzie mial tam nawet lepiej niz u nas. 4 pary rak do miziania, zawsze ktos w domku, pelne energii dzieciaki, tereny do wybiegania. Zyc nie umierac :p Bede go odwiedzac, a co! ;) Quote
ageralion Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Wczoraj prawie padlam na zawal. Pisze do mnie siostra, ze nei pozwalaja jej wejsc do mieszkania (miala wyprowadzic Mambe na spacer przed wizyta w TOZ). Policja, kaetki straz pozarna pod domem. Na szczescie ublagala policjantow i szybciutko wyciagnela mala z mieszkania. Myslalam, ze padne na zawal. 24Kurier.pl Quote
ageralion Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 A no dzieje :-( Najgorsze jest to, ze po jutrze bedzie sie mogl juz wypisac na wlasne rzadanie i wrocic do domu :placz:Ale ja nie o tym chcialam, bo myslac tylko o jednym, zwariowac mozna. A wiec drogie cioteczki, wlasnie zbieram sie do domku po Mambule i na wybieg, spotkac sie z Joga, piekna czarna boksiowa pannica :multi::multi::multi: Mysiaq juz rozgrzewa aparat ;) Quote
ageralion Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 No to porcja foteczek obiecanych. Pierwsza partia, to dwie czarnulki :loveu: Quote
ageralion Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Zabawy z pileczka (ktory bokser ich nie kocha?? :evil_lol:) Tylko jedna pileczka, a tylu chetnych :eviltong: Kolejna bokserka na wybiegu :loveu: Quote
ageralion Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Zobaczcie jaka Sofi jest drobniutka. Pannica ma juz 2,5 roku, a wielkosciowo jak Mambula. Bidulka chora na serduszko. Pieknosci :loveu: Quote
ageralion Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 A to byla milosc od pierwszego wejrzenia :eviltong: Dla scislosci to Joga ;) Zobaczcie, jakie ona ma hipnotyzujace oczy :loveu: Quote
ageralion Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 I na konic cos bardzo Mambulkowego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie ma to jak potknac sie o wlasna lape :lol: Aaaaaale smieszne, phi! Nic takiego sie nie stalo przeciez... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ale duuuzo fot:multi::multi:No musze przyznac ze sie postralas:loveu: Dobrze macie z tymi wybiegami to mabulka sie ma z kim wyszalec u nas to tak nie ma:shake:Wszystkie boksie (i nie tylko) sliczne:loveu::multi: :D Skąd ja to znam:evil_lol: http://img10.imageshack.us/img10/5039/dsc0291t.jpg Quote
ageralion Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Ten psior, co Joga z nim szalala byl swietny. Duzy facet i tak piekny :loveu::loveu::loveu: To pies do polowania na lwy :cool3: oczywiscie zapomnialam zapytac jaka rasa :placz: Quote
Yana Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 super, że możecie tak się spotykać, w jednym miejscu tyle psiaków, ale zabawa :multi: Quote
ageralion Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Zastanawialam sie kiedys co bym zrobila bez wybiegu. Chyba nie dala bym sobie rady z jej nadmiarem energi ;) No ale Wy tez macie chyba mozliwosc wybawienia z psiakami swoich pociech? Quote
Moniek193 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ageralion napisał(a):Zastanawialam sie kiedys co bym zrobila bez wybiegu. Chyba nie dala bym sobie rady z jej nadmiarem energi ;) No ale Wy tez macie chyba mozliwosc wybawienia z psiakami swoich pociech? Ja mam dla Sary 2 psy na krzyz do zabawy:shake: Tak to ogrod i spacery:roll: No chyba ze jedziemy na wies to sie dziewczyna porzadnie zawsze zmeczy:evil_lol: Quote
ageralion Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Mi sie marzy dzialka. Moze byc nawet taka warzywna na obrzezachg miasta. Postawic altanke, posadzic trawke. Usiasc w cieniu drzewa i patrzec jak szaleniec lata i cieszy sloneczkiem i swiezym powietrzem.... ehh ale sie rozmarzylam :eviltong: Quote
Moniek193 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ageralion napisał(a):Mi sie marzy dzialka. Moze byc nawet taka warzywna na obrzezachg miasta. Postawic altanke, posadzic trawke. Usiasc w cieniu drzewa i patrzec jak szaleniec lata i cieszy sloneczkiem i swiezym powietrzem.... ehh ale sie rozmarzylam :eviltong: :diabloti:A ja mam taki ogrodek:eviltong: Haha:eviltong: Ale nawet nie mam czasu z niego skorzystac:placz:Najlepiej jest na wakacjach to se z Sarciom caly dzien na dworze siedzimy:evil_lol:Ahhhh A ja zaraz wstawiam foty:diabloti: Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Nareszcie zrobilam Mambuli banerek z linkiem do galerii :cool3: Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ageralion napisał(a):Nareszcie zrobilam Mambuli banerek z linkiem do galerii :cool3: Chwalipięta :eviltong: zdjęcia dawaj ! :evil_lol: Quote
ageralion Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Soema napisał(a):Chwalipięta :eviltong: zdjęcia dawaj ! :evil_lol: Wcale ze nie :eviltong: a fotek nie mam narazie, nacieszam sie slonkiem i plenerkami :cool3: MOj wypad z matka Mamby nie wypalil, wiec i zdjatek nie ma, bo ile to mozecie ogladac mambe z pilka lub psiakami:eviltong: Moze nad morze sie uda pojechac w maju, pokazala bym mlodocianej co to fale i piasek :evil_lol: ale najpierw wyleczyc pecherz, bo sie wredota ciagnie, uczulenie za uszami i guza na glowie, bo pedzila za psiakiem i nie zauwazyla lawki :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts