ageralion Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 To prawda, czym starsza tym paskow wiecej, moze ona jak drzewo ma, ze po pregach policzysz jaki wiek psa? :evil_lol: Ogolnie Mamba sie jakas miekka zrobila, znaczy siersc ma miekka. Zmienilam jej karme z tych alergicznych dziadostw na tansza josere, i to ta najtansza, dosmaczana puszkami tez z niewysokiej polki, wiec jestem zaskoczona, ze siersc sie poprawila i to mocno. Nigdy nie byla taka miekka, serio :hmmmm: Quote
agaga21 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 ślicznie wygląda :) a jaką ma elegancką obróżkę! Quote
ageralion Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 I chyba nawet sie troszke zaokraglila, bo je za dwa psy ;) A obrozka miala jeszcze kokardke, ale ta sie gdzies odpadla po kilku miesiacach intensywnego uzytkowania ;) Obrozki beda niedlugo w sprzedazy, na razie sa w testach ;) Quote
Patisa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 dawno mnie u was nie było... ale czaderskie foty! :lol::lol::lol: Jej...jakie te dwuletnie Latorosle sa już wieeelkie! :cool3: Trzymam kciuki za rozwikłanie zagadki z ADHD mamby - na pewno, gdyby udało się dojść do źródła problemu ulżyło by i Pańci i boksi....:roll: także powodzenia! ;) Quote
ageralion Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Jak narazie nie mam kasy na sterylke, mialam dylemat czy zwrot podatku wydac na jej ciachanie czy na wymiane ostatniego starego okna w mieszkaniu. Patrzylam na Mambe i na okno uszczelnione poduszkami, Mambe i okno... i cholera jestem zmuszona wstawic okno :( Lazienke ostatnio wyremontowalam i procz spuchnietych rak, kolan i mega zakwasow polaczonych teraz z katarem, nie poniosam zadnych wydatkow ani nakladow finansowych. Remont lazienki za zero zlotych, mam ogromna satysfakcje :P A wogole wczoraj mialam gowniany dzien, poniewaz z roboty lecialam prosto na rocznicowy obiad, Mamba musiala chwile dluzej posiedziec sama i co? Po powrocie zastalam mega kaluze sikow w kuchni, oraz 3 konskiej wielkosci kupska na dywanie w salonie. Jaka mialam aropamterapie, chyba nie musze wspominac :mad: Wyszlam z nia na spacer, zalatwila sie normalnie, a rano co? Gowno na srodku kuchni! I to nie jakies rozwolnienie, normalne zwarte, zdrowe... jak pies robi ci w mieszkaniu, wiedz ze cos sie dzieje... :splat: Quote
Agnezia Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Pewnie się czuje urażona, że okno od niej ważniejsze ;) Quote
Bailando Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Powiem Ci tylko, że sterylizacja to świetna sprawa i dla Ciebie i (po zagojeniu się) dla psa ale musisz uważać bo moja po sterylizacji dostała apetyt i teraz musimy jej troche ograniczać jedzenie bo już była taka parówkowa i wet powiedziała, że jak nie schudnie to będzie miała problemy ze stawami, więc Luna chodziła i żebrała chyba przez miesiąc hahaha Quote
Soema Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 ageralion napisał(a):To prawda, czym starsza tym paskow wiecej, moze ona jak drzewo ma, ze po pregach policzysz jaki wiek psa? :evil_lol: Ogolnie Mamba sie jakas miekka zrobila, znaczy siersc ma miekka. Zmienilam jej karme z tych alergicznych dziadostw na tansza josere, i to ta najtansza, dosmaczana puszkami tez z niewysokiej polki, wiec jestem zaskoczona, ze siersc sie poprawila i to mocno. Nigdy nie byla taka miekka, serio :hmmmm: Bo droższe, nie znaczy zawsze lepsze... jak czasami przychodzą przedstawiciele i pieprzą smuty :splat: warto sprawdzać skład... a jak Josera na alergie Mamby? Quote
ageralion Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 A jaka alergie? :evil_lol: Staram sie tylko unikac puszek z wolowina, a skladem kary sie juz nie martwie, bo alergia na wolowine jest minimalna :) Sklad jest taki no... jest... puszki po 4% miesa, karma niezle, bo ok 20, ale szalu nie ma wg skladu. Za to Mamba je ze smakiem, puszki wciaga nosem i kocha byc rozpieszczana kanapeczka ze sniadania, czy kawalkiem ziemniaka z obiadu :) Cukierkami tez nie wzgardza ;) Ogolnie poznaje smaki i bardzo bardzo sie jej to podoba. A co najwazniejsze, nie zjada mi smieci na spacerach :) Quote
ageralion Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Drogie panie pragnę oświadczyć, że wiosna u nas pęłną gębą :) Na dowód wstawiam foteczki z porannej dzisiejszej sesji :) PS koty dostały swoja prywatną trawę na oknie, a co! Niech też mają trochę wiosny dla siebie :) Quote
ageralion Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Zdjecie z serii "Co ja pacze" :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-glTMM3vhILw/T22nr5phE4I/AAAAAAAAIMU/lx1CULV6JtY/s640/P1130621.JPG A ja się zastanawiam, co to to brązowe w tych kwiatkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mamba się taka dorosła zrobiła - kawał baby z niej teraz - piękna jest!:lol: Quote
ageralion Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 agnieszka32 napisał(a): A ja się zastanawiam, co to to brązowe w tych kwiatkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kuuuupa :eviltong::diabloti: Quote
Kaaasia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Piękna sunia :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-yQy_XffhOS0/T22nlZrfYWI/AAAAAAAAIL0/wyR-1aY05cI/s640/P1130607.JPG Jej kolorek bardzo mi się podoba :cool3: Quote
Kapsel Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Mamy taką właśnie boksię złapana przed chwilą. Cudna jest, a wiem Martuś, że masz słabość do czarnulek :razz: Quote
ageralion Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 [quote name='Kaaasia']Piękna sunia :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-yQy_XffhOS0/T22nlZrfYWI/AAAAAAAAIL0/wyR-1aY05cI/s640/P1130607.JPG Jej kolorek bardzo mi się podoba :cool3: No udala mi sie coreczka, po mamusi piekna i madra :diabloti: Quote
ageralion Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Kapsel napisał(a):Mamy taką właśnie boksię złapana przed chwilą. Cudna jest, a wiem Martuś, że masz słabość do czarnulek :razz: Alinko, jak mozesz??!! :placz: Dawaj linka... :placz::placz: Quote
Kaaasia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 ageralion napisał(a):No udala mi sie coreczka, po mamusi piekna i madra :diabloti: Te dzieciaki biorą z nas to co najlepsze :evil_lol: Quote
ageralion Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Hej hej :) Przyszlam napisac, ze u nas wszystko ok. Troszke ostatnio bylam zabiegana, ale to chyba u mnie nic nowego ;) Dla relaksu wiec, korzystajac z chwili, kiedy moj anginowiec spi, wstawie fotaski Mamby :) Ostatnio pozbieralam wsio co mam na kartach i telefonie. Wyglada na to, ze Mamba jest zwolenniczka spania na poduszce... Quote
ageralion Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Zeby nie bylo, ze Junior nie jest jej dluzny... Quote
ageralion Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Odkopalam tez dowod ta to, ze dzieci psy miec powinny :evil_lol: Quote
Recommended Posts