Kapsel Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Marta, masz strasznie fajną teściową :shake: :mad:(przecież to klasyka normalnie) to raz, dwa dzieciak :loveu:rekompensuje Ci wszystko łącznie z teściową, trzy, takiego długiego jęzora jak u Mamby to ja nie widziałam :eviltong::eviltong::eviltong: cztery, buziaczki dla nóżki :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Yana Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 teściowa paskudna, ale za to jaki synek śliczny :loveu: język Mamby rzeczywiście imponujący :evil_lol: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Bailando napisał(a):Martuś zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia .... Dzieki wielkie :) Powoli jest lepiej ze zdrowiem nozkowym... Kapsel napisał(a):Marta, masz strasznie fajną teściową :shake: :mad:(przecież to klasyka normalnie) to raz, dwa dzieciak :loveu:rekompensuje Ci wszystko łącznie z teściową, trzy, takiego długiego jęzora jak u Mamby to ja nie widziałam :eviltong::eviltong::eviltong: cztery, buziaczki dla nóżki :kiss_2::kiss_2::kiss_2: ... lepiej pewnie po buziaczkach Kapselka :evil_lol: A synek, to chyba jedyne co mi w zyciu wyszlo :eviltong: Yana napisał(a):teściowa paskudna, ale za to jaki synek śliczny :loveu: język Mamby rzeczywiście imponujący :evil_lol: Ja nie wiem co Wy macie do tego jezora, zawsze myslalam, ze to normalne u psa :diabloti: Zeby nie bylo pretensji, ze za malo fot Mamowych, to wieczorem wstawie cala sesje tylko i wylacznie czarnulkowa :cool3: Wczoraj ja na dzialce meczylam, a raczej koteczki, ktore mialy biegi z przeszkodami :evil_lol: Jeden tak spierniczal, ze mi sie prawie o nogi rozkwasil :lol: Kiedys sie przyzwyczaja, ze na tej dzialce pojawil sie pies :eviltong: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Zanim dotre do domu, to zaprosze Was jeszcze na bazarek, gdzie wystawilam obrozki wlasnorecznie szyte :oops: http://www.dogomania.pl/threads/190999 Quote
agnieszka32 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='ageralion']Zanim dotre do domu, to zaprosze Was jeszcze na bazarek, gdzie wystawilam obrozki wlasnorecznie szyte :oops: http://www.dogomania.pl/threads/190999 Jak to do domu??? Przecież dopiero 15.00 :crazyeye::eviltong::evil_lol: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 agnieszka32 napisał(a):Jak to do domu??? Przecież dopiero 15.00 :crazyeye::eviltong::evil_lol: No wlasnie wiem ze dopiero 15, a ze ja robie dzisiaj do 18:placz: to tym bardziej link szyciej bylo wkleic niz dotrzec do chalupy (gdzie mam foty z wczoraj):eviltong: Quote
fioneczka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 o ja ... patrzę że mojego posta którego pod zdjeciami pisałam wcięło :angryy: ... albo ślepa jestem :roll: a tak sie zachwycałam ufaflotanym pysiem Mamby i tym pół metrowym języczkiem :eviltong: Quote
agnieszka32 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ja też mam dzisiaj jeszcze dwie ciężkie umowy i w dodatku już mi się klienci spóźniają :angryy:, a Ci, którzy już przyjechali, przywieźli ze sobą dwa małe rozwrzeszczane potworki - jedno większe, będzie mi latać po całym gabinecie i wszystkiego dotykać :mad:, a drugie - niemowlak, zapewne się rozryczy i zrobi wielkie koopsko :roll: - chyba się zastrzelę, albo ..... skasuję ich podwójnie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 fioneczka napisał(a):o ja ... patrzę że mojego posta którego pod zdjeciami pisałam wcięło :angryy: ... albo ślepa jestem :roll: a tak sie zachwycałam ufaflotanym pysiem Mamby i tym pół metrowym języczkiem :eviltong: Nie wierze na slowo, dowody poprosze:diabloti::eviltong: agnieszka32 napisał(a):Ja też mam dzisiaj jeszcze dwie ciężkie umowy i w dodatku już mi się klienci spóźniają :angryy:, a Ci, którzy już przyjechali, przywieźli ze sobą dwa małe rozwrzeszczane potworki - jedno większe, będzie mi latać po całym gabinecie i wszystkiego dotykać :mad:, a drugie - niemowlak, zapewne się rozryczy i zrobi wielkie koopsko :roll: - chyba się zastrzelę, albo ..... skasuję ich podwójnie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jednak jakas sprawiedliwosc jest na tym swiecie:diabloti::eviltong: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Doooooobra powybieralam fotki dzialkowe. Nie patrzecie na tlo, bo dopiero zaczynamy odchaszczac teren :mdleje: No to na mocny poczatek :evil_lol: Oszolom jak nic :diabloti: az jej gluty poszly tak latala za kotkami :eviltong: tam jej te koteczki zwiewaly... Barbara Busz :razz: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Hmmm to te zielone krzaczki, co to panstwo je pala w domu :eviltong: A ku ku! Moja sexy dupcia:evil_lol: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Mamba pomagala pieknie babci w skopaniu grzadek... Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Chwila odpoczynku Znow zapomniala schowac jezyk :evil_lol: Mmmmmmmmmm grilek Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Pani nawet kocyka nie dala, tylko kazala sie ksiezniczce brudzic... widzicie ten dramat w oczach?:evil_lol: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Uwaga, schowala krawat!!! ...ale tylko na chwile:cool3: Mmmmmmmm miecho Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Mmmmmmmmmmmm faza zen :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 http://lh3.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TGmeEofXmaI/AAAAAAAADmE/ya6__TmUjTg/DSC_0657.jpg ha ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marta, koniecznie wystaw tą fotkę w następnym konkursie fotograficznym - zgarniesz całą pulę :diabloti::diabloti: Toż ona wygląda jak grzywacz chiński w rozmiarze XXL, tylko włosów jej brak, ale peruka powinna ten mały mankament nadrobić :evil_lol: Quote
fioneczka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 właśnie się spłakałam jak głupia ... bombowe te zdjęcia czy Wy ją za język ciągnęliście jak mała była ?:evil_lol: zwyłam się nooo dawno tak nie rechotałam ... ona z tym jęzorkiem jest genialna :loveu: http://lh6.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TGmd5g0a2_I/AAAAAAAADl4/AvNJ_-jUqBo/DSC_0651.jpg czy ona go zwija w rulonik jak chce go schować ?;) Quote
agaga21 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 w końcu porządne zdjęcia!:multi::multi: ozór jest niesamowity! pozwoliłam sobie jednak na małą "wariację", mam nadzieję, że mambunia się nie pogniewa ;) ojoj, ale faktycznie macie co robić na działce! Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='Agnezia']Ale ona ma gigantyczny ozór:-o Co Wy ciagle z tym jezorem?:splat::diabloti: [quote name='agnieszka32']http://lh3.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TGmeEofXmaI/AAAAAAAADmE/ya6__TmUjTg/DSC_0657.jpg ha ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marta, koniecznie wystaw tą fotkę w następnym konkursie fotograficznym - zgarniesz całą pulę :diabloti::diabloti: Mowisz i masz :grins: [quote name='fioneczka']właśnie się spłakałam jak głupia ... bombowe te zdjęcia czy Wy ją za język ciągnęliście jak mała była ?:evil_lol: Skad wiesz?????? :hmmmm: zwyłam się nooo dawno tak nie rechotałam ... ona z tym jęzorkiem jest genialna :loveu: http://lh6.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TGmd5g0a2_I/AAAAAAAADl4/AvNJ_-jUqBo/DSC_0651.jpg czy ona go zwija w rulonik jak chce go schować ?;) Zwija jak rolete okienna, a ze ma maly mozdzek, to i miejsca w glowie sporo :ices_bla::eviltong: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='agaga21']w końcu porządne zdjęcia!:multi::multi: ozór jest niesamowity! pozwoliłam sobie jednak na małą "wariację", mam nadzieję, że mambunia się nie pogniewa ;) http://i33.tinypic.com/x4ga9u.jpg i niestety ostatnie lustrzanka.... siostra pojutrze leci za ocean :placz: ojoj, ale faktycznie macie co robić na działce! Oj mamy :tard: Quote
ageralion Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Yana']cudne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Modelke mam na 102 :grins: Yana czy Twoja boksia tez ma taki dlugi ozor? Powiedz prosze, ze wszystkie faflaki maja takie... Bailando Ty tez moglabys stanac po naszej stronie, wiesz? :mad::eviltong: Quote
Recommended Posts