ageralion Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Tak tez umiem... ... ale tylko za kijka Relax :) Quote
fioneczka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 pierzaki przesłodkie ... zdjęcie dziobek w dziobek rozbrajające a Mamba w podskokach super fajny wybieg macie u nas w mieście też zrobili ... kiedys zrobię fotkę to zobaczycie jacy my światowi tu jestesmy ... płot ok 1 m a za płotem chaszcze do pasa :diabloti: a jeśli o cycory chodzi ... to myslałam ze Mambusia ma cyce jak krófffffka .... a jej się po prostu biust powiększył o jeden numer :evil_lol: ;) Quote
Evelynkaa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 http://lh6.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TCEtcluCWcI/AAAAAAAAC3E/01MyeoeeueM/s512/DSC_0430.jpg przekochana :D:D:D że sobie tego jęzorka nie przygryzie :evil_lol: http://lh6.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TCEtunVeZlI/AAAAAAAAC3Y/Uolo2urCeT0/DSC_0471.jpg a ja oczywiście już wypatrzyłam mojego białaska :D Terenu nic tylko pozazdrościć....naprawdę...u nas chyba to długo nie będzie czegoś takiego :( Quote
Don_Vito Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ona jest boska... Taka skoczna... Aerobik ćwiczyła??? Quote
ageralion Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='fioneczka']pierzaki przesłodkie ... zdjęcie dziobek w dziobek rozbrajające a Mamba w podskokach super fajny wybieg macie u nas w mieście też zrobili ... kiedys zrobię fotkę to zobaczycie jacy my światowi tu jestesmy ... płot ok 1 m a za płotem chaszcze do pasa :diabloti: a jeśli o cycory chodzi ... to myslałam ze Mambusia ma cyce jak krófffffka .... a jej się po prostu biust powiększył o jeden numer :evil_lol: ;) Te paputy sa rozbrajajace nie tylko na fotach :eviltong: Mambidlo skacze na wysokosc twarzy mojej czyli ok 175-180cm taka to skoczna bestia jest. Jak ktos nie przyzwyczajony to potrafi zrobic wielkie oczy :crazyeye: Wybieg z checia zobacze, bo nie mam porownania naszego z innymi, a coraz czesciej slysze, ze cos sie komus w naszej wiosce udalo :evil_lol: A ten biust obserwuje i oby sie zaczal wchalniac, bo inaczej wybije jej ciaze urojone z glowy :mad:;) [quote name='Evelynkaa']http://lh6.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TCEtcluCWcI/AAAAAAAAC3E/01MyeoeeueM/s512/DSC_0430.jpg przekochana :D:D:D że sobie tego jęzorka nie przygryzie :evil_lol: http://lh6.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TCEtunVeZlI/AAAAAAAAC3Y/Uolo2urCeT0/DSC_0471.jpg a ja oczywiście już wypatrzyłam mojego białaska :D Terenu nic tylko pozazdrościć....naprawdę...u nas chyba to długo nie będzie czegoś takiego :( Jezor sobie wczoraj przygryzla, skad wiesz? :mad: A bialaska wypatrzyc to sztuka, ja nie zauwazylam :evil_lol: [quote name='Don_Vito'] Ona jest boska... Taka skoczna... Aerobik ćwiczyła??? Przyznam bez bicia, ze nie wiem co ona cwiczy podczas naszej nieobecnosci w domu :eviltong: Quote
agaga21 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 fajne ptaszyska :) ciekawe kto tej oskubanej ogonek wyskubał...:mad: Quote
ageralion Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='agaga21']fajne ptaszyska :) ciekawe kto tej oskubanej ogonek wyskubał...:mad:[/QUOTE] Taka ja wzielam, a ze spedzila ostatnie 1,5 roku w klatce z tym zielonym piorzastym gagatkiem, to pewnie on ja wyskubal. Wczesniej sa jej zdjecia z golym dupskiem (zabrzmialo to troche niemoralnie :evil_lol:) Quote
fioneczka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 wiesz ja myślę że Agatka po tak długim pobycie w sklepie i stresie związanym z kupującymi i odwiedzającymi mogła sobie sama doopalka oskubać ... czasem pierzaki tak mają że jak się stresują to pióra rwą ... to niekoniecznie sprawka Jacka ... i nie tam żebym broniła facetów ;) Quote
ageralion Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='fioneczka']wiesz ja myślę że Agatka po tak długim pobycie w sklepie i stresie związanym z kupującymi i odwiedzającymi mogła sobie sama doopalka oskubać ... czasem pierzaki tak mają że jak się stresują to pióra rwą ... to niekoniecznie sprawka Jacka ... i nie tam żebym broniła facetów ;)[/QUOTE] Tez mi to przez mysl przeszlo ale potem doszlam do wniosku, ze sama by sobie piorek na karku nie wyrwala. Tp fizycznie niewykonalne. Wiec Jacus napewno mial w tym jakis swoj udzial :mad: PS tak wogole, to Jacus moze byc Jacusia, bo tak naprawde tylko testy DNA moga na 100% okreslic plec nierozlaczki :evil_lol: Quote
fioneczka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 mówisz że niewykonalne jest żeby papuga wyskubała sobie piórka na karku ... uwierz mi ze to możliwe mój znajomy przygarnął żako (jej właściciel musiał wyjechać za granicę, nie mógł zabrać jej ze sobą) i po dwóch tygodniach tęsknoty za ukochanym panem Luśka była łysa - cała łysa !!! nie twierdzę że Jacuś/sia ;) jnie jest "pomocnikiem czy sprawcą" ale opcja "samooskubania" jest możliwa Quote
ageralion Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='fioneczka']mówisz że niewykonalne jest żeby papuga wyskubała sobie piórka na karku ... uwierz mi ze to możliwe mój znajomy przygarnął żako (jej właściciel musiał wyjechać za granicę, nie mógł zabrać jej ze sobą) i po dwóch tygodniach tęsknoty za ukochanym panem Luśka była łysa - cała łysa !!! nie twierdzę że Jacuś/sia ;) jnie jest "pomocnikiem czy sprawcą" ale opcja "samooskubania" jest możliwa[/QUOTE] O wow czyli moja kolejna papugowa teoria legla w gruzach :evil_lol: No nic, obym sie nie dowiedziala czemu Agatka miala lysa dupke ;) Quote
agnieszka32 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 http://lh4.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TCEtD2qP4jI/AAAAAAAAC2w/bp3PupeehPY/DSC_0379.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - jęzor dłuższy niż cała reszta pyszczka :diabloti: Marta - ona wcale nie ma powiększonych cycuchów, po pierwszej cieczce sutki zawsze się trochę powiększają i tak już zostają (podobnie jest przecież u ludzi :diabloti:). Nie wygląda to na ciążę urojoną - ja przechodziłam jedną u Sary, jedną teraz u Piczki, a moja siostra ma ten problem u swojej suki co cieczkę. Przy ciąży urojonej powiększają się nie same widoczne części sutków, ale całe gruczoły i wiszą takie jakby worki :evil_lol: Mambola jest przesłodka :loveu::loveu::loveu: Koniecznie muszę ją poznać ;) Quote
fioneczka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Aga dobrze gada :) ... cyce worki hehe takie jak Mona ma :) Quote
ageralion Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='agnieszka32']Marta - ona wcale nie ma powiększonych cycuchów, po pierwszej cieczce sutki zawsze się trochę powiększają i tak już zostają (podobnie jest przecież u ludzi :diabloti:).[/QUOTE] Bo ja akurat pamietam czy mi sie 15 lat temu cycuchy powiekszyly :evil_lol: A tak serio, to nie chodzi mi o te widozne suty, tylko wokol dwoch zrobily sie twarde otoczki pod skora i one zaczely zwisac (ale opisalam, niech mnie drzwi :oops:)... wiem ze to nie urojona, jak juz pisalam, porownalam se sobie z Waszymi cycastymi suniami :diabloti: [quote name='agnieszka32']Mambola jest przesłodka :loveu::loveu::loveu: Koniecznie muszę ją poznać ;)[/QUOTE] Ile mozna zapraszac na kawe, he? ;) Quote
Bailando Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Mamba jest po prostu boska a jak ona wysoko skacze #eek2 ten jej język jest naprawdę niesamowity. gdzie ona go mieści hahaha Quote
agaga21 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 a co tu taka cisza? ani pogaduszek, ani fotek :mad: a ja czekam bo chcę w końcu zobaczyć rękodzieła:cool3: Quote
agnieszka32 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 agaga21 napisał(a):a co tu taka cisza? ani pogaduszek, ani fotek :mad: a ja czekam bo chcę w końcu zobaczyć rękodzieła:cool3: Ageralion zepsuła laptopa :diabloti: (ups, tzn wtyczkę od zasilacza :evil_lol:, ale co za różnica, skutek ten sam - odpoczynek od dogo :mad:) A obróżki naprawdę uszyła świetne, śliczne są :loveu:. Smycz też i to w 5 minut - powiedziała, że jaki to problem uszyć obrożę albo smycz (nie ... no żaden :eviltong::eviltong::eviltong:) Quote
ageralion Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Faktycznie zaniedbalam troche Mambowo Alkowa galeryje ale jak pisala Aga, moj zasilacz kaput i na dogo jestem tylko w pracy albo na weekend :-( No wlasnie, od dwoch tygodni pracuje, wiec znow przemeblowuje zycie :mdleje: Moje polroczne dziecko ma sie swietnie, daje popalic babci i obojgu z tym dobrze :evil_lol: U coruni gorzej. Znow sika z krwia, drapie sie na potege i smierdzi. Musze zmienic weta, bo ten moj rozklada rece na to jej krwawienie. Odstawilam encorton, zostalam na samej klemastynie, dalej krew. Odstawie klemastyne, odczekam az przestanie sie pojwaiac krew i sprobuje sam encorton. Jesli dalej bedzie krwawo, to juz nie wiem :( Narazie dostala urosept, o sikala mi co 5 min i rutinoscorbin na uszczelnienie naczyn krwionosnych. Kompletnie nie wiem co jej jest :shake: Jeszcze nam samochod szwankuje, zacisk w przednim kole poszedl sie czesac. Moze ma ktos uzywany ale w dobrym stanie, zacisk hamulca do prawego przedniego kola Fiata Uno? :placz: O jakies fotki postaram sie w weekend ale ktory, nie wiem :eviltong: Co do rekodzielnictwa, to mamuska moja krawcowa. Jeszcze nie chodzilam, a juz wiedzialam co to maszyna do szycia, bo sie babci na pedale od zingera bujalam :evil_lol: Uszycie obrozy czy smyczy to naprawde prosta sprawa ;) Quote
Evelynkaa Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 No to jak taka prosta sprawa to pochwal się, nie żebyśmy Ci nie wierzyły w Twoje zdolności:D Oj to babcia ma pole do popisu a synek jeszcze lepsze pole manewru i wymuszania :D Bo przecież babcie to takie dobre :D A to mamba ma zapalenie pęcherza? robiłaś badanie moczu? Quote
ageralion Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Evelynkaa napisał(a):No to jak taka prosta sprawa to pochwal się, nie żebyśmy Ci nie wierzyły w Twoje zdolności:D Juz niedlugo na bazarku wystawie ;) Evelynkaa napisał(a):A to mamba ma zapalenie pęcherza? robiłaś badanie moczu? Ona ma wiecznie problemy z pecherzem i pipka. Ostatnio jak robilam badanie moczu (przed cieczka) to nie wyszlo zapalenie. Miala robione USG, ktore tez nic nie wykazalo, wiec wet doszedl do wniosku ze krwawi z pipki. Tylko ze wczesniej sikala co 3h, wczoraj co 5 min male ilosci i leki na zapalenie pecherza jej pomogly, bo tylko raz wyszlysmy w nocy na siku. Wszystko na oslep, metoda prob i ledow normalnie... bez sensu :( Quote
Evelynkaa Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 No to faktycznie bez sensu tak na oślep :( Może faktycznie idź na konsultacje do innego weta. Jak będzie bazarek to się pochwal :D Quote
ageralion Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 fioneczka napisał(a):jak tam sprawy siusiane Mambusi ? Odstawilam leki i krwi nie ma... za to drapie si ena potege. Dzisiaj dostanie chyba encorton... Quote
Recommended Posts