Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Minami to ona mi zawsze system niszczy. Ja na nia krzycze, a ona mi wali boksiolka i jak mam sie nie rozesmiac? :mad:

POniewaz siostra znow na kilka dni pozbyla sie aparatu, to se powstawiam fotki, a co... i zeby nie bylo, ze zla matak ze mnie, to zaczne od Alkowych :diabloti:

Moja pierwsza kaszka :evil_lol:

Aaaaaaaaale smieszne...

Pelna wspolpraca... boje sie dnia, kiedy slina bedzie szla w druga strone :shake:

A co ja tu mam?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://lh4.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TAgC9CAnf_I/AAAAAAAACrY/0g47I7mlSCY/mamba%20001.jpg ooooo słodycz !!!!! jaki fajny !!!! :loveu::loveu::loveu:

http://lh4.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TAgDLAYHqHI/AAAAAAAACrg/3fqlvtCPBC8/mamba%20012.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

http://lh4.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TAgEJwJQJuI/AAAAAAAACr8/3ZM0X7rK31Y/mamba%20068.jpg a co się Wam psina tak pokurczyła :-o ... prać ale nie wirować kobieto :evil_lol:

Posted

Blogo mi...

A wogole to przez najblizesz 9 dni bede kluta w pupsko, bo dzisiaj jakos tak sie niefortunnie obrocilam, ze przestawilam sobie 3 kregi w karku i chodze jak robocop :placz: Caly ranek spedzilam u chirurga, a reszte dnia u mamy, bo nie moglam sobie sama poradzic z Alkiem i psem :shake: Na szczescie po pierwszym zastrzyku troche mi lepiej ale znow zaczyna mi dokuczac bol, wiec raczej noc bez prochow sie nie obejdzie :shake: Jak sierocic, to na calego. Powiedzcie prosze czy znacie kogos innego, kto sobie sam z siebie, prawie kark w lozku skrecil, patrzac przez ramie na zegarek????? :splat:

Posted

Zobaczcie co mi wczoraj spadlo pod nogi. W sumie spadlo to nie wlasciwe okreslenie, raczej walnelo o beton prawie wpadajac w miski kotow (moja mama dolewa mleka kotom przed zakladem).

POszukalam w necie i okazalo sie ze to mloda sikorka modra. Zadzwonilam do TOZu i dostalam nr do pana od ptakow, pan slyszac ze to sikorka dal numer do azylu dla ptakow, a pani z azylu powiedziala w skrocie ze ma gleboko w d.... i ona ptakow nie przyjmuje. Podala strone gdzie sobie mamy poczytac i nie wie gdzie ktos moglby spojrzec na ptaka, bo coz ma nie tak z noga. Poczytalam, pokarmilam, napoilam i sikorka przezyla noc ale cos czuje, ze wieczora nie dozyje, bo slabnie w oczach :( Na nogach ustac nie moze, leci na dziubek, zlapac sie szczebalkow tym bardziej. Nawet jej kupilam robale w wedkarskim i karmie malymi kawalkam. Niestety chyba kontak z czlowiekiem jest dla niej za duzym szokiem :(

Posted

Skoro runęła z takim impetem, a w pobliżu nie było żadnego drapieżne ptaka, to ona chce umrzeć... Bo chyba nie macie wielkich okien odbijających drzew etc, w które mogła pacnąć?

Posted

jezu! weszłam na wątek i zamarłam! zobaczyłam ostatnie wpisy...myslałam że mamba.....!

cofnęłam się o stronę i dopiero zobaczyłam, że to ptaszynka mała...(*)

Posted

Az mi sie goraco zrobilo... nie to nie Mambula, tylko sikoreczka :(

A jak to bywa w przyrodzie, nieszczescia chodza parami i wczoraj Pawel rozbil auto :( Na szczescie facet walna w przednie lewe kolo i zesliznal sie na zderzak. P jest ok, procz lekkiego bolu plecow ale bzyczka musi porzadnie obejrzec mechanik :(

Posted

No i niech Paweł idzie do lekarza z tym kręgosłupem. Prawda jest taka że ja jestem 3 lata po wypadku, generalnie nic z tomografii mi nie wykryto a kręgosłup czasem do dziś boli....nie wiadomo czemu. A auto rzecz nabyta :)

Posted

Oj aż mi się zrobiło gorąco ale naszczęście doczytałam że to nie chodziło o Mambę. Współczuję jednak jeżeli chodzi o Pawła i w 100 % zgadzam się z Evelynkaa powinien skonsultować ten ból z lekarzem.
PS. Zdjęcia super, mały rozkoszny :)