Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
z soczków to ja bym zrezygnowała na rzecz wody. jest w nich dużo cukru, ząbki mu się popsują zanim wyjdą. poza tym to niepotrzebne kalorie ;)

Daje mu soczki dla niemowlakow, cukry sa w nim tylko w postaci fruktozy. Malemu drzaly nozki co jakis czas i lekarka kazala go dopajac wlasnie slodkimi herbatkami (z glukoza) albo soczkami. Mozg niemowlaka potrzebuje cukrow prostych do prawidlowego dzialania. O kalorie u takiego szkraba bym sie az tak nie martwila ;)

Posted

Evelynkaa napisał(a):
Siedzę przy komputerze i płacze :roflt: Ale łączę się w bólu i wypijam kawkę za Twoje zdrowie :morning: Ja się zastanawiam nad drugim białasem ale właśnie mam na względzie że prędzej czy później też zostanę mamą i się zastanawiam czy drugi psiak to dobry pomysł :biggrina:

ja mam 2psy, 1 tza:diabloti:, 1 dziecko i mysle nad drugim... :evil_lol:

Posted

[quote name='Kapsel']:D
I jak zwykle Martulek, poprawiłaś mi humor z rana :D:D:D:D:D
Ciesze sie, bo ostatnio masz ciezkie dni :glaszcze:

A mi wczoraj mamba zjadla bazarkowe kolczyki, sprzedane juz zreszta na bazarku :mad:i klapke od pilota i krem rozmazala po calej kanapie :placz:znow jej bede zamykala pokoj i tyle... nie wiem jak posciagala te rzeczy ze stolu, bo teoretyczni siegnac tam nie powinna :angryy: Obserwuje ja teraz, bo znajduje kropki krwi na podlodze i kanapie, a ja nie wiem skad. Mam nadzieje, ze tylko wbila sobie sztyft w fafla...:shake:

Maly tez mi sie przeziebil, ma katar i od tego chrypke. Na szczescie nie goraczkuje i apetytu nie stracil, wiec pewnie za kika dni przejdzie :)

Przed

i po

Posted

magdola napisał(a):
ja mam 2psy, 1 tza:diabloti:, 1 dziecko i mysle nad drugim... :evil_lol:

A jeździcie często z psami? Bo Alex ze mną wszędzie, dlatego się obawiam że z domu nie będę mogła się wybrać z taką gromadką :D

ageralion napisał(a):
Nad drugim TZem? Nieladnie :nono::grins:

Hehe to samo pytanie chciałam zadać :D:D:D

ageralion napisał(a):
Nie ma jednego kwiatka, nawet kawaleczka nie moge znalezc :shake: Obserwuje...

A Mamba cieczki nie ma? że krwawi? Oj nie chcesz wiedzieć co mój łobuz mi kiedyś z komody ściągnął......wylądował na kroplówkach :(

Posted

Evelynkaa napisał(a):
A Mamba cieczki nie ma? że krwawi? Oj nie chcesz wiedzieć co mój łobuz mi kiedyś z komody ściągnął......wylądował na kroplówkach :(

Nie strasz :( Nie, to nie cieczka :(

Posted

Wiesz Martuś, że Ty masz ciekawe życie? Stale się coś dzieje. Jakbyś tak pamiętnik pisała pewnie zostałby Bestsellerem!!!
Byłaby kasa i kasę na boksie w potrzebie! No ewentualnie trochę możesz sobie zostawić. Pretensji mieć nie będziemy :razz:

Posted

Evelynkaa napisał(a):
A jeździcie często z psami? Bo Alex ze mną wszędzie, dlatego się obawiam że z domu nie będę mogła się wybrać z taką gromadką :D

(
ja , cora i dwie suki (jedna w torbie:)) prawie wszedzie razem, a jaka awantura jak torbe wyciągam ;)....we dwie siedzą:D

Posted

magdola napisał(a):
ja , cora i dwie suki (jedna w torbie:)) prawie wszedzie razem, a jaka awantura jak torbe wyciągam ;)....we dwie siedzą:D

Napisla bym, ze wyrodna matak jestes, bo corke w torbe upychasz ale nie napisze, bo powiesz ze sie uwzielam :eviltong:

Posted

ageralion napisał(a):
Napisla bym, ze wyrodna matak jestes, bo corke w torbe upychasz ale nie napisze, bo powiesz ze sie uwzielam :eviltong:

nie napisałas nooooooo:)

Posted

[quote name='Kapsel']Wiesz Martuś, że Ty masz ciekawe życie? Stale się coś dzieje. Jakbyś tak pamiętnik pisała pewnie zostałby Bestsellerem!!!
Byłaby kasa i kasę na boksie w potrzebie! No ewentualnie trochę możesz sobie zostawić. Pretensji mieć nie będziemy :razz:
Kapselku uwierz, ze czasem wolala bym miec chwile nudy i spokoju. Auto nam stanelo na srodku ulicy, poszlo sie walic ladowanie akumulatora. A ze Pawel wiozl samochod tesciom, poniewaz sie wybiarali jutro na 2 tyg urlopu, to moja matka sie wsciekla, a ojciec sie tylko ucieszyl, ze im auto nie stanelo w trasie nad morze...

[quote name='Kapsel']Martuś i jak tam Mambula? Leci jej ta krew jeszcze?
Narazie nie widze nowych kropek krwi na podlodze i meblach... apetyt jej dopisuje, to chyba nie jest zle...

PS ta nowa karma chyba zmniejszyla drapanie u Mamby. Ale chyba jej ta porcja za malo, wiec zaczne dodawac ryzu...

Posted

magdola napisał(a):
ty bierz tego grzywka to Mamba od razu wyzdrowieje;)

Czy Ty chcesz zabic tego grzywka?? Albo Mamba go zdepcze albo ja go niechcacy naucze latac... nie nadaje sie na psa, ktorego nie mozna pieszczotliwie klepnac w udko :oops:

Posted

ageralion napisał(a):
czy ty chcesz zabic tego grzywka?? Albo mamba go zdepcze albo ja go niechcacy naucze latac... Nie nadaje sie na psa, ktorego nie mozna pieszczotliwie klepnac w udko :oops:

:D :D :D :D :d

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ageralion - obserwuj kupki Mamby, może uda Ci się poskładać te kolczyki i wysłać do adresata z bazarku :diabloti:

:roflt::roflt::roflt:wariatka :evil_lol:

Posted

Martuś :calus: i jak dzisiaj Mambulka? :loveu:
I nie smuć się tym samochodem, miej to w nosie, albo to się naprawi albo i nie!
Kiedyś ludzie na pieszo chodzili lub jeździli furmankami i byli szczęśliwi.:jumpie: