Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yana napisał(a):
śliczna sunieczka :loveu: ale nigdy jeszcze nie widziałam tak czarnego boksia :crazyeye:

Przyznam szczerze, ze widzialam kilka czarnulek, czarnulka zadnego :oops: Ale pierwsza czarna boksia, ktora me oczka ujrzaly, to byla matka Mamby. Jesli uda mi sie w koncu wybrac do jej wlascicieli, postaram sie wstawic foteczki obu.
PS. Yana w avatarku to Twoja pociecha?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ageralion']Przyznam szczerze, ze widzialam kilka czarnulek, czarnulka zadnego :oops: Ale pierwsza czarna boksia, ktora me oczka ujrzaly, to byla matka Mamby. Jesli uda mi sie w koncu wybrac do jej wlascicieli, postaram sie wstawic foteczki obu.
PS. Yana w avatarku to Twoja pociecha?

czekam na zdjęcia z niecierpliwością :lol:

tak to moja boksia, a poniżej link do jej galeryjki, zapraszamy :lol:

Yanusia małpa moja kochana

Posted

ageralion napisał(a):
Juz pedze oczka fotkami nacieszac :cool3:

A ja liczylam na fotki tu i co:mad:
Chwile przyjemnosci i wracamy do pracy:evil_lol:
Tak wiem wiem jestem natretna ale ktos taki musi byc leniuchu:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
A ja liczylam na fotki tu i co:mad:
Chwile przyjemnosci i wracamy do pracy:evil_lol:
Tak wiem wiem jestem natretna ale ktos taki musi byc leniuchu:diabloti:

hehe ... No z wypadu na działkę nie ma zbyt wiele bardzo dobrych zdjęć, a spamować fotkami z jednej "imprezy" troche szkoda. Następne znając życie będą w weekend :P Więc cierpliwości :D

Posted

mysiaq napisał(a):
hehe ... No z wypadu na działkę nie ma zbyt wiele bardzo dobrych zdjęć, a spamować fotkami z jednej "imprezy" troche szkoda. Następne znając życie będą w weekend :P Więc cierpliwości :D

W weekend:mdleje:Przeciez dzisiaj jest pon. nie robcie mi tego pliss:placz:
Nawet ja:diabloti:ktora wstawiam fotki dosc zadko -wstawilam dzis a Wy mi takie rzeczy no nie moge:placz:Ja jestem chora wiec moze z 1 fotke na podtrzymanie na duchu:evil_lol:
BABY:mad:

Posted

[quote name='Moniek193']W weekend:mdleje:Przeciez dzisiaj jest pon. nie robcie mi tego pliss:placz:
Nawet ja:diabloti:ktora wstawiam fotki dosc zadko -wstawilam dzis a Wy mi takie rzeczy no nie moge:placz:Ja jestem chora wiec moze z 1 fotke na podtrzymanie na duchu:evil_lol:
BABY:mad:

hehe ... no dobra. Siostra mnie pewnie zabije, że wstawiam właśnie to zdjęcie. Śmiałyśmy się, że wyrwane z kontekstu wysłane do obrońców zwierząt mogły by wzbudzić spore kontrowersje ... że taka wychodzona, smutna i biedna ... ale mambula to dobra aktorzyna ... dopiero co wcięła troszkę mięska i się wybiegała ... ale oczka kotka ze shreka zawsze muszą być jak się jej powie, że narazie starczy przysmaczków :P

http://img187.imageshack.us/img187/7713/dsc0272d.jpg

Posted

ageralion napisał(a):
to zdjecie raczej nie z tych podtrzymujacych na duchu:mad: Poszczuje Cie Mamba za ta fotke, zobaczysz :mad::eviltong:

Z drugiej strony żeberek jej nie widać ... widać, że ładna i błyszcząca sierciucha ... a to, że twoja mambula to szantażystka to obie wiemy :eviltong::diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
To cos w stylu wiem ze ostatnio troche sie przejadlam ale naprawde konam z glodu :evil_lol:Daj cos daj panciu:diabloti:Juz nie wiem co mam robic zebys moje zeberka dostrzegla:evil_lol::diabloti:

Hehehehhee cala prawda i tylko prawda :lol: Usmialam sie do lez :lol: Czyli nie tylko moja takie podchody robi :cool3:

Posted

Zeby nie bylo, ze sie lenie. Oto gorace jeszcze foteczki z wczorajszego szalu na wybiegu dla psiakow :lol:

Nowa kolezanka do wymeczenia :evil_lol:

Chwila odpoczynku na piciu

Kolezanka poszla, kogo by tu pomeczyc

Posted

No tez mi to wyglada na wyzla weimarskiego;)
Ale duzo fotek :loveu:W sumie widze tylko x ale znalazlam sposob zeby je obejrzec:multi: Nie wiem co sie ostatnio dzieje na dogo z tymi fotami:shake:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No tez mi to wyglada na wyzla weimarskiego;)
Ale duzo fotek :loveu:W sumie widze tylko x ale znalazlam sposob zeby je obejrzec:multi: Nie wiem co sie ostatnio dzieje na dogo z tymi fotami:shake:

Jesli dobrze mi sie zdaje, to teraz naprawde duzo fotek masz do ogladania :eviltong:

Posted

Yana napisał(a):
a ja nic nie widzę :shake:

:placz::placz::placz::placz::placz: a tak sie staralam:placz::placz::placz: Dobra bede kombinowac...znow:angryy: Fotki beda napewno i to cale 15 :p

Posted

Yana napisał(a):
a ja nic nie widzę :shake:

Ja zrobilam tak- klikasz na x prawym przyciskiem dajesz wlasciowsci kopiujesz link i otwierasz go sobie na osobnej karcie i fota sie wyswietla:multi: Troche dluzej to trwa ale foty sa takie slodkie:loveu: