Yana Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 ageralion napisał(a):No niestety cyfrowe lustrzanki sa duze, bo sama optyka zajmuje w nim sporo miejsca. To Nikon D60 jest tez dosc ciezki... osobiscie mam Panasonica Lumix zf20 i zanim on sie nastawi zeby pstryknac zdjecie, to juz dawno chwila spiernicza... ja też mam Lumixa :evil_lol: opcja zdjęcia w ruchu niezbyt udana :cool3: Quote
ageralion Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Yana napisał(a):ja też mam Lumixa :evil_lol: opcja zdjęcia w ruchu niezbyt udana :cool3: Nooooo dlatego moim najwiekszym osiagnieciem fotograficznym na tym sprzecie, jest fotka mewy dotykajacej wody :D Quote
agaga21 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 WITAM:) od dawna chciałam zobaczyć ślicznotkę z twojego avatarka, ageralion i w koncu tu trafiłam :) http://img708.imageshack.us/img708/5848/dsc00354l.jpg całkiem niedawno też chodziłam na spacerki z wózkiem i z psem ;) ale ten czas leci! Quote
Soema Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Agaga, a Ty nie chciałaś powtórki z TYCH czasów?:hmmmm: Quote
agaga21 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Soema napisał(a):Agaga, a Ty nie chciałaś powtórki z TYCH czasów?:hmmmm: chciałam, chciałam.... Quote
ageralion Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='agaga21']WITAM:) od dawna chciałam zobaczyć ślicznotkę z twojego avatarka, ageralion i w koncu tu trafiłam :) http://img708.imageshack.us/img708/5848/dsc00354l.jpg całkiem niedawno też chodziłam na spacerki z wózkiem i z psem ;) ale ten czas leci! Uolaboga kogo me oczka tu widza :diabloti: Witamy witamy w galerii mojego wariata :grins: A mi ptasie radio donioslo, ze i Ty niedlugo znow dolaczysz do grona pieknych molosowatych :cool3: Quote
agaga21 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 ageralion napisał(a):Uolaboga kogo me oczka tu widza :diabloti: Witamy witamy w galerii mojego wariata :grins: A mi ptasie radio donioslo, ze i Ty niedlugo znow dolaczysz do grona pieknych molosowatych :cool3: a tak, tak...już pierwsze 'niby-molosowate':evil_lol: zdjęcia w galerii ale jak to znowu...? ja jestem bullwalnięta ale ostatnio serce mi spłatało figla i przez przypadek (a może to nie był wcale przypadek:roll:) pokochało mi się corsiakowatego kundla:evil_lol: w każdym razie molosy to dla mnie coś nowego ;) twoja boksia śliczna i synuś słodki. będę zaglądać:lol: Quote
ageralion Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 agaga21 napisał(a):a tak, tak...już pierwsze 'niby-molosowate':evil_lol: zdjęcia w galerii ale jak to znowu...? ja jestem bullwalnięta ale ostatnio serce mi spłatało figla i przez przypadek (a może to nie był wcale przypadek:roll:) pokochało mi się corsiakowatego kundla:evil_lol: w każdym razie molosy to dla mnie coś nowego ;) twoja boksia śliczna i synuś słodki. będę zaglądać:lol: Nie mam pojecia czemu "znowu" mi sie wkradlo :hmmmm: wstalam dopiero, pewnie wciaz jeszcze jestem w pol snie :tard: albo podswiadomie juz molosy podpinam do bulli albo odwrotnie. Przez Was TTB mi w glowie zakrecily i juz mnie co poniektorzy zdrajcami rasy nazywaja. Prawda Soema? :lmaa: Quote
Soema Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 A prawda:p Ty.... zdradliwa psico (żeby nie napisać gorzej :obrazic:) ale przynajmniej zaczynasz rozróżniać, who is who :razz: Agaga a przekonywania TŻ żeby wziąć Morisska nie mogły się złączyć w pracę nad... pchaniem wózka :hmmmm: przyjemne z pożytecznym:PROXY5: Quote
ageralion Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Soema napisał(a):Agaga a przekonywania TŻ żeby wziąć Morisska nie mogły się złączyć w pracę nad... pchaniem wózka :hmmmm: przyjemne z pożytecznym:PROXY5: Ja zawsze wiedzialam, ze Ty to zboczona jestes :errrr: A na Twoje zaczepki reagowac nie mam zamiaru, o!:siara: Quote
agaga21 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Soema napisał(a): Agaga a przekonywania TŻ żeby wziąć Morisska nie mogły się złączyć w pracę nad... pchaniem wózka :hmmmm: przyjemne z pożytecznym:PROXY5:zobaczymy za jakiś czas czy mogły czy nie mogły... ;) Quote
ageralion Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 agaga21 napisał(a):zobaczymy za jakiś czas czy mogły czy nie mogły... ;) Moze kolejna baby galeria na dogo bedzie :evil_lol: Baby to straszne som :shake::diabloti: Quote
Bailando Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ona jest po prostu boska. Normalnie patrząc na zdjęcia aż zazdroszczę jej kondycji, moja Luna niestety taka szybka nie jest.... a ten język jaki ona ma wielki jak się zmęczy :) po prostu super ... mam nadzieję, że jak już dojdziemy co z Lunką jest nie tak to również bedzie tak biegała i szalała jak Mamba. Quote
ageralion Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Bailando napisał(a):Ona jest po prostu boska. Normalnie patrząc na zdjęcia aż zazdroszczę jej kondycji, moja Luna niestety taka szybka nie jest.... a ten język jaki ona ma wielki jak się zmęczy :) po prostu super ... mam nadzieję, że jak już dojdziemy co z Lunką jest nie tak to również bedzie tak biegała i szalała jak Mamba. Tu nie ma czego zazdroscic, tu trzeba wspolczuc....nam :flaming:wymeczenie tego wariata, to czasem trudna sprawa :mad: ale nie zamienila bym jej na zadnego innego psa :eviltong: Wogole to sie pochwale, ze od pietku Alek ma wlasna lyzeczke i zaczyna jesc sloiczki i pic soczki :grins: jak tylko znow kupie mu sloiczek z marchewka, to pstrykne fotke, bo widok jest boski :evil_lol: Dzisiaj zanieslismy mocz Mamy do badania i mam wyniki. Nie wyglada to fajnie. ph8, w moczu jest bialko, nablonnieki okragle, krwinki biale i czerwone oraz liczne fosforany... rano znow do weta lecimy, niech obejrzy i powie co dalej... ciekawi mnie jedno, Mambula ma spuchnieta piczke, wiec albo zapalenie albo cieczka albo nie mam pojecia :PROXY5: Quote
magdola Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ageralion napisał(a):Tu nie ma czego zazdroscic, tu trzeba wspolczuc....nam :flaming:wymeczenie tego wariata, to czasem trudna sprawa :mad: ale nie zamienila bym jej na zadnego innego psa :eviltong: Wogole to sie pochwale, ze od pietku Alek ma wlasna lyzeczke i zaczyna jesc sloiczki i pic soczki :grins: jak tylko znow kupie mu sloiczek z marchewka, to pstrykne fotke, bo widok jest boski :evil_lol: Dzisiaj zanieslismy mocz Mamy do badania i mam wyniki. Nie wyglada to fajnie. ph8, w moczu jest bialko, nablonnieki okragle, krwinki biale i czerwone oraz liczne fosforany... rano znow do weta lecimy, niech obejrzy i powie co dalej... ciekawi mnie jedno, Mambula ma spuchnieta piczke, wiec albo zapalenie albo cieczka albo nie mam pojecia :PROXY5: a cycuchy nie są powiększone? mocz nieciekawy..... moze w koncu cieczka...taka meeeega;) Quote
ageralion Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 magdola napisał(a):a cycuchy nie są powiększone? mocz nieciekawy..... moze w koncu cieczka...taka meeeega;) Cycuchy bez zmian... Quote
magdola Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ageralion napisał(a):Cycuchy bez zmian... nie wiem.....nie bierz pod uwage najgorszego, mało ci problemow?;) Quote
ageralion Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Wlasnie mi nasiusiala mala kaluze w kuchni, w ktorej byl maly skrzep a potem siuskami z krwia zakapala podloge w przedpokoju... cieczka? :hmmmm: Quote
Kapsel Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ageralion napisał(a):Wlasnie mi nasiusiala mala kaluze w kuchni, w ktorej byl maly skrzep a potem siuskami z krwia zakapala podloge w przedpokoju... cieczka? :hmmmm: Martusiu a te kropki to różowe czy czerwone? Quote
ageralion Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Kapsel napisał(a):Martusiu a te kropki to różowe czy czerwone? Rozowe...... Quote
Kapsel Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ageralion napisał(a):Rozowe...... to cieczka... jak przywiozłam Jenny od syna to ona tez takie kropki różowe zaczęła robić i ja za tel. do weta i mu mówię że takie coś różowe kapie co to może być ia tak dalej, a on zaczął śmiać się ze mnie i mówi przez tel. pani Alino niech się pani nie denerwuje to zwykła cieczka! Myślałam że padnę bo ja nigdy suczki nie miałam :oops: .... Kapsel nie kastrowany wyobrażasz sobie co ja przeżyłam? A kiedy Mamba ostatnia cieczkę miała? Quote
ageralion Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Kapsel napisał(a):A kiedy Mamba ostatnia cieczkę miała? Ja tez suki nie mialam... a cieczka to jej pierwsza... Quote
ageralion Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Kapsel napisał(a):Martuś to w jakim ona jest wieku? :razz: Mambula rodzona w listopadzie 2008 czyli jakies 1,5 roku :) Quote
Agnezia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Gabi we wrześniu 2008 się urodziła. A cieczkę miała w sierpniu....już dawno po sterylce. Quote
Recommended Posts