Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ageralion napisał(a):
No niestety cyfrowe lustrzanki sa duze, bo sama optyka zajmuje w nim sporo miejsca. To Nikon D60 jest tez dosc ciezki... osobiscie mam Panasonica Lumix zf20 i zanim on sie nastawi zeby pstryknac zdjecie, to juz dawno chwila spiernicza...

ja też mam Lumixa :evil_lol: opcja zdjęcia w ruchu niezbyt udana :cool3:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
ja też mam Lumixa :evil_lol: opcja zdjęcia w ruchu niezbyt udana :cool3:

Nooooo dlatego moim najwiekszym osiagnieciem fotograficznym na tym sprzecie, jest fotka mewy dotykajacej wody :D

Posted

[quote name='agaga21']WITAM:)

od dawna chciałam zobaczyć ślicznotkę z twojego avatarka, ageralion i w koncu tu trafiłam :)

http://img708.imageshack.us/img708/5848/dsc00354l.jpg
całkiem niedawno też chodziłam na spacerki z wózkiem i z psem ;) ale ten czas leci!
Uolaboga kogo me oczka tu widza :diabloti: Witamy witamy w galerii mojego wariata :grins: A mi ptasie radio donioslo, ze i Ty niedlugo znow dolaczysz do grona pieknych molosowatych :cool3:

Posted

ageralion napisał(a):
Uolaboga kogo me oczka tu widza :diabloti: Witamy witamy w galerii mojego wariata :grins: A mi ptasie radio donioslo, ze i Ty niedlugo znow dolaczysz do grona pieknych molosowatych :cool3:

a tak, tak...już pierwsze 'niby-molosowate':evil_lol: zdjęcia w galerii
ale jak to znowu...?
ja jestem bullwalnięta ale ostatnio serce mi spłatało figla i przez przypadek (a może to nie był wcale przypadek:roll:) pokochało mi się corsiakowatego kundla:evil_lol:
w każdym razie molosy to dla mnie coś nowego ;)

twoja boksia śliczna i synuś słodki. będę zaglądać:lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
a tak, tak...już pierwsze 'niby-molosowate':evil_lol: zdjęcia w galerii
ale jak to znowu...?
ja jestem bullwalnięta ale ostatnio serce mi spłatało figla i przez przypadek (a może to nie był wcale przypadek:roll:) pokochało mi się corsiakowatego kundla:evil_lol:
w każdym razie molosy to dla mnie coś nowego ;)

twoja boksia śliczna i synuś słodki. będę zaglądać:lol:

Nie mam pojecia czemu "znowu" mi sie wkradlo :hmmmm: wstalam dopiero, pewnie wciaz jeszcze jestem w pol snie :tard: albo podswiadomie juz molosy podpinam do bulli albo odwrotnie. Przez Was TTB mi w glowie zakrecily i juz mnie co poniektorzy zdrajcami rasy nazywaja. Prawda Soema? :lmaa:

Posted

A prawda:p
Ty.... zdradliwa psico (żeby nie napisać gorzej :obrazic:)
ale przynajmniej zaczynasz rozróżniać, who is who :razz:
Agaga a przekonywania TŻ żeby wziąć Morisska nie mogły się złączyć w pracę nad... pchaniem wózka :hmmmm:
przyjemne z pożytecznym:PROXY5:

Posted

Soema napisał(a):
Agaga a przekonywania TŻ żeby wziąć Morisska nie mogły się złączyć w pracę nad... pchaniem wózka :hmmmm:

Ja zawsze wiedzialam, ze Ty to zboczona jestes :errrr:

A na Twoje zaczepki reagowac nie mam zamiaru, o!:siara:

Posted

Soema napisał(a):

zobaczymy za jakiś czas czy mogły czy nie mogły... ;)

Posted

Ona jest po prostu boska. Normalnie patrząc na zdjęcia aż zazdroszczę jej kondycji, moja Luna niestety taka szybka nie jest.... a ten język jaki ona ma wielki jak się zmęczy :) po prostu super ... mam nadzieję, że jak już dojdziemy co z Lunką jest nie tak to również bedzie tak biegała i szalała jak Mamba.

Posted

Bailando napisał(a):
Ona jest po prostu boska. Normalnie patrząc na zdjęcia aż zazdroszczę jej kondycji, moja Luna niestety taka szybka nie jest.... a ten język jaki ona ma wielki jak się zmęczy :) po prostu super ... mam nadzieję, że jak już dojdziemy co z Lunką jest nie tak to również bedzie tak biegała i szalała jak Mamba.

Tu nie ma czego zazdroscic, tu trzeba wspolczuc....nam :flaming:wymeczenie tego wariata, to czasem trudna sprawa :mad: ale nie zamienila bym jej na zadnego innego psa :eviltong:

Wogole to sie pochwale, ze od pietku Alek ma wlasna lyzeczke i zaczyna jesc sloiczki i pic soczki :grins: jak tylko znow kupie mu sloiczek z marchewka, to pstrykne fotke, bo widok jest boski :evil_lol:

Dzisiaj zanieslismy mocz Mamy do badania i mam wyniki. Nie wyglada to fajnie. ph8, w moczu jest bialko, nablonnieki okragle, krwinki biale i czerwone oraz liczne fosforany... rano znow do weta lecimy, niech obejrzy i powie co dalej...
ciekawi mnie jedno, Mambula ma spuchnieta piczke, wiec albo zapalenie albo cieczka albo nie mam pojecia :PROXY5:

Posted

ageralion napisał(a):
Tu nie ma czego zazdroscic, tu trzeba wspolczuc....nam :flaming:wymeczenie tego wariata, to czasem trudna sprawa :mad: ale nie zamienila bym jej na zadnego innego psa :eviltong:

Wogole to sie pochwale, ze od pietku Alek ma wlasna lyzeczke i zaczyna jesc sloiczki i pic soczki :grins: jak tylko znow kupie mu sloiczek z marchewka, to pstrykne fotke, bo widok jest boski :evil_lol:

Dzisiaj zanieslismy mocz Mamy do badania i mam wyniki. Nie wyglada to fajnie. ph8, w moczu jest bialko, nablonnieki okragle, krwinki biale i czerwone oraz liczne fosforany... rano znow do weta lecimy, niech obejrzy i powie co dalej...
ciekawi mnie jedno, Mambula ma spuchnieta piczke, wiec albo zapalenie albo cieczka albo nie mam pojecia :PROXY5:

a cycuchy nie są powiększone? mocz nieciekawy..... moze w koncu cieczka...taka meeeega;)

Posted

ageralion napisał(a):
Wlasnie mi nasiusiala mala kaluze w kuchni, w ktorej byl maly skrzep a potem siuskami z krwia zakapala podloge w przedpokoju... cieczka? :hmmmm:

Martusiu a te kropki to różowe czy czerwone?

Posted

ageralion napisał(a):
Rozowe......

to cieczka... jak przywiozłam Jenny od syna to ona tez takie kropki różowe zaczęła robić i ja za tel. do weta i mu mówię że takie coś różowe kapie co to może być ia tak dalej, a on zaczął śmiać się ze mnie i mówi przez tel. pani Alino niech się pani nie denerwuje to zwykła cieczka! Myślałam że padnę bo ja nigdy suczki nie miałam :oops: .... Kapsel nie kastrowany wyobrażasz sobie co ja przeżyłam?
A kiedy Mamba ostatnia cieczkę miała?