Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje za gratulacje :loveu: Alek nie ma wyjscia i juz od urodzenia wredna matka skazala go na boksiowiroze :evil_lol:

A ty mi sie tam nie utopisz??

Ale jestem powazna jak ogladam TV :lol:

A tutaj sie kloce z pania...:mad:

Posted

Odpowiem jak kazda matka: najslodsze na swiecie :eviltong:

A tak na serio, to nie moge sie doczekac kiedy Alek urosnie i zacznie meczyc boksiolka :evil_lol:

A tak poza tym, to znow nam sunia smierdzi i lysieje :placz::placz:
Bylismy dzisiaj u weta i zostaly pobrane zeskrobiny. POdejrzenia pada na gronkowca znow i na nuzyce :-( jutro albo w piatek beda wyniki...

Posted

Niestety musze pokazac, jak to moj TZ zneca sie nad psem (dzisiaj stracilismy ostatnia pileczke :shake:)

Mooooooja!!!!!

No co!?

No sprobuj mi zabrac!

Z tym jezorem to wygrala :evil_lol:

Posted

Niestety musze pokazac, jak to moj TZ zneca sie nad psem (dzisiaj stracilismy ostatnia pileczke :shake:)

Mooooooja!!!!!

No co!?

No sprobuj mi zabrac!

Z tym jezorem to wygrala :evil_lol:

Posted

super fotki ! i te z maluszkiem i te ze spaceru :-)

widzę, że Mambusia ciepło przyjęła nowego członka rodziny :-) mądra dziewczynka :-)

Posted

[quote name='Yana']widzę, że Mambusia ciepło przyjęła nowego członka rodziny :-) mądra dziewczynka :-)[/QUOTE]
Nie miala wyjscia :diabloti: Za duzo siedzialam i gadalam jej o nowym braciszku, dziewczyna byla przygotowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ageralion']Nie miala wyjscia :diabloti: Za duzo siedzialam i gadalam jej o nowym braciszku, dziewczyna byla przygotowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

grunt to rozmowa :evil_lol:

Posted

[quote name='ageralion']No ba :D szkoda tylko, ze nie slucha jak jej tlumacze zeby nie ciagnela i nie skakala na gosci :angryy:[/QUOTE]
Wyrobi się.. jak Ty taka duuuuzia to co ma biedna robić:evil_lol: skakać musi :niewiem:

Posted

Marta, te zdjęcia dwóch Twoich dzieciaczków BOSKIE :loveu: Powinnaś wysłać je na jakiś prestiżowy konkurs :lol: a na ostatnich Twoja córeczka wygląda na niezła łobuziarę :evil_lol: