Bailando Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Kurcze jak można patrzeć na topiącego sie psa i mu nie pomóc :( poza tym myślałam, że wszytski psy potrafią pływać Quote
Agnezia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Nie wszystkie. Moja Gabi też nie potrafi. Też ją raz musiałam wyciągać z wody mimo że była tylko po kolana. Ona stała sztywna w tej wodzie i za nic nie chciała nawet się ruszyć. Quote
ageralion Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Ona sie zaplatala w jakies rosliny i poszla pod wode... Quote
Soema Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Zaginiona Zuzia też się w stawie utopiła :( :( ehhhh Quote
Kapsel Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Soema napisał(a):Zaginiona Zuzia też się w stawie utopiła :( :( ehhhh ojej ta koło Poznania? :shake::shake::shake: Quote
Soema Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Kapsel napisał(a):ojej ta koło Poznania? :shake::shake::shake: Tak... jak Mambula? Quote
ageralion Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Soema napisał(a):jak Mambula? Mambuli przestalam dawac Encorton, po tym jak w srode znow miala skrzep w moczu i sikala jak najeta. Dostaje natomiast clemastyne i te krople na siersc. Drapie sie ale nie tak intensywnie jeszce, moze te krople faktycznie dzialaja... jesli znow bedzie kiepsko z jej drapaniem odwiedzimy weta i bedziemy dalej myslec... Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ageralion napisał(a): i te krople na siersc. co za krople????? Quote
ageralion Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 agnieszka32 pisala o nich na watku swojej piczki.. efa olie Quote
ageralion Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [CENTER]A ja cos dla Was mam :cool3: [video=youtube;z_EVfmt4yVE]http://www.youtube.com/watch?v=z_EVfmt4yVE[/video] Ja nie wiem czemu ona tak sie sztachala jego pielucha :evil_lol: [/CENTER] Quote
Bailando Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Super filmik. Co do pieluchy to może jakiś inny zapach, który jej się spodobał :) a może chciała go pobujać :D Quote
Yana Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ageralion napisał(a):A ja na dzien dobry mam dola :shake: Ostatnio pisalam, ze kolega stracil bokserke na serce... kupil nowa i to z hodowli. Bylam z niego taka dumna. Nie zdarzylam mu porzadnie pogratulowac i zobaczyc malej... utopila sie w jeziorze :placz:Dal ja siostrze na spacer i jak mala wskoczyla do jeziora i zaczela sie topic nikt jej nie uratowal :placz:(siostra plywac ne potrafi, a jej chlopak nie chcial sobie spodni zamoczyc) :angryy: Ludzie sa beznadziejni :sadCyber: jestem w szoku... Quote
Bailando Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Po proszę jakieś nowe zdjęcia czarnulki :) i tego małego słodziaka :) Pozdrawiam Quote
Kapsel Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Marta filmik rewelacja, normalnie rewelacja. Ta Twoja Mamba jest NIEMOŻLIWA! :D:D:D Quote
magdola Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 ageralion napisał(a):A ja cos dla Was mam :cool3: [video=youtube;z_EVfmt4yVE]http://www.youtube.com/watch?v=z_EVfmt4yVE[/video] Ja nie wiem czemu ona tak sie sztachala jego pielucha :evil_lol: Ja tez takie chce....."to białe":D a Mambe dopero na koncu zauwazyłam:) Quote
ageralion Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Ta nudzic sie u nas nie mozna ;) Dzisiaj znow latalam na szmacie, trzy kaluze musialam wycierac w domu i ciagle na dwor latac, bo Mambie sie sikaczka znow wlaczyla. Znow skrzepy w moczu sa niestety - dzisiaj podalam encorton (steryd). Tak dluzej byc nie moze, jutro jedziemy do weta i jesli rozlozy lapy bezradnie, to zmieniam lekarza... A teraz cos weselszego, a co! Poniedzialkowe wariacje na wybiegu dla psow :cool3: Quote
ageralion Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 .......................................... Quote
Yana Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 latająca Mamba :evil_lol: super foteczki, jak ładnie wyszły... muszę sobie jakiś nowy aparat sprawić, bo moim wogóle nie wychodzą takie fotki w ruchu :roll: Quote
ageralion Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Yana napisał(a):latająca Mamba :evil_lol: super foteczki, jak ładnie wyszły... muszę sobie jakiś nowy aparat sprawić, bo moim wogóle nie wychodzą takie fotki w ruchu :roll: Cyfrowe lustrzanki sa genialne... szkoda ze w czerwcu siostra wyjezdza razem z aparatem :placz: chyba pora odkladac jakies zaskorniki na aparat, bo jestem w nim zakochana poprostu :loveu: A jezor ma dlugasny, widac to szczegolnie jak lize Alka wielkosc jezyka psa = wielkosci buzi syna :evil_lol: Quote
Yana Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 ageralion napisał(a):Cyfrowe lustrzanki sa genialne... szkoda ze w czerwcu siostra wyjezdza razem z aparatem :placz: chyba pora odkladac jakies zaskorniki na aparat, bo jestem w nim zakochana poprostu :loveu: A jezor ma dlugasny, widac to szczegolnie jak lize Alka wielkosc jezyka psa = wielkosci buzi syna :evil_lol: a jaki to aparat ? i jakiej jest wielkości ? bo ja bym chciała dobry, ale niezbyt duży aparat, żeby był taki poręczny... Quote
ageralion Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Yana napisał(a):a jaki to aparat ? i jakiej jest wielkości ? bo ja bym chciała dobry, ale niezbyt duży aparat, żeby był taki poręczny... No niestety cyfrowe lustrzanki sa duze, bo sama optyka zajmuje w nim sporo miejsca. To Nikon D60 jest tez dosc ciezki... osobiscie mam Panasonica Lumix zf20 i zanim on sie nastawi zeby pstryknac zdjecie, to juz dawno chwila spiernicza... Quote
Recommended Posts