Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wszystkie. Moja Gabi też nie potrafi. Też ją raz musiałam wyciągać z wody mimo że była tylko po kolana. Ona stała sztywna w tej wodzie i za nic nie chciała nawet się ruszyć.

Posted

Soema napisał(a):
jak Mambula?

Mambuli przestalam dawac Encorton, po tym jak w srode znow miala skrzep w moczu i sikala jak najeta. Dostaje natomiast clemastyne i te krople na siersc. Drapie sie ale nie tak intensywnie jeszce, moze te krople faktycznie dzialaja... jesli znow bedzie kiepsko z jej drapaniem odwiedzimy weta i bedziemy dalej myslec...

Posted

[CENTER]A ja cos dla Was mam :cool3:

[video=youtube;z_EVfmt4yVE]http://www.youtube.com/watch?v=z_EVfmt4yVE[/video]

Ja nie wiem czemu ona tak sie sztachala jego pielucha :evil_lol:
[/CENTER]

Posted

ageralion napisał(a):
A ja na dzien dobry mam dola :shake:

Ostatnio pisalam, ze kolega stracil bokserke na serce... kupil nowa i to z hodowli. Bylam z niego taka dumna. Nie zdarzylam mu porzadnie pogratulowac i zobaczyc malej... utopila sie w jeziorze :placz:Dal ja siostrze na spacer i jak mala wskoczyla do jeziora i zaczela sie topic nikt jej nie uratowal :placz:(siostra plywac ne potrafi, a jej chlopak nie chcial sobie spodni zamoczyc) :angryy: Ludzie sa beznadziejni :sadCyber:

jestem w szoku...

Posted

ageralion napisał(a):
A ja cos dla Was mam :cool3:

[video=youtube;z_EVfmt4yVE]http://www.youtube.com/watch?v=z_EVfmt4yVE[/video]

Ja nie wiem czemu ona tak sie sztachala jego pielucha :evil_lol:

Ja tez takie chce....."to białe":D a Mambe dopero na koncu zauwazyłam:)

Posted

Ta nudzic sie u nas nie mozna ;) Dzisiaj znow latalam na szmacie, trzy kaluze musialam wycierac w domu i ciagle na dwor latac, bo Mambie sie sikaczka znow wlaczyla. Znow skrzepy w moczu sa niestety - dzisiaj podalam encorton (steryd). Tak dluzej byc nie moze, jutro jedziemy do weta i jesli rozlozy lapy bezradnie, to zmieniam lekarza...

A teraz cos weselszego, a co! Poniedzialkowe wariacje na wybiegu dla psow :cool3:

Posted

latająca Mamba :evil_lol: super foteczki, jak ładnie wyszły... muszę sobie jakiś nowy aparat sprawić, bo moim wogóle nie wychodzą takie fotki w ruchu :roll:

Posted

Yana napisał(a):
latająca Mamba :evil_lol: super foteczki, jak ładnie wyszły... muszę sobie jakiś nowy aparat sprawić, bo moim wogóle nie wychodzą takie fotki w ruchu :roll:

Cyfrowe lustrzanki sa genialne... szkoda ze w czerwcu siostra wyjezdza razem z aparatem :placz: chyba pora odkladac jakies zaskorniki na aparat, bo jestem w nim zakochana poprostu :loveu:

A jezor ma dlugasny, widac to szczegolnie jak lize Alka wielkosc jezyka psa = wielkosci buzi syna :evil_lol:

Posted

ageralion napisał(a):
Cyfrowe lustrzanki sa genialne... szkoda ze w czerwcu siostra wyjezdza razem z aparatem :placz: chyba pora odkladac jakies zaskorniki na aparat, bo jestem w nim zakochana poprostu :loveu:

A jezor ma dlugasny, widac to szczegolnie jak lize Alka wielkosc jezyka psa = wielkosci buzi syna :evil_lol:

a jaki to aparat ? i jakiej jest wielkości ? bo ja bym chciała dobry, ale niezbyt duży aparat, żeby był taki poręczny...

Posted

Yana napisał(a):
a jaki to aparat ? i jakiej jest wielkości ? bo ja bym chciała dobry, ale niezbyt duży aparat, żeby był taki poręczny...

No niestety cyfrowe lustrzanki sa duze, bo sama optyka zajmuje w nim sporo miejsca. To Nikon D60 jest tez dosc ciezki... osobiscie mam Panasonica Lumix zf20 i zanim on sie nastawi zeby pstryknac zdjecie, to juz dawno chwila spiernicza...