ageralion Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Nie podobaly sie fotki? to nie... pokaze wam jezor :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Yana Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jak to ? to Mambusia nie ma własnej poduszki :crazyeye: i musi bidulka czekać aż pan do pracy wyjdzie :crazyeye: oj, nieładnie :mad: Quote
ageralion Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Mamba i wlasna poduszka?? Pies musi wiedziec gdzie jest jego miejsce!!! :mad: (na naszych poduszkach, spiac pomiedzy nami i spychajac TZ na podloge) Quote
ageralion Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Ha a co ja wlasnie znalazlam. W jednym z numerow gazety Przyjaciel Pies gdzies z 2005 roku jest napisane o czarnych bokserach. Cytuje ,,W 1926 roku odrzucono umaszczenie czarne (będące efektem wprowadzenia domieszki krwi sznaucera)" Biedaki nie wiedzieli co robili, przeciez czarnulki sa najpiekniejsze :eviltong: ale tak naprawde, to chyba faktycznie nei ma typowo czarnych bokserow, u kazdego ktorego znam, pod wplywem slonca pokazuja sie pregi. czekam na Rokiego i jego umaszczenie za rok, moze to bedzie typowy czarnulek. Quote
Yana Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ageralion napisał(a):Ha a co ja wlasnie znalazlam. W jednym z numerow gazety Przyjaciel Pies gdzies z 2005 roku jest napisane o czarnych bokserach. Cytuje ,,W 1926 roku odrzucono umaszczenie czarne (będące efektem wprowadzenia domieszki krwi sznaucera)" Biedaki nie wiedzieli co robili, przeciez czarnulki sa najpiekniejsze :eviltong: ciekawe dlaczego odrzucono to umaszenie :roll: przecież mogło być jak w dogach - różne kolorki Quote
ageralion Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Pewnie jak czesto, bylo to widzimisie ludzi spisujacych wzorzec rasy. Czyz te mordki nie sa przepiekne? Ares (szuka domku tak wogole) Roki Negri Quote
ageralion Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Albo juz te z wysokiej polki wystawowej: Margot Benignus (http://www.bokserbenignus.republika.pl/nowy/margot.shtml) Jazzman (Boxer Forum :: Czarne boksery ?) Weiss dei Centurioni (Boxer dei Centurioni - Ch. Weiss dei Centurioni) Quote
Yana Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 nie wiem jak inne, ale Margot nie jest czarna ;) jest ciemno-brązowa, pręgowana Quote
ageralion Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Jak sie dobrze przyjrzec, to chyba kazdyemu czarnuszkami pod wplywem slonca pojawiaja sie prazki. Moja ma ich tez kilka, wczesniej nie miala zadnego. Roki nie mial wogole zadnego prazka ale on sieddzial zamkniety bez sloneczka. Yoga, ktroa widzialam przed latem, tez byla czarniutka ale wlascicele twierdzili ze latem ma psaemke rude ;) Moze juz faktyczne nie ma typowo czarnych boksiow tylko bardzo ciemno pregowane... Co nie zmienia faktu, ze to moja wieeeelka slabosc :eviltong: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Czy Negri to nie sunia z rzeszowskiego schroniska przypadkiem:razz: Mamba cudaśna:loveu: Quote
ageralion Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Moniek193 napisał(a):Czy Negri to nie sunia z rzeszowskiego schroniska przypadkiem:razz: Bardzo mozliwe, ze wlasnie tam zostala wypatrzona. Teraz nie sprawdze, bo dupke grzeje w domku ;) Quote
.Agata. Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 http://img223.imageshack.us/img223/4250/wk54iq4.jpg :-o jakie cuudo !! :loveu::loveu: Quote
ageralion Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 No to z dziewczynki zrobila mi sie kobita. Mambula ma pierwsza cieczke :multi: Quote
.Agata. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ageralion napisał(a):No to z dziewczynki zrobila mi sie kobita. Mambula ma pierwsza cieczke :multi: Gratulacje :smilecol: Quote
Moniek193 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ageralion napisał(a):Bardzo mozliwe, ze wlasnie tam zostala wypatrzona. Teraz nie sprawdze, bo dupke grzeje w domku ;) Był u nas swego czasu 'napływ' bokserów w naszym schronie, było ich wtedy aż 3 i w tym chyba właśnie Negri:loveu: Były nawet jej fotki z domku u nas na wątku:loveu: Kochaana czarnulka:multi: Quote
ageralion Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Był u nas swego czasu 'napływ' bokserów w naszym schronie, było ich wtedy aż 3 i w tym chyba właśnie Negri:loveu: Były nawet jej fotki z domku u nas na wątku:loveu: Kochaana czarnulka:multi: Ludzie jej nie chcieli przez ta narosl na dziasle. Ale po zabiegu pewnie sie o nia bili co? :cool3: Quote
Moniek193 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ageralion napisał(a):Ludzie jej nie chcieli przez ta narosl na dziasle. Ale po zabiegu pewnie sie o nia bili co? :cool3: Oj tak, miała tą narośl pamiętam:razz: Ale chyba była pani która już wcześniej się nią ineteresowała:roll: Nie wiem kto ją dokładnie zaadoptował, ale fotki z domku było cudne:loveu: Quote
ageralion Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 kamilqax95x napisał(a):ale piękna psinka <3 A jaka niesforna :evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='ageralion'] Ale to zdjęcie jest zabójcze xD... taki psotnik mały :D Quote
ageralion Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Bueheheheh ja juz nie pamietam jak ona taka slodka i mala byla :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 czarna mamba :loveu::loveu: sliczna :cool3: Quote
ageralion Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Proponuje spedzic z nia tydzien czasu i poznac ADHD. Bedzie duuuza lyzka dziegciu w beczce tego slodkiego miodu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 hehe :D wole nie ryzykować :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts