Moniek193 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ageralion napisał(a):Hehehehe no to nie widzialas jak jemy cos smacznego, a ona chce kawalek. Ma taka madra mine i tak ladnie sama z siebie siada i daje na zmiane lapki bez proszenia. Pieknie pokazuje jaka z niej madra dziewczyna. Wsio bylo by pieknie, gdyby nie ta kapiaca slina na podloge :mad: Ja mam chyba mala aktorke w domu :evil_lol: Skad ja to znam:evil_lol: Wszytsko sie zgadza:evil_lol: Quote
.Agata. Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Napisał ageralion Hehehehe no to nie widzialas jak jemy cos smacznego, a ona chce kawalek. Ma taka madra mine i tak ladnie sama z siebie siada i daje na zmiane lapki bez proszenia. Pieknie pokazuje jaka z niej madra dziewczyna. Wsio bylo by pieknie, gdyby nie ta kapiaca slina na podloge :mad: Ja mam chyba mala aktorke w domu :evil_lol: Skad ja to znam:evil_lol: Wszytsko sie zgadza:evil_lol: to ja też się podpisuję ale cóż taki bokserzy urok :loveu::loveu: Też mam prawie taką Czarną Mambę - tylko w naszej galerii bardziej kudłate :evil_lol: Nadziwić się nie mogę - czarny boksio :loveu:O białym marzę i dla przeciwieństwa czarny by był fajny :cool3: Quote
Moniek193 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Agata_Roki napisał(a):O białym marzę i dla przeciwieństwa czarny by był fajny :cool3: Czytasz w moich myslach:razz::evil_lol:?? Quote
Yana Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 witanko :loveu: co słychać u ślicznej czarnulki i jej pańci ? :lol: Quote
ageralion Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Te zdjecia sa bezbledne :evil_lol: A bida jest, nie pomyslalam o wstawieniu tutaj linka :oops:, naprawiam bleda http://www.dogomania.pl/forum/f1170/roki-pogryziony-czarny-bokser-walczy-o-zycie-w-schronisku-140378/ Quote
Patisa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 jets urocza http://img200.imageshack.us/img200/3066/dsc0162d.jpg http://img19.imageshack.us/img19/913/dsc0121usu.jpg :loveu::loveu::loveu: Ale Twoja czarnulka i tak jest super najoryginalniejsza...:cool3: czarne boksio teraz kolejna Czarna Bida szuka domu...:-( Quote
ageralion Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Nie bylo co pstrykac, bo Mambie zielone gluty wisialy z nosa :eviltong: Quote
Moniek193 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ageralion napisał(a):Nie bylo co pstrykac, bo Mambie zielone gluty wisialy z nosa :eviltong: Mi by to nie przeszkadzalo:eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Moniek193 napisał(a):Mi by to nie przeszkadzalo:eviltong: Mi tez nie :eviltong: Quote
ageralion Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 O jaaaa :roll: Dajcie mi zalatwic domek dla Rokiego i sprobuje cos popstrykac tej mojej lobuzicy ;) Quote
Moniek193 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ageralion napisał(a):O jaaaa :roll: Dajcie mi zalatwic domek dla Rokiego i sprobuje cos popstrykac tej mojej lobuzicy ;) Oki, zgadzam siem:multi: Quote
.Agata. Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To my też niecierpliwie czekamy na zdjęcia :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 I ja z Laruchną również czekam... niecierpliwie.! :diabloti::loveu: Quote
ageralion Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Kurcze ale zaniedbalam galerie, az wstyd :oops: Musze odkurzyc aparat nareszcie i popstrykac cos. Ostatnio mi sie mala plumkala w rzece :evil_lol: Plasala po plytkim plasala i nagle grunt sie skonczyl i bach pod wode. Ale miala mine zdziwiona, za drugim razem jak znow pod wode poszla, to juz odrazu wiedziala, ze do brzegu ma plynac :cool3: Ale miala frajde. Quote
Moniek193 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ageralion napisał(a):Kurcze ale zaniedbalam galerie, az wstyd :oops: Musze odkurzyc aparat nareszcie i popstrykac cos. Ostatnio mi sie mala plumkala w rzece :evil_lol: Plasala po plytkim plasala i nagle grunt sie skonczyl i bach pod wode. Ale miala mine zdziwiona, za drugim razem jak znow pod wode poszla, to juz odrazu wiedziala, ze do brzegu ma plynac :cool3: Ale miala frajde. Hehe miała kąpanko:evil_lol: Czekam na fociaki:diabloti::loveu: Quote
Kamila_ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Czarnuszka :loveu: umaszczenie powalające, u nas w mieście tylko jeden taki :cool1: pozdrawiamy! Quote
Soema Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ageralion napisał(a):O jaaaa :roll: Dajcie mi zalatwic domek dla Rokiego i sprobuje cos popstrykac tej mojej lobuzicy ;) Gdzie foty?:eviltong: Quote
Yana Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 no własnie, Roki w domu, a my chcemy wiedzieć co słychać u Mamby :mad: Quote
ageralion Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 No wlasnie, az wstyd ze tak zaniedbalam galerie :oops: Dzisiaj przymierzalam kafle w przedpokoju i kuchni. Mamba stala i machala ogonrm, chyba jej sie spodobaly. Jka zapytalam czy sie podoba, szczeknela z aprobata :evil_lol: Baba pelnym pyskiem hihihihi Quote
vege* Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ageralion nie mogę się dopatrzeć na tych zdjęciach jakiego koloru jest Mamba ona jest czarna czy pręgowana? Bo jak czarna to ja pierwszy raz takiego boksera widzę xD Quote
ageralion Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 vege* napisał(a):ageralion nie mogę się dopatrzeć na tych zdjęciach jakiego koloru jest Mamba ona jest czarna czy pręgowana? Bo jak czarna to ja pierwszy raz takiego boksera widzę xD Heheheh no to przedstawiam Ci czarna Mambe ;) teraz od slonca ma delikatne rude prazki gdzie nie gdzie ale zima czarniutenka :loveu: Sa takie boksie, jednego niedawno ze schronu wyciagalam inne mozna obejrzec na stronie fundacji SOS, zapraszam sa naprawde przepiekne :cool3: Niedawno tez wstawialam fotki Jogi, z ktora Mambula bawila si ena wybiegu dla psiakow, tez czarna bokserka ale z brazowymi oczami... diaboliczny efekt :evil_lol: Quote
vege* Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Mamba jest boska, naprawdę mi się ta bokserka podoba :) pierwszy raz widzę czarnego boksia cudo!!! :) :loveu: czarny to mój ulubiony kolor jeśli chodzi o umaszczenie u psów i ogólnie :) moja ciocia też miała bokserka, ale kopiowanego (ogon i uszy) takiego już dostała, psiak był świetny miał na imię Dżyngis, ale niestety dwa lata temu zdechł dożył 13 lat. Quote
ageralion Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 vege* napisał(a):Mamba jest boska, naprawdę mi się ta bokserka podoba :) pierwszy raz widzę czarnego boksia cudo!!! :) :loveu: czarny to mój ulubiony kolor jeśli chodzi o umaszczenie u psów i ogólnie :) moja ciocia też miała bokserka, ale kopiowanego (ogon i uszy) takiego już dostała, psiak był świetny miał na imię Dżyngis, ale niestety dwa lata temu zdechł dożył 13 lat. A dziekujemy za komplementy :oops: Czarny to tez moje ulubione umaszczenie ;) moja dostalam niestety z cietym ogonem i to jeszcze robota spartaczona, bo za krotko :shake: Quote
ageralion Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Nie mam kiedy pstryknac fotek takich z prawdziwego zdarzenia w plenerze i wogole :shake: ale zeby nie bylo, baokser to tez moze byc kanapowiec :eviltong: ogladamy tv, jak widze psiaka w ekranie to szczekam :evil_lol: jednozebny usmiech jak pan wyjdzie do pracy odrazu wskakuje na jego podusie :mad: Quote
Recommended Posts