Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ageralion napisał(a):
Hehehehe no to nie widzialas jak jemy cos smacznego, a ona chce kawalek. Ma taka madra mine i tak ladnie sama z siebie siada i daje na zmiane lapki bez proszenia. Pieknie pokazuje jaka z niej madra dziewczyna. Wsio bylo by pieknie, gdyby nie ta kapiaca slina na podloge :mad: Ja mam chyba mala aktorke w domu :evil_lol:

Skad ja to znam:evil_lol: Wszytsko sie zgadza:evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał ageralion
Hehehehe no to nie widzialas jak jemy cos smacznego, a ona chce kawalek. Ma taka madra mine i tak ladnie sama z siebie siada i daje na zmiane lapki bez proszenia. Pieknie pokazuje jaka z niej madra dziewczyna. Wsio bylo by pieknie, gdyby nie ta kapiaca slina na podloge :mad: Ja mam chyba mala aktorke w domu :evil_lol:
Skad ja to znam:evil_lol: Wszytsko sie zgadza:evil_lol:

to ja też się podpisuję ale cóż taki bokserzy urok :loveu::loveu:

Też mam prawie taką Czarną Mambę - tylko w naszej galerii bardziej kudłate :evil_lol:

Nadziwić się nie mogę - czarny boksio :loveu:O białym marzę i dla przeciwieństwa czarny by był fajny :cool3:

Posted

Kurcze ale zaniedbalam galerie, az wstyd :oops: Musze odkurzyc aparat nareszcie i popstrykac cos. Ostatnio mi sie mala plumkala w rzece :evil_lol: Plasala po plytkim plasala i nagle grunt sie skonczyl i bach pod wode. Ale miala mine zdziwiona, za drugim razem jak znow pod wode poszla, to juz odrazu wiedziala, ze do brzegu ma plynac :cool3: Ale miala frajde.

Posted

ageralion napisał(a):
Kurcze ale zaniedbalam galerie, az wstyd :oops: Musze odkurzyc aparat nareszcie i popstrykac cos. Ostatnio mi sie mala plumkala w rzece :evil_lol: Plasala po plytkim plasala i nagle grunt sie skonczyl i bach pod wode. Ale miala mine zdziwiona, za drugim razem jak znow pod wode poszla, to juz odrazu wiedziala, ze do brzegu ma plynac :cool3: Ale miala frajde.

Hehe miała kąpanko:evil_lol:
Czekam na fociaki:diabloti::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

No wlasnie, az wstyd ze tak zaniedbalam galerie :oops: Dzisiaj przymierzalam kafle w przedpokoju i kuchni. Mamba stala i machala ogonrm, chyba jej sie spodobaly. Jka zapytalam czy sie podoba, szczeknela z aprobata :evil_lol: Baba pelnym pyskiem hihihihi

Posted

ageralion nie mogę się dopatrzeć na tych zdjęciach jakiego koloru jest Mamba ona jest czarna czy pręgowana? Bo jak czarna to ja pierwszy raz takiego boksera widzę xD

Posted

vege* napisał(a):
ageralion nie mogę się dopatrzeć na tych zdjęciach jakiego koloru jest Mamba ona jest czarna czy pręgowana? Bo jak czarna to ja pierwszy raz takiego boksera widzę xD

Heheheh no to przedstawiam Ci czarna Mambe ;) teraz od slonca ma delikatne rude prazki gdzie nie gdzie ale zima czarniutenka :loveu: Sa takie boksie, jednego niedawno ze schronu wyciagalam inne mozna obejrzec na stronie fundacji SOS, zapraszam sa naprawde przepiekne :cool3: Niedawno tez wstawialam fotki Jogi, z ktora Mambula bawila si ena wybiegu dla psiakow, tez czarna bokserka ale z brazowymi oczami... diaboliczny efekt :evil_lol:

Posted

Mamba jest boska, naprawdę mi się ta bokserka podoba :) pierwszy raz widzę czarnego boksia cudo!!! :) :loveu: czarny to mój ulubiony kolor jeśli chodzi o umaszczenie u psów i ogólnie :) moja ciocia też miała bokserka, ale kopiowanego (ogon i uszy) takiego już dostała, psiak był świetny miał na imię Dżyngis, ale niestety dwa lata temu zdechł dożył 13 lat.

Posted

vege* napisał(a):
Mamba jest boska, naprawdę mi się ta bokserka podoba :) pierwszy raz widzę czarnego boksia cudo!!! :) :loveu: czarny to mój ulubiony kolor jeśli chodzi o umaszczenie u psów i ogólnie :) moja ciocia też miała bokserka, ale kopiowanego (ogon i uszy) takiego już dostała, psiak był świetny miał na imię Dżyngis, ale niestety dwa lata temu zdechł dożył 13 lat.

A dziekujemy za komplementy :oops: Czarny to tez moje ulubione umaszczenie ;) moja dostalam niestety z cietym ogonem i to jeszcze robota spartaczona, bo za krotko :shake:

Posted

Nie mam kiedy pstryknac fotek takich z prawdziwego zdarzenia w plenerze i wogole :shake: ale zeby nie bylo, baokser to tez moze byc kanapowiec :eviltong:

ogladamy tv, jak widze psiaka w ekranie to szczekam :evil_lol:

jednozebny usmiech

jak pan wyjdzie do pracy odrazu wskakuje na jego podusie :mad: