Patisa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 O Boże...!:crazyeye: Jakie cudo! :loveu: Ucałuj w to: http://img7.imageshack.us/img7/2598/img0069wvn.jpg piękne Pysidło ode mnie!:loveu::loveu::loveu: Quote
ageralion Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Ucaluje jak tylko sie obudzi, bo teraz jak widzisz na zalaczonym obrazku, sie troche zaslonila :eviltong: A jak chrapie... Quote
Moniek193 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ulallalla fotki:loveu: Ale ona cudna:loveu:;) Quote
ageralion Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Dobrze, ze mamba tego nie czyta, w tylku by sie jej poprzewracalo :evil_lol: Nie zdarzylam jej ucalowac, bo TŻ na spacer ja zabral. Ucaluje jak tylko worci ;) Quote
Onomato-Peja Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 piękna ta Twoja Czarna Mamba :loveu: ooł .. :oops: nawet nie spojrzałam na tytuł to pisząc xD Quote
ageralion Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Witamy po weekendzie :p Jaaaak mi sie nic nie chce :placz: No ale zdjecia obiecalam, wiec powstawiam kilka ;) Za podeptanie kwiatkow babci, trafilam w niewole (i tak po 3h spacerze powinnam odpoczac ale ciiii :eviltong:) Mmm co to za zapachy?? Raaany ile mozna czekac na kawalek miecha?? :evil_lol: A tu zabki mi wyszly :loveu: Quote
ageralion Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 No to pora porozrabiac. Kijek! (i co z tego, ze to babcina ozdoba??!!) Oj kwiatki tez wytrzymaja...:evil_lol: No to kijka ciag dalszy... No i padlam, tyle nowych wrazen... Quote
Yana Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 cudeńko :loveu: moją też do płota musiałam przywiązać, bo z kotem chciała się bić :cool3: a kot też bardzo bojowy był :cool3: Quote
ageralion Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Yana napisał(a):cudeńko :loveu: moją też do płota musiałam przywiązać, bo z kotem chciała się bić :cool3: a kot też bardzo bojowy był :cool3: Hehehe a czytalam cos o przelewie krwi itp ;) Moja wczoraj biegala dobre 10 min tuz obok kota. Byla tak zaaferowana pileczka, ze go nie zauwazyla :evil_lol: Po 10 minutach prawie go zdeptala, wtedy jez na grzbiecie sie pojawil ale nie podeszla blizej i udalo mi sie ja odciagnac pileczka :diabloti: Ona czasem taki ciolek jest :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 http://img23.imageshack.us/img23/6668/1081480.jpg Widać ze dziewczynka:loveu:Taka słodziutka panienka:loveu::evil_lol: http://img8.imageshack.us/img8/3527/1081511.jpg Hahaha:D http://img76.imageshack.us/img76/3163/1081522.jpg Moje biedactwo padło:loveu::evil_lol: Musze ją poglasiać jakos:hmmmm: O moze tak:multi: Quote
ageralion Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Piekne glaskanko. Ale zeby ja poglaskac, najpierw musisz opanowac mojego szatana z ADHD, zeby: a) nie dostac w zeby z wyskoku b) nie zostac podrapana poprzez skakanie c) zostac czysta i w calych spodniach/rajstopach/spodnicy d) miec wszystkie zeby e) nie zostac pogryziona po rekach i osliniona po uszach, twarzy, rekach, wlosach i wszedzie gdzie siegnie f) wszystko czego jeszcze sobie nie jestes w stanie wyobrazic, a co robi moja suka jak jest podniecona gosciem w domu :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Najgorsze jest to, ze nikt mi nie wierzy, ze jak wychodza ona poprostu idzie spac i jest swiety spokoj. MOja matka jest przerazona tygodniem ze mna i Mamba na wywczasie. Ona mysli, ze caly tydzien bedzie wygladal tak, jak opisalam powyzej :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ageralion napisał(a):Piekne glaskanko. Ale zeby ja poglaskac, najpierw musisz opanowac mojego szatana z ADHD, zeby: a) nie dostac w zeby z wyskoku b) nie zostac podrapana poprzez skakanie c) zostac czysta i w calych spodniach/rajstopach/spodnicy d) miec wszystkie zeby e) nie zostac pogryziona po rekach i osliniona po uszach, twarzy, rekach, wlosach i wszedzie gdzie siegnie f) wszystko czego jeszcze sobie nie jestes w stanie wyobrazic, a co robi moja suka jak jest podniecona gosciem w domu :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Najgorsze jest to, ze nikt mi nie wierzy, ze jak wychodza ona poprostu idzie spac i jest swiety spokoj. MOja matka jest przerazona tygodniem ze mna i Mamba na wywczasie. Ona mysli, ze caly tydzien bedzie wygladal tak, jak opisalam powyzej :evil_lol: :D a) w zeby juz ze 100 razy dostalam a jak mialam aparat to dopiero bolalo:placz: ALe Sara sie oczywsice tym nie przejmuje:shake::evil_lol: b)Juz mialam raz taka blizne od szyji po dekolt:loveu: c)Rajstopy nie maja szans nawet z Sara ale spodnie bym ciala miec:eviltong: d)Zeby tez bym ciala miec:evil_lol: e)Slina i ugryzienia mi nie straszne mam to na co dzien :evil_lol: f) Np. zrzucanie wszytskiego przy tanczeniu z radosci:evil_lol:, wnoszenie brudnych zabawek z pola do domu:roll::evil_lol:, plus zrzucanie z siebie maximum siersci?? A wiec jestem gotowa:diabloti: Quote
ageralion Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 A jestes gotowa na kilka godzin skumulowanych zachowan, ktore napisalam wyzej? Wlasnie wyszla odemnie kolezanmka, ktora zapierala sie ze zameczy mojego psa :roll: wyszla tak padnieta, ze boje sie iz nie wroci :diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ageralion napisał(a):A jestes gotowa na kilka godzin skumulowanych zachowan, ktore napisalam wyzej? Wlasnie wyszla odemnie kolezanmka, ktora zapierala sie ze zameczy mojego psa :roll: wyszla tak padnieta, ze boje sie iz nie wroci :diabloti: Spokjnie ja tez mam boksera i zna to wszytsko:evil_lol: Znam ten bol:diabloti::evil_lol: Jade do Was:evil_lol::cool3: Quote
ageralion Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Heheheh kazdy tak mowi, a potem ucieka w poplochu. Pies szatana jak nic :diabloti: Quote
Yana Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 mi też nikt nie chce wierzyć, że moja to na codzień bardzo spokojny, grzeczny pies i tylko jak ktoś do domu przychodzi to świra dostaje :evil_lol: Quote
aneczka23 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ageralion napisał(a): f) wszystko czego jeszcze sobie nie jestes w stanie wyobrazic, a co robi moja suka jak jest podniecona gosciem w domu do tego zalicza się także mały sikuś po podłodze :eviltong: Quote
Medorowa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu: http://img76.imageshack.us/img76/3163/1081522.jpg Quote
Cieplutkaa. Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Witam, witam...:loveu: Ja pierwszy raz w galeryjce i jestem po prostu zachwycona :loveu: Boksia jest cudowna.... Mmmm.... ŚLICZNA, BOSKA - no po prostu MEGAŚNA pod każdym względem :p Ha! Ja też miałam bokserkę... Piękną Ruteńkę... A jutro do mnie nowy szczyl przyjeżdza! :multi::p:loveu: Quote
ageralion Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Heheheh czyli moja to calkiem normalny boksiowy wulkan energii :evil_lol: Mabulka dziekuje za wszystkie milutkie slowa, za kazde zostala solidnie wyglaskana... dobrze? :lol: Ogolnie chyba ma jakies uczulenie na trawy, bo oczka zapuchniete, brzuszek ja swedzi :shake: Ale za to panci w odmiennym stanie pilnuje i ciagle kladzie lepek na kolankach abo brzuszku i pilnuje fasolki :cool3: (dowiedzialam sie ze za jakies 7 miesiecy nam sie rodzinka powiekszy :p). Quote
Yana Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ageralion napisał(a):Heheheh czyli moja to calkiem normalny boksiowy wulkan energii :evil_lol: Mabulka dziekuje za wszystkie milutkie slowa, za kazde zostala solidnie wyglaskana... dobrze? :lol: Ogolnie chyba ma jakies uczulenie na trawy, bo oczka zapuchniete, brzuszek ja swedzi :shake: Ale za to panci w odmiennym stanie pilnuje i ciagle kladzie lepek na kolankach abo brzuszku i pilnuje fasolki :cool3: (dowiedzialam sie ze za jakies 7 miesiecy nam sie rodzinka powiekszy :p). gratulacje :multi::multi: super wiadomość co do alergii, to moja też ma oczy czerwone po długim spacerze, wpuszczam jej wtedy kropelki do przemywania oczu Quote
Moniek193 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ageralion napisał(a):Heheheh czyli moja to calkiem normalny boksiowy wulkan energii :evil_lol: Mabulka dziekuje za wszystkie milutkie slowa, za kazde zostala solidnie wyglaskana... dobrze? :lol: Ogolnie chyba ma jakies uczulenie na trawy, bo oczka zapuchniete, brzuszek ja swedzi :shake: Ale za to panci w odmiennym stanie pilnuje i ciagle kladzie lepek na kolankach abo brzuszku i pilnuje fasolki :cool3: (dowiedzialam sie ze za jakies 7 miesiecy nam sie rodzinka powiekszy :p). Moja tez ma zawsze czerwone spuchniete oczka po spacerze z alergii oczywiscie:shake: Ale np ostatnio po deszczu oczka byly juz ladne (bo nie bylo tych wszytskich pylkow) ale i tak zawsze oczka przemywamy jak zalecil wet;) Quote
aneczka23 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ageralion napisał(a): Ale za to panci w odmiennym stanie pilnuje i ciagle kladzie lepek na kolankach abo brzuszku i pilnuje fasolki :cool3: (dowiedzialam sie ze za jakies 7 miesiecy nam sie rodzinka powiekszy :p). :thumbs: gratulację :multi: Quote
ageralion Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Dzieki za wszystkie gratulacje :loveu: Dolegliwosci troche ustepuja i mam nadzieje, ze niedlugo znow bede mogla worcic do spacerkow z czarnula. Co do jej oczek, to nie sa czerwone tylko zapuchniete. Maja brzydkie obwodki i rope rano i to sporo :shake: Chyba muze weta pomeczyc o jakies kropelki, ktore jej ulza chociaz troszeczke. Wogole zauwazylam jakiegos dziwnego pryszcza na jej pipce. Koniec swiata z ta malolata ;) Ona kiedys wyrosnie z tak czestego chorowania? A tak wogole, czy to mozliwe, zeby ona czyla moje hormony i zaczela traktowac mnie troche jak swoja mame? Strasznie sie domaga pieszczot i zaczela sie bardziej sluchac i tak nie meczy juz panci. Moze czuje sie troche zagrozona, co? Kochana jest jak nigdy :loveu: Quote
Recommended Posts