Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy po weekendzie :p Jaaaak mi sie nic nie chce :placz: No ale zdjecia obiecalam, wiec powstawiam kilka ;)

Za podeptanie kwiatkow babci, trafilam w niewole (i tak po 3h spacerze powinnam odpoczac ale ciiii :eviltong:)

Mmm co to za zapachy??

Raaany ile mozna czekac na kawalek miecha?? :evil_lol:

A tu zabki mi wyszly :loveu:

Posted

No to pora porozrabiac. Kijek! (i co z tego, ze to babcina ozdoba??!!)

Oj kwiatki tez wytrzymaja...:evil_lol:

No to kijka ciag dalszy...

No i padlam, tyle nowych wrazen...

Posted

cudeńko :loveu:

moją też do płota musiałam przywiązać, bo z kotem chciała się bić :cool3: a kot też bardzo bojowy był :cool3:

Posted

Yana napisał(a):
cudeńko :loveu:

moją też do płota musiałam przywiązać, bo z kotem chciała się bić :cool3: a kot też bardzo bojowy był :cool3:

Hehehe a czytalam cos o przelewie krwi itp ;) Moja wczoraj biegala dobre 10 min tuz obok kota. Byla tak zaaferowana pileczka, ze go nie zauwazyla :evil_lol: Po 10 minutach prawie go zdeptala, wtedy jez na grzbiecie sie pojawil ale nie podeszla blizej i udalo mi sie ja odciagnac pileczka :diabloti: Ona czasem taki ciolek jest :evil_lol:

Posted

Piekne glaskanko. Ale zeby ja poglaskac, najpierw musisz opanowac mojego szatana z ADHD, zeby:
a) nie dostac w zeby z wyskoku
b) nie zostac podrapana poprzez skakanie
c) zostac czysta i w calych spodniach/rajstopach/spodnicy
d) miec wszystkie zeby
e) nie zostac pogryziona po rekach i osliniona po uszach, twarzy, rekach, wlosach i wszedzie gdzie siegnie
f) wszystko czego jeszcze sobie nie jestes w stanie wyobrazic, a co robi moja suka jak jest podniecona gosciem w domu

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Najgorsze jest to, ze nikt mi nie wierzy, ze jak wychodza ona poprostu idzie spac i jest swiety spokoj. MOja matka jest przerazona tygodniem ze mna i Mamba na wywczasie. Ona mysli, ze caly tydzien bedzie wygladal tak, jak opisalam powyzej :evil_lol:

Posted

ageralion napisał(a):
Piekne glaskanko. Ale zeby ja poglaskac, najpierw musisz opanowac mojego szatana z ADHD, zeby:
a) nie dostac w zeby z wyskoku
b) nie zostac podrapana poprzez skakanie
c) zostac czysta i w calych spodniach/rajstopach/spodnicy
d) miec wszystkie zeby
e) nie zostac pogryziona po rekach i osliniona po uszach, twarzy, rekach, wlosach i wszedzie gdzie siegnie
f) wszystko czego jeszcze sobie nie jestes w stanie wyobrazic, a co robi moja suka jak jest podniecona gosciem w domu

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Najgorsze jest to, ze nikt mi nie wierzy, ze jak wychodza ona poprostu idzie spac i jest swiety spokoj. MOja matka jest przerazona tygodniem ze mna i Mamba na wywczasie. Ona mysli, ze caly tydzien bedzie wygladal tak, jak opisalam powyzej :evil_lol:

:D
a) w zeby juz ze 100 razy dostalam a jak mialam aparat to dopiero bolalo:placz: ALe Sara sie oczywsice tym nie przejmuje:shake::evil_lol:
b)Juz mialam raz taka blizne od szyji po dekolt:loveu:
c)Rajstopy nie maja szans nawet z Sara ale spodnie bym ciala miec:eviltong:
d)Zeby tez bym ciala miec:evil_lol:
e)Slina i ugryzienia mi nie straszne mam to na co dzien :evil_lol:
f) Np. zrzucanie wszytskiego przy tanczeniu z radosci:evil_lol:, wnoszenie brudnych zabawek z pola do domu:roll::evil_lol:, plus zrzucanie z siebie maximum siersci??

A wiec jestem gotowa:diabloti:

Posted

A jestes gotowa na kilka godzin skumulowanych zachowan, ktore napisalam wyzej? Wlasnie wyszla odemnie kolezanmka, ktora zapierala sie ze zameczy mojego psa :roll: wyszla tak padnieta, ze boje sie iz nie wroci :diabloti:

Posted

ageralion napisał(a):
A jestes gotowa na kilka godzin skumulowanych zachowan, ktore napisalam wyzej? Wlasnie wyszla odemnie kolezanmka, ktora zapierala sie ze zameczy mojego psa :roll: wyszla tak padnieta, ze boje sie iz nie wroci :diabloti:

Spokjnie ja tez mam boksera i zna to wszytsko:evil_lol:
Znam ten bol:diabloti::evil_lol:

Jade do Was:evil_lol::cool3:

Posted

mi też nikt nie chce wierzyć, że moja to na codzień bardzo spokojny, grzeczny pies i tylko jak ktoś do domu przychodzi to świra dostaje :evil_lol:

Posted

ageralion napisał(a):

do tego zalicza się także mały sikuś po podłodze :eviltong:

Posted

Witam, witam...:loveu:

Ja pierwszy raz w galeryjce i jestem po prostu zachwycona :loveu:
Boksia jest cudowna.... Mmmm.... ŚLICZNA, BOSKA - no po prostu MEGAŚNA pod każdym względem :p

Ha! Ja też miałam bokserkę...
Piękną Ruteńkę...
A jutro do mnie nowy szczyl przyjeżdza! :multi::p:loveu:

Posted

Heheheh czyli moja to calkiem normalny boksiowy wulkan energii :evil_lol:

Mabulka dziekuje za wszystkie milutkie slowa, za kazde zostala solidnie wyglaskana... dobrze? :lol:

Ogolnie chyba ma jakies uczulenie na trawy, bo oczka zapuchniete, brzuszek ja swedzi :shake: Ale za to panci w odmiennym stanie pilnuje i ciagle kladzie lepek na kolankach abo brzuszku i pilnuje fasolki :cool3: (dowiedzialam sie ze za jakies 7 miesiecy nam sie rodzinka powiekszy :p).

Posted

ageralion napisał(a):

Mabulka dziekuje za wszystkie milutkie slowa, za kazde zostala solidnie wyglaskana... dobrze? :lol:

Ogolnie chyba ma jakies uczulenie na trawy, bo oczka zapuchniete, brzuszek ja swedzi :shake: Ale za to panci w odmiennym stanie pilnuje i ciagle kladzie lepek na kolankach abo brzuszku i pilnuje fasolki :cool3: (dowiedzialam sie ze za jakies 7 miesiecy nam sie rodzinka powiekszy :p).

gratulacje :multi::multi: super wiadomość

co do alergii, to moja też ma oczy czerwone po długim spacerze, wpuszczam jej wtedy kropelki do przemywania oczu

Posted

ageralion napisał(a):

Moja tez ma zawsze czerwone spuchniete oczka po spacerze z alergii oczywiscie:shake: Ale np ostatnio po deszczu oczka byly juz ladne (bo nie bylo tych wszytskich pylkow) ale i tak zawsze oczka przemywamy jak zalecil wet;)

Posted

ageralion napisał(a):
Ale za to panci w odmiennym stanie pilnuje i ciagle kladzie lepek na kolankach abo brzuszku i pilnuje fasolki :cool3: (dowiedzialam sie ze za jakies 7 miesiecy nam sie rodzinka powiekszy :p).

:thumbs: gratulację :multi:

Posted

Dzieki za wszystkie gratulacje :loveu: Dolegliwosci troche ustepuja i mam nadzieje, ze niedlugo znow bede mogla worcic do spacerkow z czarnula.

Co do jej oczek, to nie sa czerwone tylko zapuchniete. Maja brzydkie obwodki i rope rano i to sporo :shake: Chyba muze weta pomeczyc o jakies kropelki, ktore jej ulza chociaz troszeczke. Wogole zauwazylam jakiegos dziwnego pryszcza na jej pipce. Koniec swiata z ta malolata ;) Ona kiedys wyrosnie z tak czestego chorowania?

A tak wogole, czy to mozliwe, zeby ona czyla moje hormony i zaczela traktowac mnie troche jak swoja mame? Strasznie sie domaga pieszczot i zaczela sie bardziej sluchac i tak nie meczy juz panci. Moze czuje sie troche zagrozona, co? Kochana jest jak nigdy :loveu: