Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mala konczy w sobote 9 tygodni. Rozrabiaka straszna i do tego charakterek ma buntowniczy. Bede miala z nia przejscia, oj bede. Juz probuje dominowac i szybko wpadla na pomysl jak nas brac na litosc. Kiedy wlazi pod kanape wciska pysk miedzy sciane a puduchy i piszczy, az ciezko nie pozwolic jej na spanie w lozku :P Straaasznie chciala bym ja juz zabrac na dwor ale niestety czeka na drugie szczepienie, wiec musi jeszcze chwile poczekac na spacerki (moze to i dobrze skoro taki mroz;))

• 2 months later...
Posted

Tylko jedna fotke? Oj, u mnie widac wszystkie 5. Daj znac prosze czy w domku pokaza sie wszystkie.

za dwa dni Uneczka kończy roczek :smile:

Przyjecie juz zaplanowane? :eviltong: Ja swojej napewno zrobie mala imprezke, a co! :cool3: Tym bardziej caluski w fafle no i wydrapac miedzy uszkami:p

A tak swoja droga, jakby zrobic jej test, czym sie zainteresuje na roczek? :eviltong: Moja napewno zlapala by za alkohol, malolata juz ma pociag do piwa i innych napojow wyskokowych, o kawie nie wspominajac...:mad:

Posted

[quote name='Moniek193']O to ja juz Cie lubie:loveu:Wstawiaj fotki bo gospodarz sie obija a to jest galeria czyli fotki fotki fotki:evil_lol:

Ale ten kolega jest duuuzy http://img7.imageshack.us/img7/8828/dsc0214u.jpg :diabloti:

A no duży duży. Zwłaszcza w porównaniu do małej. Ale pewnie mambula niedługo mu mniej więcej dorówna. Co do fotek ... to jak tylko będą nowe i moja siostra będzie się obijać to coś powrzucam ^_^

Posted

Moniek193 napisał(a):
To siostre prosze pogonic i wstawiamy foteczki:diabloti:
No niunia rosnie jak na drozdzach a tak naprawde sie tego nie dotrzega dla mnie moja boksia jest wciaz taka mini mini:evil_lol:

Ja też zobaczyłam różnicę dopiero na zdjęciach :evil_lol:

Posted

mysiaq napisał(a):
A no duży duży. Zwłaszcza w porównaniu do małej. Ale pewnie mambula niedługo mu mniej więcej dorówna. Co do fotek ... to jak tylko będą nowe i moja siostra będzie się obijać to coś powrzucam ^_^

To siostre prosze pogonic i wstawiamy foteczki:diabloti:
No niunia rosnie jak na drozdzach a tak naprawde sie tego nie dotrzega dla mnie moja boksia jest wciaz taka mini mini:evil_lol:

Posted

No pieknie, zrob sobie weekend wolny od kompa, to sobie spisek uknuja :mad:...:lol::lol::lol::lol: teraz to juz majac siostre na karku, bede musiala wstawiac fotki regularnie, chyba ze fotograf bedzie mnie sie obijala :eviltong:

Co do Vito (ten wielki kudlaty na fotkach), niezle bydle jest:lol: i do tego silne, w przeciaganiu sie ringiem nie mialam najmniejszych szans, rzucal mna jak chcial :eviltong: