Ewcia-25 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witam! Jestem właścicielką berneńskiego psa pasterskiego, Gafcia ma obecnie 3 miesiące. Stoimy obecnie przed wyborem przedszkola dla psów. Wiem, że ten temat pojawił się kilka lat temu, ale chciałabym poznać stan obecny. Jakie macie doświadczenia w tym zakresie? Czy ktoś uczestniczył w zajęciach w szkole CYWIL lub ARTEMIS? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Ewa Quote
Marta & Figa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 no my jestesmy już od ponad 2-óch lat w ARTEMISIE :roll: przedszkole potem zajecia dla dorosłych psów, a aktualnie agility. Mi bardzo się podobało ( ba nadal podoba :lol: ), nie wiem jak jest teraz wygląda przedszkole ale podejrzewam, że wiele się nie zmieniło ;) polecam ARTEMIS Quote
kaja1290 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ewcia-25. Ja też myślę o przedszkolu. Mam sznaucerka miniaturkę i nie mogę się zdecydować czy cywil czy artemis. Quote
ARTEMIS1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 To ja zaprazszam do nas na zajecia :) pierwsze spotkanie do niczego nie zoobowiązuje i jest gratisowe, więc będziecie mogli zobaczyć i samodzielnei się przekonać :) Zajęcia są w weekendy o 10,30 zapraszam :) Quote
MusliStracciatella Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 oczywiście, że polecamy ARTEMIS:) lata doświadczenia tak w posłuszeństwie jak i agility, frisbee i inn. Quote
szmaja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Zapraszam na zajęcia dla przedszkolaków do Centrum Pozytywnego Szkolenia Psów ARISA we Wrocławiu. Szczegóły dotyczące zajęć można znaleźć na stronie: http://www.wyszkolpsa.pl/index.php/kursy-szkolenia-psow/przedszkole Quote
Recommended Posts