Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałaś z włascicielami Teresy R. ?? :o :wink:

a tak przy okazji, to ta druga też jest z papierami jak z tego wynika. A gdzie mieszka ??

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, gdzie mieszka. Wiadomo tylko, że takowa istnieje, ale że się mało udziela towarzysko, informacje na jej temat są mgliste.

Ruda natomiast jest czempionką Polski.

Posted
W Polsce są 2 suki: ruda (czerwona) z Pruszkowa i czarna, która się chyba mało wystawia (albo wcale).

.

A to sorry, w Opolu jeszcze Asia mówiła, że jej thajka jest jedyna w RP. Nawet takie info podali do "Trybuny Opolskiej"(jak ktoś chce to moze sprawdzić).

To są bardzo mili ludzie.

A nie mówiłam, że sa fajni! Ja znam samych fajnych ludzi!!! :D (Was też w to wliczam, hiiii :D )

Posted

MOKKA

Kto ma ten ma :lol:

Ja zawsze musialam dojezdzac nie wiadomo ile czasu na Sluzewiec, a teraz na szczescie mam tylko 15 min. autobusem na wystawke :D :B-fly:

Posted

Szczęściara, a ja muszę taki kawał zasuwać żeby się pogapić, bo nie mam piesków na wystawkę. Nie chcą mi ich zarejestrować, bo się chyba boją konkurencji. Wykosiłyby wszystkich, nieprawdaż? :D

Posted

Taaaaaaaaaaaaaa, az by sie kurzylo :wink:

Szczęściara, a ja muszę taki kawał zasuwać żeby się pogapić, bo nie mam piesków na wystawkę.

Nie rozumiem :icon_roc: :hmmmm:

Posted

Złociuchna, a czy pieski na tym zdjęciu wyglądają na rasowe?

Przepiękne są niewątpliwie, ale rodowody muszę im robić sama :wink: .

Posted

Ta psiunia na pierwszym zdjęciu wygląda dokładnie jak ruda Tereska z Pruszkowa,

Tilia, ja jestem chętna do pomocy, ale nie wiem, czy Ci się spodoba, bo ja na prawdę robię je własnoręcznie (nie chwaląc się chętnych ustawiła się spora kolejka - oni jeszcze nie widzieli mojego rękodzieła hi, hi, hi) :D

Posted

Mokka :lol: no to ustawiam się w kolejce :) A na razię będę mówić, że to "rasowy bez rodowodu" ;) :D tylko rasę muszę wymyślić, hmmmmm

Posted
A na razię będę mówić, że to "rasowy bez rodowodu" ;) :D tylko rasę muszę wymyślić, hmmmmm

o nie kochana : mówi się,ze rasowy, ale był siódmy w miocie :roll: :wink:

Posted

Klara! No to wszystko się zgadza- siódmy z miotu czyli rasowy bez rodowodu :lol: ale tak poza tym to zupełnie "czystej krwi"... powiedzmy... jamnik? 8) :angel:

2031.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...