Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Polsce jest jeden przedstawiciel tej rasy. A oto adres włascicielki: Joanna Krajewska. 05-800 Pruszków. Ul Daszyńskiego 7/1

Tel. 0 501 34 85 85, to bardzo miła i sympatyczna dziewczyna. Obecnie Asia podbija z nim ringi wystawowe w Polsce. Z tego co wiem, zdobył już BOBa w Warszawie, Opolu i Katowicach. :D

Posted

dobre :lol: :lol: :lol:

a tak swoja drogą to jestem ciekawa jak wygląda ocenianie rasy, gdy jest tylko jeden przedstawiciel ???

Posted

nie chodzi mi o to,ze jeden na wystawie, ale ,ze jeden w kraju . Sedzia nie ma porównania i pewnie jak pies nie odbiega szczególnie od wzorca to dostaje tytuły , bo w końcu jeden. tak sobie gdybam. Nie jestem sędzią i nie musiałam oceniać psa jedynego w kraju .

A że biega po ringu ?? hm hm - kto by pomyślał ?? :bigcool:

Ty Galja to musisz mieć też jakiegoś rzadkiego psa, skoro byl tylko jeden :wink: :lol:

Posted

Pati : naskarż do redakcji forum . Jak już nam pobujdują te domy , to moze Cię wysłuchają :lol: :lol: :lol: i utną nam ze 3-4 posty :wink:

Posted

Galja

ten thai z Pruszkowa to pies czy suka i jaki kolorek, bo może mówimy o tym samym. Ja widziałam rudą suczkę i właśnie była z Pruszkowa.

Posted

Pati jak zwykle ma kosmate myśli.

Że jak suka, że jak ruda i że jak z Pruszkowa to od razu musi być podejrzana? No wiesz...

Posted

i bedzie : " wczoraj wieczorem , ruda suka z Pruszkowa, pseudonim "thairidgeback" została zatrzymana za napad z bronią w reku. Osoby mogące dostarczyc więcej informacji o zatrzymanej proszone sa o kontakt z policją "

tak ,że wiecie ( Galja-do Ciebie pije :drinking: )lepiej sie nie wychylać z podejrzanymi znajomościami :lol:

Posted

Rozmawiałam właśnie z właścicielem thainiaczki i wiem troszkę więcej. W Polsce są 2 suki: ruda (czerwona) z Pruszkowa i czarna, która się chyba mało wystawia (albo wcale). Ruda planuje potomstwo w tym roku. Jeśli ktoś chce obejrzeć dziewczynkę, właściciele zapraszają serdecznie, trzeba się skontaktować i umówić. To są bardzo mili ludzie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...