Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest mareksy
Posted

kinga napisał(a):

mareksy - a przy tym uważam, ze określenia: "dać psu szansę" tudzież: "spisywać na straty" - są wywieraniem presji etycznej na osobę, która psem się zajmuje

taka niefrasobliwość jest tu trochę nie na miejscu... choć przypuszczam, ze chciałeś dobrze ;)

Sorry, nie chciałem żeby to było tak odebrane :oops:
Chodziło mi tylko o to, że jestem pełen podziwu dla Was, że walczycie tak o tego psa :-)

Większość ludzi których znam pewnie nie zastanawiałaby się dlugo co znim zrobić i chyba nie muszę pisać co mam na myśli....

Dobra, już więcej się nie wtrącam, powodzenia... ;)

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

samoglow napisał(a):
A sylimarol albo hepatil sa potrzebne?

Szczerze mówiąc pewności nie mam.
Ale myślę, że jesli wet powiedziała , że musi jeść cokolwiek co regeneruje wątrobę...to chyba ani substancja czynna ani nazwa handlowa leku nie ma znaczenia :roll:

Zaraz poslę adres na pw :loveu:
Dziękuję z góry.

Posted

Borys żyje, śpi w budzie a chrapanie odbija się od szczytów gór :roll:
apetyt dopisuje, ruchy trochę niezborne ale daje radę.
Nadal warczy - jednak zapach jedzenia jest najważniejszy...

Biafra zda relacje jak jej internet odmarżnie :cool1:

Posted

a ja myśle, ze jednak się uda z Borysem coś wywalczyć... Mord był cholernie agresywnym haszczakiem, który pokazywał migdałki jak się do klatki podchodziło.... a po 2 m-cach pracyy z nim wchodziłam mu do klatki i robiłam z nim co chciałam.. No ale oczywiście udobruchałam go smakołykami ;)

Posted

Asior - z Borysem dałoby radę zrobić dużo... ale chyba jest za późno. To bardzo stary pies. Ma słaby węch. Niewiele (albo wcale) nie widzi. I chyba ze słuchem tez nie jest najlepiej. On warczy, bo nie za bardzo wie co się dzieje. To strach.
Ale może pokojarzy Biafre z pachnącym żarciem - czyli dobrze i będzie choć trochę łatwiejszy w obsłudze. Na nic więcej nie liczę.

Posted

Biafra napisał(a):
W skarpecie Borysa uzbierało się już 150 zł :loveu:
Aska7 - 100
Cez - 50

Dziękuję bardzo :Rose::Rose:

Doszły wpłaty:
mareksy - 50
samoglow - 30

:buzi:

tamb - jak tu zaglądniesz, to proszę cię o przeniesienie rozliczeń do pierwszego postu

Biafra ma dalej zamarznięty internet :cool1: dziś nieco cieplej, może się odmrozi?

Z lepszych wieści - Borys jakby nieco spokojniejszy. Dużo siedzi w budzie ale wielki łeb wystaje z otworu :p rozgląda się. Trochę drepta wokół - powolutku, jakby jeszcze łapy nie za bardzo chciały go słuchać. Rano, jak Biafra przyniosła michę z jedzeniem - nie warczał :p machał łysym ogonem na okrętke. Jeszcze nie czas na jakiekolwiek poufałości... ale jakaś nadzieja zaczyna świtać...

Posted

Dostałam link do wątku od ElzyMilicz. Prześlę zaraz z krótka historią link do strony do znajomych. Wprawdzie większośc z nich, to nie psiarze, ale wiecie jak to jest z ludźmi - nigdy nie wiadomo :crazyeye:, kiedy ktoś zaskoczy.

Posted

Na razie sytuacja bez zmian.
Borys głównie je i śpi w budzie.
Na chwilkę wyszedł na słońce ale szybko wrócił do środka.
Dzisiaj leżał w okienku na przednich łapach i oglądał okolicę.

Posted

Biafra napisał(a):
Na razie sytuacja bez zmian.
Borys głównie je i śpi w budzie.
Na chwilkę wyszedł na słońce ale szybko wrócił do środka.
Dzisiaj leżał w okienku na przednich łapach i oglądał okolicę.

Biafra, ale budę masz rewelacyjną !!!!. Prawie jak pałac. Chyba by mi nie przeszkadzało samej w takiej spac. :evil_lol:

Posted

Anioly piesowe , wielkie sa wasze serca oj Wielkieee:thumbs::Rose:Jaki super chlopak na zdjeciach , cioteczka Biafra:modla::modla:Dzieki piekne na tysiac lat!