martyna. Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Przedstawiam chłopca mojego i p.Ani - hod."z Czańca" :) PULP FICTION z Czańca O: Mł.Ch.Cz,Cruft`s Qualification Chic Choix Northern Star M: Mł.Ch.Pl, Ch.Pl Bridget Jones z Czańca Rawipon Johny mieszka u mnie od dwóch dni - zachwyca mnie za każdym razem:loveu: Lhasaki to moja miłość od "pierwszego wejrzenia", mają w sobie to "coś" :lol: Od przyszłego roku zaczynamy pokazywać się na ringach :razz: Dzisiejsze,domowe fotki ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 cieszę się, że Johny spełnił Twoje oczekiwania i życzę Ci masy radości z nim, w domu no i na wystawach :) fajnie że wstawiłaś fotki Johnego ( dla mnie jeszcze w myślach "Pulpeta" ale przyzwyczaje się ;) ) postaram się poszukać jeszcze takich nie publikowanych, troche jest w temacie o maluchach lhasakowych, fajnie zawsze wychodził ze swoją siostrą P.S. I LOVE YOU z Czańca ( w domu Pipi o niej przy okazji ) Quote
martyna. Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dziękuje, a właściwie to może lepiej nie będe dziekować, żeby nie zapeszać:diabloti: W domu już przyniósł mi wiele radości, mam nadzieje, że na wystawach też :)) A z Pipi pewnie jeszcze nie raz będą mieli zdjęcia z wystaw :) W weekend go wykąpie to wstawie coś nowego - dzisiaj pudle mają "zarezerwowaną" wanne :diabloti: Quote
Nasza Sfora Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witamy Gratulujemy pięknego milusińskiego:razz: Życzymy połamania ringówki. Czekamy na debiut. :Dog_run: Quote
martyna. Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Witam,witam :) Dziękuje :) Na debiucie pewnie się spotkamy, bo planuje go w południowej częsci Polski. Johny własnie sobie śpi... w łóżku oczywiście :diabloti: Dzisiaj go trochę pomęczyłam na ringówce, jak na pierwszy raz nieźle było.I wiem, że bardziej do gustu przypadła mu cienka ringówka :) Przynajmniej narazie. Quote
Dzidtka_Gl Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 jestem spokojna o jego grooming i handling :) dobra robota :kciuki: Quote
martyna. Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Dzidtka, dziękuje :) Takie słowa od doświadczonego hodowcy są czymś ważnym :) Już coraz bliżej do debiutu :evil_lol::loveu: Quote
joanika Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Śliczności :loveu: i tak prawie po sąsiedzku, Bombowe imię rodowodowe Pulp fiction (mój ulubiony film) A czemu Johny? Vincent albo Jules by bardziej pasowało :evil_lol: Quote
martyna. Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Dziękuje :)) Dla mnie Johny pasuje :eviltong: Jules kojarzy mi sie z Jezusem, a Vincent ze sredniowieczem - nie wiem czemu :evil_lol: Quote
martyna. Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 A tak prezentuje sie cztero miesieczny Johny na ringówce :cool3: YouTube - VideoDJa Quote
joanika Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Fiu fiu ale Johny będzie wymiatał na ringach :loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 SUUUUPEEEER :kciuki: ślicznie chodzi, dynamicznie, wpatrzony w Ciebie a jak sie ustawia, REWELKA :thumbs: Quote
martyna. Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Dziękujemy :loveu: P.Aniu aż sie :oops:, ale pracujemy,pracujemy zeby debiut byl doskonaly :cool3: Bo co do doskonałej atmosfery w Opolu to nie mam wątpliwości:) Quote
Dzidtka_Gl Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 a ćwiczylaś z nim już figury z MP ? ciekawa jestem jak mu wychodzą :) Quote
martyna. Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Nie, jeszcze nie ćwiczyliśmy :roll::cool3: Quote
PaMa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Super chodzi z tobą faktycznie wpatrzony aż miło a jak slicznie trzyma wysoko głowę ??? Rewelka !!!!!111 Quote
Dzidtka_Gl Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 dostałam od Martyny fotki naszego chłopaka, :loveu: Pulp :loveu: ma już 5 miesięcy Quote
agata56 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 FAJNY CHŁOPACZEK :) ... martyna dasz go pomiziac w Grudziądzu? ;) Quote
martyna. Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Myśle, że on sam będzie się do mizianka pchał i... nie zapyta o zgode na pewno :diabloti: Także zapraszamy :cool3: Quote
Dzidtka_Gl Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 poproszę cześciej jego nowe fotki mmmmmmmmm :loveu: dla mojego serca i oka :) Quote
IwonaK Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Chłopak miodzio:loveu:teraz tylko szaleć po ringach;) Quote
martyna. Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Ciesze się, że się podoba :cool3: 6-ścio miesięczny Pulp :loveu: Quote
Recommended Posts