Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawsze chciałam jechać nad morze zimą i nigdy nie się nie udało, więc chociaż zdjęcia pooglądam :lol:
Strasznie Wam zazdroszczę mieszkania nad morzem (pomijając okres letni :evil_lol:)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Infortune - w lato najfajniej, można z psem popływać :P

gops - zimno co ? Ja jak do domu wróciłam to myślałam, że nie wyrobię, wszystko mnie piekło :D, ale warto było.

W ogóle zauważyłam, że ONki trafiają chyba na tych bardziej odpowiedzialnych właścicieli. Tak jak zawsze w cieplejsze dni na plaży, w lesie, wszędzie roiło się od mniejszych psiaków, goldenów, labradorów, jakichś spanieli, nie spanieli - tak teraz widziałam same ONy. Jednego spotkałam na plaży, 2 spotkałam jak z plaży wracały i jednego jak na plażę szedł :P Właściciele innych psiaków mają w dupie spacery, bo cholernie zimno...

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

gops - zimno co ? Ja jak do domu wróciłam to myślałam, że nie wyrobię, wszystko mnie piekło :D, ale warto było.

W ogóle zauważyłam, że ONki trafiają chyba na tych bardziej odpowiedzialnych właścicieli. Tak jak zawsze w cieplejsze dni na plaży, w lesie, wszędzie roiło się od mniejszych psiaków, goldenów, labradorów, jakichś spanieli, nie spanieli - tak teraz widziałam same ONy. Jednego spotkałam na plaży, 2 spotkałam jak z plaży wracały i jednego jak na plażę szedł :P Właściciele innych psiaków mają w dupie spacery, bo cholernie zimno...

wieje...
bardzo wieje , nigdy wiecej! napewno nie w zime

co do onkow , to u nas tez ich sporo , tylko zaazwyczaj glupki ;-/
nie wychowane

Posted

Na plazy nie byliśmy... Sabie było za zimno ;) Rasta się wyszalała za wszystkie czasy. Pobiegała z psem a potem go pogoniła ( na szczęście nie używając zębów) jestem z niej dumna, nie uciekała nawet jak widziała inne psy :D

mam bardzo mało zdjęć, aż 3

Saba

Takie o :P

i bonus...

Posted

próbowaliśmy porobić jakieś foto w ruchu, ale nie wyszło :P będą w kolejności robienia

mam 21 zdjęć, wszystkie dodaję, czyli 4 posty, więc proszę nie pisać w tym czasie xd

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...