Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pestka napisał(a):
O idziecie do szkoły!? Ale super! Ciesze się, że macie w przeciwieństwie do mnie jakieś możliwośći rozwoju z psem ;)

W sumie to już pierwsze spotkanie za nami :multi:
Nom, gdybym nie miała to bym nie brała tak problematycznego psa ;) Ale przecież z Benkiem nie masz problemów ? :lol:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
W sumie to już pierwsze spotkanie za nami :multi:
Nom, gdybym nie miała to bym nie brała tak problematycznego psa ;) Ale przecież z Benkiem nie masz problemów ? :lol:

No nie mam jakiś większych problemów, nie mam, ale mi chodzi o to, że u Was jest jakaś opcja rozwoju z psem a u mnie tak: żadnego klubu agi nie ma ani nic :shake: Niby jest szkoła dla psów, ale prowadzi ją taka osoba, że chyba ja wiecej wiem o współczesnym szkoleniu psów. :shake:

Posted

Pestka napisał(a):
No nie mam jakiś większych problemów, nie mam, ale mi chodzi o to, że u Was jest jakaś opcja rozwoju z psem a u mnie tak: żadnego klubu agi nie ma ani nic :shake: Niby jest szkoła dla psów, ale prowadzi ją taka osoba, że chyba ja wiecej wiem o współczesnym szkoleniu psów. :shake:

uuuu no to kiepściutko... :shake: A nie myślałaś, żeby zebrać grupkę ludzi i tworzyć krok po kroku jakiś agi klub ?

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
uuuu no to kiepściutko... :shake: A nie myślałaś, żeby zebrać grupkę ludzi i tworzyć krok po kroku jakiś agi klub ?

Myślałam, ale ciężko by wynaleźć taką grupkę ludzi..

Posted

Karolino :razz:
Przyszłam się przywitać bo o mnie to już chyba zapomniałaś :placz:
Czekam na jakieś zdjęcia .
A z Rasta jedziesz do Pusiakowej ?

Posted

Siemka
Kobito, Rasta w tym różu wygląda obłędnie :loveu: A Ty ją w jakieś badziewne obroże chcesz pakować :placz:
Śliczna suka. :loveu:

Zdrowiej!

Posted

[quote name='Shel']Jeeej, ale jej ślicznie w tym różu :loveu:

[quote name='madziulik_13']Popieram :loveu:
No i witamy się :evil_lol:

[quote name='Bewarka']Śliczna jest, napatrzeć się nie moge...:loveu: :iloveyou:

[quote name='Ana04']Cudowna jest. :loveu:

I świetny ten kaganiec ma. :razz:

[quote name='Bartiśkowa_']róż strasznie jej pasuje ;)

Dzięki, dzięki, dzięki ;)

[quote name='Magda25']Siemka
Kobito, Rasta w tym różu wygląda obłędnie :loveu: A Ty ją w jakieś badziewne obroże chcesz pakować :placz:
Śliczna suka. :loveu:

Zdrowiej!

Jakie tam badziewne? :crazyeye: Mam w planach pittmana czarnego z różówym napisem Rasta :loveu:

[quote name='Izuuus']Kaganiec konieczny? Przy każdym spacerku?

Zdrówka. :Rose:
Tak, młoda stara się dożywiać wszystkim (a zwłaszcza tym, co do tego nie służy) i jest bardzo agresywna do innych psów. Ma 2 spacery bez kagańca ( czyli nauka ignorowania i różnych komend) ale nie jest na nich spuszczana.

dzięki :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...