Onomato-Peja Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Witam :eviltong: Fot długo nie będzie :cool1: baaaaaaardzo :cool1:bo aparat idzie do naprawy a nowego w tym czasie nie dostanę :cool1: Postępy są takie, ze wczoraj zamiast zagryźć pobawiła się z podbiegaczem, ale sama do żadnego psa nie podbiegła. Nie jest już taka krejzi za patykami i mozna z nią normalnie funkcjonować. Super łap[ie frisbee, normalnie urodziła się by skakać :lol:
Illusion Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Gratulujemy postępów ;). A filmiku jakiegoś nie możesz nakręcić? :eviltong:
Onomato-Peja Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='RCookie']Gratulujemy postępów ;). A filmiku jakiegoś nie możesz nakręcić? :eviltong: Postaram się dziś ;) ostatni dzień z aparatem :roll: YouTube - Plaża z kundlami :loveu::placz: Oba te pieski już nie żyją... odeszły w tygodniowym odstępie :-( Czas goi rany? Gorszej bzdury nie słyszałam ... :placz:Jak to oglądam to nie mogę. :-(
Cavalierkaa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Postaram się dziś ;) ostatni dzień z aparatem :roll: YouTube - Plaża z kundlami :loveu::placz: Oba te pieski już nie żyją... odeszły w tygodniowym odstępie :-( Czas goi rany? Gorszej bzdury nie słyszałam ... :placz:Jak to oglądam to nie mogę. :-( Filmik cudny, a co się stało z psiakami? Takie cudne są... :-(
Bartiśkowa_ Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Atos :-( śliczności :-( Ale szczęsliwy na tym filmiku..
Shel Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ale Ci współczuję... Sama się o mało nie poryczałam jak oglądałam filmik..
Minerva Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Na prawdę szkoda Aresa :-(. Ale teraz masz Rastę, która także jest wspaniała :multi:
Izuuus Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ludzie nie Aresa tylko Atosa.. Zdjęcia możesz robić komórką. Chociaż jedno ;)
Pusiakowa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 no wlasnie, ludzie co wy z Aresem wyskoczyliscie.? ;o . Atos Bestia :-(. pamietamy.. :-(
Czekunia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Onomato-Peja... Czas niestety nie goi ran... Czas tylko przyzwyczaja do bólu... Ale Atos jest teraz szczęśliwy i to tak naprawdę dzięki Niemu dałaś dom kolejnej bidzie... Jesteś Wielka, a Atos na pewno bryka beztrosko po łąkach Tęczowego Mostu. Czeka tam na Ciebie, tak jak na mnie czeka mój Axel. Kiedyś się spotkamy... Pozwolę sobie przekleić z wątku mojego Psiego Aniołka: "... Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc, zostawisz wielką miłość w jego sercu. Jesteś aniołem, którego powołałem, aby niósł radość i nadzieję, ale także uczył wiecznego prawa przemijania, aby ludzie wierzyli, że po ich życiu, jest życie TUTAJ. Kiedy to zrozumieją, nie będą płakać, bo będą wiedzieć, że spotkają Ciebie znów." I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM... Ilekroć czytam te słowa, łzy cisną się do oczu... Tyle w nich prawdy... Atosku, bądź szczęśliwy
Onomato-Peja Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Czekunia - poryczałam się jak to przeczytałam :-( Pestka- zdjęć nie będzie bo... Nie chce mi się, nie lubię pstrykać komórką :cool1:
Onomato-Peja Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Moniek193']Aż mi się zatęskniło za Atoskiem :-( No... Nigdy go nie zapomnę :-( Ten pies to było najlepsze co mnie w życiu spotkało :loveu: Szkoda, ze tylko 2 lata :-( (*) Kilka fot na dowód, że żyjemy :cool1: Aparat już się nie gniewa ;) Kolejne foty będą co tydzień w sobotę ze szkolenia i (jeśli pogoda dopisze a aparat nie będzie puszczał fochów) w tygodniu ;) za miesiąc będą fotki z frisbee bo zamawiam nowe talerze :razz:
asiunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czym tak właściwie różni się kaganiec sport od zwykłego?Tak od praktyki patrząc?;) Przymierzam sie do zakupu i nie wiem który model?
Marta_Ares Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 kurcze, na patrzec sie na nia nie moge:lol: przepiekna jest:loveu: :loveu:
Onomato-Peja Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 asiunia napisał(a):Czym tak właściwie różni się kaganiec sport od zwykłego?Tak od praktyki patrząc?;) Przymierzam sie do zakupu i nie wiem który model? Dla psa z nosem wiecznie przy ziemi wygodniejszy jest sport, bo jest zaokrąglony- nie szoruje nim po ziemi, no i dzięki temu się tak nie ściera ;) Atos miał zwykły model i starło się to czarne u góry a bardzo rzadko niuchał w kagańcu. ;) Poza tym tak nie boli jak pies walnie, bo nie ma tych ostrych rogów Marta_Ares napisał(a):kurcze, na patrzec sie na nia nie moge:lol: przepiekna jest:loveu: :loveu: Taka szczurowata trochę :evil_lol: śmieszna jest :lol: Ma taką drobną głowę :lol:
Bartiśkowa_ Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 http://img301.imageshack.us/img301/2442/1004148.jpg śliczna i jest i ta postawa :loveu:
Moniek193 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Pięknie tu wyszła :-o:loveu: http://img291.imageshack.us/img291/8691/1004128.jpg
Shel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 http://img291.imageshack.us/img291/8691/1004128.jpg piękna :loveu:
Onomato-Peja Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Martens']Śliczna :loveu: Jaka skupiona :cool3: Szkoda tylko, ze nie na mnie :diabloti: [quote name='Shel']http://img291.imageshack.us/img291/8691/1004128.jpg piękna :loveu: [quote name='Moniek193']Pięknie tu wyszła :-o:loveu: http://img291.imageshack.us/img291/8691/1004128.jpg [quote name='Bartiśkowa_']http://img301.imageshack.us/img301/2442/1004148.jpg śliczna i jest i ta postawa :loveu: [quote name='Pusiakowa']jeeej, ale ona piekna. :loveu: Rasta Wam dziękuje ;) Dziś pewnie trochę pofocimy :loveu: jeżeli się nie rozpada...
Shel Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 U nas dupiata pogoda, mam nadzieję, że u Was lepsza >będą może fotki od Was wtedy :evil_lol:<
Recommended Posts