Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :eviltong: Fot długo nie będzie :cool1: baaaaaaardzo :cool1:bo aparat idzie do naprawy a nowego w tym czasie nie dostanę :cool1:

Postępy są takie, ze wczoraj zamiast zagryźć pobawiła się z podbiegaczem, ale sama do żadnego psa nie podbiegła. Nie jest już taka krejzi za patykami i mozna z nią normalnie funkcjonować. Super łap[ie frisbee, normalnie urodziła się by skakać :lol:

Posted

[quote name='RCookie']Gratulujemy postępów ;).
A filmiku jakiegoś nie możesz nakręcić? :eviltong:

Postaram się dziś ;) ostatni dzień z aparatem :roll:

YouTube - Plaża z kundlami :loveu::placz: Oba te pieski już nie żyją... odeszły w tygodniowym odstępie :-(

Czas goi rany? Gorszej bzdury nie słyszałam ... :placz:Jak to oglądam to nie mogę. :-(

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Postaram się dziś ;) ostatni dzień z aparatem :roll:

YouTube - Plaża z kundlami :loveu::placz: Oba te pieski już nie żyją... odeszły w tygodniowym odstępie :-(

Czas goi rany? Gorszej bzdury nie słyszałam ... :placz:Jak to oglądam to nie mogę. :-(

Filmik cudny, a co się stało z psiakami? Takie cudne są... :-(

Posted

Onomato-Peja...
Czas niestety nie goi ran... Czas tylko przyzwyczaja do bólu...
Ale Atos jest teraz szczęśliwy i to tak naprawdę dzięki Niemu dałaś dom kolejnej bidzie...
Jesteś Wielka, a Atos na pewno bryka beztrosko po łąkach Tęczowego Mostu.
Czeka tam na Ciebie, tak jak na mnie czeka mój Axel.
Kiedyś się spotkamy...

Pozwolę sobie przekleić z wątku mojego Psiego Aniołka:
"... Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc, zostawisz wielką miłość w jego sercu.
Jesteś aniołem, którego powołałem, aby niósł radość i nadzieję, ale także uczył wiecznego prawa przemijania, aby ludzie wierzyli, że po ich życiu, jest życie TUTAJ. Kiedy to zrozumieją, nie będą płakać, bo będą wiedzieć, że spotkają Ciebie znów."
I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM...

Ilekroć czytam te słowa, łzy cisną się do oczu...
Tyle w nich prawdy...

Atosku, bądź szczęśliwy

Posted

[quote name='Moniek193']Aż mi się zatęskniło za Atoskiem :-(
No... Nigdy go nie zapomnę :-( Ten pies to było najlepsze co mnie w życiu spotkało :loveu: Szkoda, ze tylko 2 lata :-( (*)

Kilka fot na dowód, że żyjemy :cool1: Aparat już się nie gniewa ;)

Kolejne foty będą co tydzień w sobotę ze szkolenia i (jeśli pogoda dopisze a aparat nie będzie puszczał fochów) w tygodniu ;) za miesiąc będą fotki z frisbee bo zamawiam nowe talerze :razz:

Posted

asiunia napisał(a):
Czym tak właściwie różni się kaganiec sport od zwykłego?Tak od praktyki patrząc?;) Przymierzam sie do zakupu i nie wiem który model?
Dla psa z nosem wiecznie przy ziemi wygodniejszy jest sport, bo jest zaokrąglony- nie szoruje nim po ziemi, no i dzięki temu się tak nie ściera ;) Atos miał zwykły model i starło się to czarne u góry a bardzo rzadko niuchał w kagańcu. ;)

Poza tym tak nie boli jak pies walnie, bo nie ma tych ostrych rogów

Marta_Ares napisał(a):
kurcze, na patrzec sie na nia nie moge:lol:

przepiekna jest:loveu: :loveu:

Taka szczurowata trochę :evil_lol: śmieszna jest :lol: Ma taką drobną głowę :lol:

Posted

[quote name='Martens']Śliczna :loveu: Jaka skupiona :cool3:
Szkoda tylko, ze nie na mnie :diabloti:

[quote name='Shel']http://img291.imageshack.us/img291/8691/1004128.jpg
piękna :loveu:

[quote name='Moniek193']Pięknie tu wyszła :-o:loveu: http://img291.imageshack.us/img291/8691/1004128.jpg

[quote name='Bartiśkowa_']http://img301.imageshack.us/img301/2442/1004148.jpg śliczna i jest i ta postawa :loveu:

[quote name='Pusiakowa']jeeej, ale ona piekna. :loveu:

Rasta Wam dziękuje ;) Dziś pewnie trochę pofocimy :loveu: jeżeli się nie rozpada...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...