Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wszystkim, dziś mijają 2 tyg odkąd mój mały smrodek jest u mnie ( a i dowiedziałam się, ze Ras ma ok. 5 lat a nie ok. 2 :roll:, tylko nie wiem po co mnie okłamali skoro wyraźnie powiedziałam, ze chce psa do 5,6 lat) i 17 dni odkąd nie ma ze mną Atoska (*) :-( łzy nie zniknęły

Fot nie ma bo leje :roll: Jakby był śnieg to bym Was zasypała fotami :oops:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
"Penelopa nie wykazuje agresji w stosunku do psów."

ha ha ha! x|

Może wolontariuszka która robiła ogłoszenie się pomyliła.

No no, nie agresywna, karna :diabloti:

Nie wiem, ale w sumie teraz mnie to mało obchodzi bo nawet jakby miała i 10 lat to bym ją wzięła. Nie rozumiem tylko całej tej sytuacji raz ma 2 lata a raz 5... Dla świętego spokoju wolałabym to wiedzieć, żeby chociaż jej na czas karmę zmienić na taką dla staruchów. ;)

ehh... Raz ta... raz tamta :evil_lol:

EDIT:
Młoda się już uspokaja na mocne 'spokój' i hamuje ( nie wyrywa się z warkotem) na ostre 'nie' :)

Posted

hej ;)
piękne te twoje psisko - onki są wspaniałe. teraz musimy się spotkać :cool3:
i bardzo mi przykro z powodu Atosa - jeszcze tak niedawno mieliśmy iść razem na spacer, przepadło, a teraz, eh...

Posted

Tak mi się na wątkach przewijało, że masz jakąś sunię, aż musiałam wejść i sprawdzić osobiście co to za zwierz - piękna jest, bardzo się TZtowi memu spodobała :cool3:

No i dopiero się dowiedziałam, że Atos odszedł... Przykro mi :-(

Posted

deer_1987 napisał(a):
po zebach duzo sie nie dowiesz, tylko ew wiek bo jak pies jest dobrze odzywian to inaczej sie zeby scieraja niz u takiego co nie ma co jest tylko odpadki..

no i o wiek chodzi :eviltong:

Joy106 napisał(a):
hej ;)
piękne te twoje psisko - onki są wspaniałe. teraz musimy się spotkać :cool3:
i bardzo mi przykro z powodu Atosa - jeszcze tak niedawno mieliśmy iść razem na spacer, przepadło, a teraz, eh...

Oj jeszcze dużo muszę dopracować, żebym mogła z nią i innym psem na spacer się wybrać :shake: Ale kiedyś na pewno ;) Szkoda, że mordulec stary się nie załapał :-(

Martens napisał(a):
Tak mi się na wątkach przewijało, że masz jakąś sunię, aż musiałam wejść i sprawdzić osobiście co to za zwierz - piękna jest, bardzo się TZtowi memu spodobała :cool3:

No i dopiero się dowiedziałam, że Atos odszedł... Przykro mi :-(

Dziękujemy ;)

to 17 dni a wydaje mi się jakbym wczoraj go usypiała :-( Straszne przeżycie, nie chcę tego powtarzać nigdy więcej :-(

Posted

[quote name='deer_1987'][SIZE="1"]no wiem ze o wiek ale nie ustalisz dokladnego po zebach tylko czy mlody do 1-2 lat czy staty powyzej 8

[SIZE="1"]a o mojej byś powiedziała, że ma 8,5 ??? :cool3:

Posted

[quote name='WeronikaM']fotki prosimy !!! :razz:

[quote name='deer_1987']no wiem ze o wiek ale nie ustalisz dokladnego po zebach tylko czy mlody do 1-2 lat czy staty powyzej 8

[quote name='WeronikaM']a o mojej byś powiedziała, że ma 8,5 ??? :cool3:

[quote name='Magda25']A co za problem zadzwonić pod numer podany na ogłoszeniu i zapytać, czy aktualne ?

Tylko po co ? Vet ją określi ;)

[quote name='Pinesk@']tu wątek schroniskowej Penelopy vel Rasty na dogo :
http://www.dogomania.pl/forum/f85/gdynia-penelopa-sliczna-suka-owczarek-niemiecki-znalazla-dom-147615/

danke ;)

[quote name='Joy106']Oj domyślam się, że jeszcze 'trochę' pracy was czeka - wiem coś na ten temat :shake::lol:
trochę :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...