Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pusiakowa napisał(a):
co w nim nie tak znowu.?:roll:

a jaki miałaś? :cool3:
kurcze nie wyświetlają mi się te emotikony, których zazwyczaj używam, tzn. tego całego rządka nie ma, nie mieści się.. :roll:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam ale nie znalazłam nikogo kto miałby czas i chęci na focianie małej a ja muszę mieć oczy dookoła głowy ;) Tak w ogóle to mała wcale a wcale nie ucieka :loveu: Wczoraj spuściłam i aportowała ślicznie :cool3: Każdy patyk mi przynosiła, ale nie chciała oddawać :diabloti: Ale jak już miałam dla niej 2 patyki to ładnie puszczała na komendę :eviltong: Postaram się kogoś dziś wywlec na spacer ;)

Atos słońce... (*) Pamiętam

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Przepraszam ale nie znalazłam nikogo kto miałby czas i chęci na focianie małej a ja muszę mieć oczy dookoła głowy ;) Tak w ogóle to mała wcale a wcale nie ucieka :loveu: Wczoraj spuściłam i aportowała ślicznie :cool3: Każdy patyk mi przynosiła, ale nie chciała oddawać :diabloti: Ale jak już miałam dla niej 2 patyki to ładnie puszczała na komendę :eviltong: Postaram się kogoś dziś wywlec na spacer ;)

Atos słońce... (*) Pamiętam
Też ten sposób odkryłam jakiś czas temu...Teraz zawsze zabawki kupuje x2:p

Posted

Jak będzie ładna pogoda to możemy się jakoś w sb umówić, wtedy jeszcze by przyszła taka dziewczyna która wzięła BCowatego szczyla ze schronu, miałyśmy iść już dawno na spacer ale nie było kiedy. Sobota mi pasuje, niedziela juz nie bo wtedy biorę Gibsona na spacer dłuuugi z Ciapka a on za bardzo nie toleruje jeszcze innych psów.;)

A matko, cóż za chaotyczny post xD

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...