Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Znaczy się wiadomo tyle, że to od guza ;) ale nie wiadomo czy to chwilowe, czy już będzie tak do końca ;) ( z tym ''będzie tak do końca'' to chodzi o dodatkowe tabletki i zastrzyki ;) )

Och jej. To życzymy zdrówka ;)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej.:)
wymiziaj tego wielkiego slodziaka ode mnie.:loveu: i zycz mu zdrówka.:loveu: i nie zapomnij dodac, ze to od tej co mial jej dosc.:diabloti::loveu: i powiedz, ze przepraszam,ale to z milosci.:loveu:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
hej.:)
wymiziaj tego wielkiego slodziaka ode mnie.:loveu: i zycz mu zdrówka.:loveu: i nie zapomnij dodac, ze to od tej co mial jej dosc.:diabloti::loveu: i powiedz, ze przepraszam,ale to z milosci.:loveu:

spoczko xd
Jesteś pierwszą osobą, której mój wielki pieszczoch miał dość :razz: To zaszczyt :diabloti:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
spoczko xd
Jesteś pierwszą osobą, której mój wielki pieszczoch miał dość :razz: To zaszczyt :diabloti:

tak to dla mnie wielki zaszczyt.:loveu: oj, tam odrazu dosc. nie mial mnie az tak dosc.:diabloti:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
tak to dla mnie wielki zaszczyt.:loveu: oj, tam odrazu dosc. nie mial mnie az tak dosc.:diabloti:

No niee ty go wołasz o on mi głowę między kolana wkłada xd " mnie tu nie ma " :loveu:

Posted

Piesiunio słodziutko śpiocha a Ty go brutalnie fleszem po oczach, mam nadzieje, że chociaż go przeprosiłaś :evil_lol:.
Pozdrawiamy, mamy nadzieje, że Atos sobie niedługo poszaleje :multi:

Posted

Przeprosiłam, przeprosiłam ! :D
Z psem już w miarę normalnie, ma chęć do zabawy, jest żywszy ale nie może dużo łazić, bo mu nogi siadają ;| A krople dopiero w październiku będę mogła zamówić, bo zwyczajnie kasy nie ma :roll:

Posted

Minerva napisał(a):
Dobrze, że Atos czuje się o lepiej! No i bardzo się cieszymy, że go przeprosiłaś :)
U nas nowe foty, jakbys miała czas to wpadnij.

Wpadnę może jutro wieczorkiem, bo już do kota śmigam i z psem na spacer i spać, bo o 5tej wstaję :lol:.Zamykam galerię na rok szkolny, lub zawieszam... zależy czy zechce mi się do niej później wracać, w co watpię ;)
Aparat w naprawie, bo coś nie tak z nim, nie wiem, chyba kiedyś tam na plaży piach mi do pokrowca wleciał i do aparatu a teraz są efekty... :roll:
Więc nawet fot bym nie miała jakich wkleić ;)

No więc papa do wakacji, lub do hmn... :D

Posted

[SIZE="5"]Cześć ...

Onomato-Peja napisał(a):
Znaczy się wiadomo tyle, że to od guza ;) ale nie wiadomo czy to chwilowe, czy już będzie tak do końca ;) ( z tym ''będzie tak do końca'' to chodzi o dodatkowe tabletki i zastrzyki ;) )

Aha ... no to tak jak Dindek - też musi być na tabletkach do końca życia :roll::lol:

Posted

Witamy się :eviltong:

MAM DO SPRZEDANIA :

Rogz Jellybean Collar obroża zwykła 11mm / 19-25 cm (używana ale nie zniszczona)

Zestaw Hiltona Pomarańczowy w łapki ( nie używany - tylko smycz trochę )

Szelki Avenue granatowe. (prawie wogle nie używane - nie zniszone )

Chcesz dowiedzieć się więcej? Zobaczyć zdjęcia? Pisz tu lub na GG 12300349.
Czekam!

Posted

Przyszłam obwieścić, ze od wczoraj Atos dzieli balkon i pokój z Panem Gołębiem :razz: Gołąbek pobędzie u nas jeszcze parę dni, aż nauczy się latać, a wtedy go wypuszczę :loveu:

:loveu:

P.Sem Gołąbek znaleziony na spacerze w lesie, wet go już przebadał - zdrowiutki, tylko latać musi się nauczyć, bo go koty zeżrą ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...